Det är andra gången vi gör husaffärer med Tommy Hallström och det känns lika proffsigt.
Tommy Hallström
Tommy Hallström är mäklare på Fastighetsbyrån Hjo
.Tommy Hallström har varit registrerad mäklare sedan 2012-11. Tommy Hallström har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-05 och har fått 63 omdömen med ett betyg på 4.8. Tommy Hallström har haft 49 försäljningar sen 2024-06 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2024-06 - 2025-05
63 omdömen om Tommy Hallström
Trevligt bemötande. Svarade bra på frågor och lät oss ta vår tid med att gå runt och titta på huset.
Bra engagerad och kunnig säljare. Återkopplar snabbt på de frågor som kommer upp.
Kanonbra och trevlig allt gick smidigt och han förklarade allting på ett tydligt och bra sätt. Han fick många krångliga saker att ske mycket smidigare med sitt arbete.
Alltid nåbar, trevlig och hjälpsam.
Kunnig, lätt att nå, svarar alltid snabbt antingen i telefon, sms eller mejl. Har dock inget att jämföra med då det är första gången jag har kontakt med mäklare.
Mycket engagerad och fick saker gjorda snabbt.
Välkomnande och lätt att prata med.
Ambitiös och erfaren. Upplever att värderingen låg rätt. Smidigt vid försäljning.
Husförsäljningen gick väldigt bra, smidigt och tryggt med en proffsig mäklare som Tommy är. Vi hade en bra kontakt och dialog genom hela säljprocessen.