Valencia Can

Valencia Can

Valencia Can är mäklare på Fastighetsbyrån Hägersten Älvsjö Skärholmen

Valencia Can har varit registrerad mäklare sedan 2019-11. Valencia Can har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-05 och har fått 466 omdömen med ett betyg på 4.8. Valencia Can har haft 57 försäljningar sen 2025-07 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.

2025-07 - 2026-06

466 omdömen om Valencia Can

Sedan starten hos Reco 2021
Daniel B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Valencia Can en del av Fastighetsbyrån Hägersten Älvsjö Skärholmen
Liljeholmen

Gick ju bra till slut. Men känns som att förväntningarna var satta dåligt från början. Och det kändes stökigt med både sjukdom, stylist, marknaden och budgivning. Kommunikation var proffesionell, lite stressig och i det hela kändes det inte som en smidig affär 🙄 Jag tror jag hade nog önskat en mera stressfri upplevelse med mera realistiska förväntningar.

Svar från Valencia Can

Tack för att du tog dig tid att lämna en recension och för förtroendet att hjälpa er med försäljningen. Jag har full förståelse för att en bostadsförsäljning kan upplevas som stressig och väcka mycket känslor. Jag vet själv hur det känns att sälja en bostad, och det är ett av de största besluten många tar i livet. Er försäljning genomfördes dessutom i ett utmanande marknadsläge med rekordhögt utbud och försiktiga köpare, vilket innebar att strategin behövde anpassas löpande utifrån marknadens förutsättningar. Trots det...

Johan G
Gröndal

Valencia har varit suverän! En process som annars kan vara stressande gjorde hon till en rolig och spännande upplevelse. Med en varm ton och professionell standard fick hon både oss som säljare och köparna att bara känna glädje och förväntan vid kontraktsskrivning. Rekommenderar varmt!

Björn P
Köpte sin lägenhet med hjälp av Valencia Can en del av Fastighetsbyrån Hägersten Älvsjö Skärholmen
Gröndal

Eftersom ni frågat om vad jag tycker om Valencia i sin Mäklarroll vill jag säga: Jag har anlitat mäklare ett tiotal ggr i mitt liv. Sällan har jag någonsin påmint mig om en liknade skicklig Mäklare som Valencia. Hon är exceptionellt noga med varje detalj som rör överlåtelsen. Hon har humor och har ett trevligt sätt. Hav förtröstan, hon är verkligen bra! Björn Persson

Julia J
Gröndal

Vi fick hjälp av Valencia att sälja vår lägenhet. Vi har hållit kontakt under några år och nu när vi var redo att sälja var hon både snabb och lyhörd gällande våra önskemål. Allt har gått väldigt smidigt och Valencia har varit professionell och tydlig från start till mål! Kan varmt rekommendera!

Sara Anna Elisabet R
Gröndal

Bemötandet var professionellt och affären hanterades korrekt, men jag upplevde kommunikationen som stundtals ganska stressad/ kort i tonen och inte särskilt personlig eller varm. Jag förväntade mig tydlig information, god tillgänglighet och ett smidigt köp. Själva processen fungerade överlag bra, men jag hade önskat ett mer tillmötesgående och engagerat bemötande under delar av köpet. Köpet genomfördes utan större problem och det praktiska fungerade, men den personliga upplevelsen av kontakten med mäklaren levde inte helt upp till mina förväntningar.

Svar från Valencia Can

Tack för att du tog dig tiden att lämna återkoppling. Det är tråkigt att du upplevt kommunikationen på det sättet, även om jag uppskattar att du samtidigt upplevde att affären hanterades professionellt och korrekt. Det var en intensiv process med flera spekulanter och ett högt tempo direkt efter visningen, vilket stundtals kan ha påverkat kommunikationen från min sida. Min ambition har dock hela tiden varit att hålla processen så transparent som möjligt och löpande uppdatera dig utifrån den information jag haft möjlighet...

Sebastian L
Telefonplan

Engagerad, skarp och tillgänglig!

Rosa-Linn Å
Gröndal

Jag kan verkligen rekommendera Valencia. Trevlig, lyhörd och tillmötesgående. Jag har känt mig trygg med försäljningen under hela processen och är så nöjd med slutresultatet.

Chenour E
Gröndal

Valencia var otroligt snabb när vi kontaktade henne inför köpet av en lägenhet. Hon var engagerad, tydlig och guidade oss tryggt genom hela processen från start till mål. Vi kände oss väldigt väl omhändertagna och kan varmt rekommendera henne!

Ali R
Gröndal

Trevlig, ärlig, duktig och professionell!

Ilse H
Midsommarkransen

Sålde min lägenhet under en period där bostadsmarknaden stod nästan helt stilla. Valencia slutade aldrig kämpa, samtidigt som hon är rak och realistisk. Rekommenderar varmt Valenica som mäklare!