Valencia Can

Valencia Can

Valencia Can är mäklare på Fastighetsbyrån Hägersten Älvsjö Skärholmen

Valencia Can har varit registrerad mäklare sedan 2019-11. Valencia Can har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-05 och har fått 449 omdömen med ett betyg på 4.9. Valencia Can har haft 73 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

449 omdömen om Valencia Can

Sedan starten hos Reco 2021
Julia P
Sålde sin lägenhet med hjälp av Valencia Can en del av Fastighetsbyrån Hägersten Älvsjö Skärholmen
Midsommarkransen

Snabb på att svara, ger återkoppling, tydlig och rak!

Åsa S
Midsommarkransen

Fantastiskt bra hela vägen! Lyhörd för våra tankar i processen kombinerat med hennes proffsighet blev det bra teamwork. Varm och och trevlig mot både oss och intresserade kunder kombinerat med bra säljteknik när det väl var dags att ta affären i hamn. Vi fick sålt snabbt och smidigt! Så nöjda!

Miguel P
Köpte sin lägenhet med hjälp av Valencia Can en del av Fastighetsbyrån Hägersten Älvsjö Skärholmen
Gröndal

Valencia was highly professional from the very first moment. She was always easy to reach, extremely supportive, and made the whole process smooth and stress-free. I strongly recommend her if you are looking to buy or sell a property.

Anna L
Hägerstensåsen

Dålig beskrivning av skicket på lägenheten. Tydliga fel som skada på golv och sprucken diskbänk som vi upptäckte efter köpet. Otydlighet att tvättstuga ej fanns i huset och var inte heller närvarande vid överlåtelse av lägenhet, inte ens på telefon.

Svar från Valencia Can

Hej Anna, Tack för din återkoppling. Jag beklagar att upplevelsen inte levde upp till förväntningarna och att lägenheten inte höll det skick som ni hade hoppats på. Som mäklare förmedlar jag bostaden i befintligt skick utifrån säljarens uppgifter, men jag förstår att det ändå känns frustrerande när brister upptäcks i efterhand. Jag vill också nämna att jag tyvärr inte kunde närvara vid själva överlämningen på grund av en oförutsedd privat angelägenhet, men jag är alltid tillgänglig på telefon och gör mitt bästa för att...

Seyed Mohammad Mehdi H
Liljeholmen

She was extremely helpful during the whole process and helped me with all my questions.

Elin S
Liljeholmskajen

Jättebra! Flexibel, snabb på att svara, härlig energi!

Magnus G
Liljeholmskajen

Valencia är en superproffsig mäklare!

Erik N
Nybodahöjden/Liljeholmen

Ett professionellt och förtroendeingivande möte från första dagen och ända in i mål. Kan varmt rekommendera Valencia.

Carl-Arvid N
Liljeholmskajen

Valencia har varit mycket proffsig och fanns alltid tillgänglig i samband med köpet av vår bostad. Otroligt nöjda!

Linus J
Gröndal

Rak och tydlig kommunikation. Smidig att ha att göra med. Vi är mycket nöjda med både vår försäljning och processen som ledde fram till den.