Anna Karlsson fd. Persson

Anna Karlsson fd. Persson

Anna Karlsson fd. Persson är mäklare på Fastighetsbyrån Hudiksvall

Anna Karlsson fd. Persson har varit registrerad mäklare sedan 2012-07. Anna Karlsson fd. Persson har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-02 och har fått 124 omdömen med ett betyg på 4.8. Anna Karlsson fd. Persson har haft 14 försäljningar sen 2022-04 och har tillfrågat 89% av sina kunder efter omdömen.

Tveka inte att kontakta mig om du har frågor kring ditt boende! Jag hjälper dig att gå igenom din boendesituation för att hitta en lösning som känns bra för dig.

2022-04 - 2023-03

124 omdömen om Anna Karlsson fd. Persson

Sedan starten hos Reco 2014
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Anna Karlsson fd. Persson en del av Fastighetsbyrån Hudiksvall
    2022-09-16 Verifierad kund
    Jag fick jättebra hjälp vid visning av lägenheten och svar på mina frågor och Anna är en jättetrevlig och personlig mäklare.
    Gilla
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Anna Karlsson fd. Persson en del av Fastighetsbyrån Hudiksvall
    2022-08-26 Verifierad kund
    Bemötandet korrekt och professionellt, dessutom trevligt o tillmötesgående.
    Kände Anna från en tidigare bostadsaffär, allt har funkat bra båda gångerna.
    Gilla
  • köpte sitt hus med hjälp av Anna Karlsson fd. Persson en del av Fastighetsbyrån Hudiksvall
    • Bjuråker
    2022-07-16 Verifierad kund
    Jag visste mer om huset än hon.
    • Dellenbygden
    2022-07-01 Verifierad kund
    Jag är supernöjd med mäklare Anna Karlsson fd. Persson. Hon är trevlig och hjälpsam, tillgänglig vid funderingar och liknande.
    Toppen!
    Gilla
  • sålde sitt hus med hjälp av Anna Karlsson fd. Persson en del av Fastighetsbyrån Hudiksvall
    • Näsviken
    2022-06-07 Verifierad kund
    👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
    • Näsviken
    2022-06-05 Verifierad kund
    Anna mötte oss på ett trevligt och välkomnande sätt på visningen. Vi upplevde att hon var påläst om fastigheten och att hon fanns tillgänglig för de frågor vi hade. Under budgivningen som sedan följde höll hon bra kontakt och vi kände oss trygga med Anna vid vår sida i budgivningen. Vi skulle varmt rekommendera Anna till andra som ska sälja sin bostad!
    2022-05-14 Verifierad kund
    Anna har varit otroligt bra att ha att göra med. Vi har haft mycket sms-kontakt o pratat med varandra flera gånger i telefonen under perioden när lägenheten på något sätt legat ute. Om jag har sökt Anna, och hon inte har kunnat svara, har hon senare samma dag hört av sig.
    Anna är trevlig, noggrann, lätt att ha att göra med och snabb på att informera om något hänt. Med andra ord en jättebra mäklare.
    2022-05-13 Verifierad kund
    Ett trevligt och lättsamt bemötande. Hade svaren på mina frågor. Lätt att få tag på. Snabb affär.
    2022-04-13 Verifierad kund
    Anna är utan tvekan den bästa mäklaren jag haft kontakt med!
    Alltid professionell, snabba svar och hon har det där lilla extra som gjorde att hela affären blev en otroligt fin upplevelse.
    2022-01-27 Verifierad kund
    Blev bemött på ett väldigt bra sätt från början till slut, uppdaterade mig bra med hur allt går med visningar, intressen m.m.