Proffitionell, tydlig och kunnig
Christofer Svensson
Christofer Svensson är mäklare på Fastighetsbyrån Hägersten Älvsjö Skärholmen
.Christofer Svensson har varit registrerad mäklare sedan 2011-06. Christofer Svensson har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-06 och har fått 380 omdömen med ett betyg på 4.8. Christofer Svensson har haft 66 försäljningar sen 2025-04 och har tillfrågat 91% av sina kunder efter omdömen.
2025-04 - 2026-03
380 omdömen om Christofer Svensson
Christofer är väldigt professionell och påläst på objektet han jobbar med. Han har ett väldigt bra bemötande av spekulanter vid visningar. Kan verkligen rekommendera Christofer, lika bra att köpa av som att sälja objekt med.
Några år före försäljningen tog vi kontakt med Christofer för att få tips rörande ett ombyggnadsprojekt av vår villa, varvid vi fick rekommendationer som vi följde. Bemötandet medförde att när vi sedan skulle sälja huset valde vi just Christofer som mäklare. Vid ett inledande möte när det blev dags att sälja villan där vi bott i många år gav han förslag som vi gillade och som visade sig vara mycket smidigt i en marknadssituation som mest liknade köparens. Hela försäljningsproceduren fungerade snabbt och smärtfritt. Det...
Allt fungerade till belåtenhet för mig
Väldigt nöjd med Christofer som vi både köpte och sålde via. Tydlig, engagerad och målmedveten och kommunikativ. Hade anlitat honom igen.
Supernöjd med Christofer som mäklare. Tydlig, bra på att kommunicera. Skulle defintivt rekommendera igen!
Christofer var otroligt hjälpsam, han tydlig och kommunikativ. Skulle rekommendera!
Jag är väldigt nöjd över att ha haft Christofer Svensson som mäklare. Jag har inget dåligt att säga. Christofer var alltid enkelt att kontakta och professionell med att hjälpa mig med mina frågor. Jag tycker att hela affären har skötts otroligt bra. För mig kändes det som att Christofer var lika intresserad över att säljaren samt köparen skulle bli nöjda med affären.
Totalt ointresserad och hade väldigt dålig koll på fastigheten. Missade att informera om viktiga saker I prospekt och under visning (som att köpet var tvunget att godkännas av överförmyndarnämnden). Totalt ointresserad av att driva en budgivning och drog ut på den i över en vecka (en budgivning med två deltagare). Hävdade att det fans indragen fiber I fastigheten (vilket det inte gjorde). Ingen jag skulle anlita.
Hej Mikael, Tråkigt att ni är missnöjda med vår kontakt. Vad gäller budgivningen så var den helt normal om ni frågar mig. Det var ca 35 familjer på visning till att börja med. Alla ska bearbetas och få säga sitt och det tar tid. Budgivningen pågick i 5 dagar, med 4 budgivare och fördelat på 14 bud. Budgivare 3 och 4 anslöt sig dessutom till budgivningen dag 4. Visning söndag och måndag följt av budgivning tisdag till lördag. Det är takten på buden som avgör hur lång tid det tar. Om säljaren vill stressa på och sätta tidsgränser...
Professionell och saklig, lätt att samarbeta med. Allt gick supersmidigt, tack Christofer!