Freddy Yström

Freddy Yström

Freddy Yström är mäklare på Fastighetsbyrån Hjo

Freddy Yström har varit registrerad mäklare sedan 2020-07. Freddy Yström har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-08 och har fått 145 omdömen med ett betyg på 4.9. Freddy Yström har haft 51 försäljningar sen 2025-05 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.

2025-05 - 2026-04

145 omdömen om Freddy Yström

Sedan starten hos Reco 2022
Per Mikael Albert H

Suverän mäklare, alltid tillgänglig och meddelar successivt vid varje händelse. Skön personlighet och ärlig! Hoppas att jag får möjlighet att få hjälp av honom igen i framtiden!

Teodor G
Borrbäck

Tydlig och hjälpsam! Genuin toppen mäklare.

Linda F
Sålde sitt hus med hjälp av Freddy Yström en del av Fastighetsbyrån Hjo
Borrbäck

Tack vare Freddy blev det en trygg och smidig husförsäljning som kändes enkel och professionell!

Andreas F
Sålde sitt hus med hjälp av Freddy Yström en del av Fastighetsbyrån Hjo
Borrbäck

Engagerad, mycket bra mäklare!

Lars B
Köpte sin lägenhet med hjälp av Freddy Yström en del av Fastighetsbyrån Hjo
Centrum

Saklig duktig ambitiös trevlig

Lena L
Timmersdala

En mycket trevlig, kunnig och hjälpsam mäklare! Han kunde förklara alla svåra termer i kontraktet på en nivå som alla förstod.

Michael L
Timmersdala

Freddy var värm, välkomnande och väldigt professionellt. Han var lätt att prata med. Hans kunskap från åren som snickare var också väldigt uppskattat. Han var trovärdig och kunnig. Jag skulle värmt rekommendera Freddy till framtida köpare. Michael L'Herpiniere

Hans K
Blikstorp

Freddy är en mycket lättsam och professionell mäklare som alltid återkopplar i stora och små frågor. Rekommenderas varmt.

Susanne K
Blikstorp

Freddy är en glad och positiv mäklare, han gav oss all information som vi behövde veta. Vi önskar dig all lycka som mäklare 👍. MVH: Hans och Susanne Karlsson

Jim B
Veka

Jättebra och tillmötesgående , vi är nöjda