Evelina Brewitz

Evelina Brewitz

Evelina Brewitz är mäklare på Fastighetsbyrån Tibro

Evelina Brewitz har varit registrerad mäklare sedan 2020-11. Evelina Brewitz har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-12 och har fått 67 omdömen med ett betyg på 4.7. Evelina Brewitz har haft 19 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

67 omdömen om Evelina Brewitz

Sedan starten hos Reco 2020
Carl-Johan Å
Södra Skogen

Inga konstigheter alls. Mycket trevligt bemötande och alltid mottaglig för frågor och funderingar. Jag är nöjd!

Annika F
Hörnebo

Lugn och trevlig mäklare. Inte för på men ändå intresserad! 👍

Emil H
Norra Skogen

Jag upplevde Evelina som väldigt glad och trevlig, lättsam och enkel att ha och göra med. Jag uppskattade hennes sett att vara under visningen. Hon var inte för mycket "på" och inte häller för tillbakadragen. Hon kunde svara på frågorna vi hade och kändes påläst.

Kristina F
Undenäs

Trevligt bemötande, professionell men ändå ödmjuk. Vi har inget att klaga på. Kan varmt rekommendera henne som mäklare.

Jan-Olof F
Undenäs

Bra och tydlig vid genomgång av köpekontrakt inte något att klaga på. Med vänliga hälsningar Jan-Olof Folkesson.

Tommy L
Centrum

Väldigt bra och förtroendeingivande, kan sin sak. Bra för både köpare samt säljare. Bra kunskap om närområdet.

Carl-Michael L
Centrum

Oerhört bra och kompetent mäklare, alltid väldigt hjälpsam och fixar för både oss som säljare samt köparen.

Cecilia H
Centrum

Evelina har varit otroligt behjälplig i hela processen. Hon har varit tillmötesgående och hjälpt mig att snabbt komma igång med annons, visning och återkoppling.

Johan Y
Centrum

Supertrevligt bemötande av Evelina! Lätt att prata med och kunnig om fastigheterna vi tittade på!

Linda Y
Centrum

Trevlig , tillmötesgående, . Man fick ett förtroende för henne .