Johanna Nordholm
Johanna Nordholm är mäklare på Fastighetsbyrån Hudiksvall
.Johanna Nordholm har varit registrerad mäklare sedan 2003-06. Johanna Nordholm har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-02 och har fått 224 omdömen med ett betyg på 4.9. Johanna Nordholm har haft 37 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.
2022-03 - 2023-02
224 omdömen om Johanna Nordholm
Sedan starten hos Reco 2014
köpte sitt hus med hjälp av Johanna Nordholm en del av Fastighetsbyrån Hudiksvall
Mycket trevligt bemötande. Väl förberedd och kunnig. Kan varmt rekommendera andra att anlita henne.
Kunnig, trevlig och bra kommunikation.
sålde sitt hus med hjälp av Johanna Nordholm en del av Fastighetsbyrån Hudiksvall
Johanna var trevlig och professionell. Processen gick smidigt. Vi är väldigt nöjda med affären.
Jag blev väldigt Väl mottagen ,men kommentarerna om huset ska jag göra senare. Elias
Fantastiskt nöjd på alla sätt och vis! Kanonbra bemötande och man känner sig trygg genom hela processen!
Allt var jättebra, hon var väldigt trevlig och hjälpsam.
Snabba svar och allt ordnat. Trevligt och ärligt bemötande
Mycket trevlig och bra mäklare som lyssnar på alla frågor och ger bra svar.
Johanna är otroligt trevlig och kompetent. Det märks att hon har många år i branchen. super nöjd som köpare!
Mycket bra bemötande i den situation jag var i. Lite yrigt ibland o det vara bara positivt för mig då jag kunde slappna av i det hela. Så känner mig mycket nöjd med med Johannas jobb.