Vi är så nöjda med allt, Paulina har både hjälp och stöttar oss. Vi trodde aldrig att det skulle vara så här smidigt att sälja. Men med hjälp av Paulina har det gått så bra. Skulle vi behöva hjälp av en mäklare igen skulle vi direkt ta kontakt med henne. Vi rekommenderar verkligen Paulina!
Paulina Despotovic
Paulina Despotovic är mäklare på Fastighetsbyrån Hägersten Älvsjö Skärholmen
.Paulina Despotovic har varit registrerad mäklare sedan 2020-07. Paulina Despotovic har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-09 och har fått 179 omdömen med ett betyg på 4.8. Paulina Despotovic har haft 35 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
179 omdömen om Paulina Despotovic
Allt gick super. Fick snabba svar på alla frågor och var överlag väldigt duktig och professionell :)
Paulina är professionell och pålitlig, stressar inte på utan har en mycket förtroende ingivande sätt som uppskattas av både köpare och säljare. En fantastisk mäklare som jag varmt rekommenderar. Bäst på alla sätt 😊.
Trevlig och ärlig mäklare. Tack!
Paulina var mycket seriös och den perfekta mäklaren för mig och min köpare. Allt fungerade jättebra, från första kontakt till avslut. Jag rekommenderar Paulina varmt!
She is professional real estate agent.
Professionell och bra bemötande, allt var smidigt från start till slut.
Paulina är professionell och engagerad, hon var lyhörd och öppen för hur vi ville ha vår försäljning och alltid anpassningbar utifrån våra önskemål. Tack vare Paulina fick vi ett bra pris på vår lägenhet trots en osäker marknad. Rekommenderar henne varmt!
Paulina är väldigt trevlig och hjälpsam!
Vi har haft kontakt med Paulina i samband med bostadsköp, och upplevde henne som professionell, tydlig och engagerad genom hela processen. Hon svarade snabbt på frågor, var lyhörd för våra behov och skapade en trygg känsla i ett annars ganska stressigt sammanhang. Rekommenderas varmt!