Tommy Hallström gjorde ett bra jobb med att sälja min fastighet. Rätt värdering och hittade rätt köpare efter att ha skött flera visningar på ett mycket bra sätt.
Tommy Hallström
Tommy Hallström är mäklare på Fastighetsbyrån Hjo
.Tommy Hallström har varit registrerad mäklare sedan 2012-11. Tommy Hallström har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-05 och har fått 100 omdömen med ett betyg på 4.8. Tommy Hallström har haft 49 försäljningar sen 2025-07 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
2025-07 - 2026-06
100 omdömen om Tommy Hallström
Tommy är grymt bra! Kan varmt rekommendera!
Det var mycket lätt och okomplicerat att jobba med Tommy. Som rimligt oerfaren fick jag bra och adekvat information
Väldigt bra bemött och förklarade allt på ett väldigt bra sätt
Wir sind sehr zufrieden mit der Arbeit von Tommy Hallström er ist ein sehr netter kompetenter und ehrlicher Makler dem wir gerne immer wieder unser Vertrauen schenken. Mit freundlichen Grüßen Andreas
Jag fick ett gott och tryggt intryck av Tommy som lyssnade och kom med lösningar. Tror att både säljarna av huset och jag som köpare är nöjda tack vare Tommy. Att det ingick en katt i husköpet va nog lite annorlunda för en mäklare 😅
Trevlig, snabb på sina arbetsuppgifter.
Snäll och professionell, tillgängligt .
Trevlig, korrekt, jobbar snabbt, lösningsorienterad.
Tommy är väldigt trevlig, jordnära, tydlig och hjälpsam. Vi är supernöjda med hur han har skött allting och kan varmt rekommendera honom vid husförsäljningar.