Johanna Nordholm är mäklare på Fastighetsbyrån Hudiksvall

Johanna Nordholm har varit registrerad mäklare sedan 2003-06. Johanna Nordholm har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-02 och har fått 224 omdömen med ett betyg på 4.9. Johanna Nordholm har haft 37 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.

2022-03 - 2023-02

224 omdömen om Johanna Nordholm

Sedan starten hos Reco 2014
  • köpte sitt hus med hjälp av Johanna Nordholm en del av Fastighetsbyrån Hudiksvall
    2023-02-25 Verifierad kund
    Mycket trevligt bemötande. Väl förberedd och kunnig. Kan varmt rekommendera andra att anlita henne.
    2023-02-25 Verifierad kund
    Kunnig, trevlig och bra kommunikation.
    Gilla
  • sålde sitt hus med hjälp av Johanna Nordholm en del av Fastighetsbyrån Hudiksvall
    • Hudiksvall
    2023-02-20 Verifierad kund
    Johanna var trevlig och professionell. Processen gick smidigt. Vi är väldigt nöjda med affären.
    • Hudiksvall
    2023-02-20 Verifierad kund
    Jag blev väldigt Väl mottagen ,men kommentarerna om huset ska jag göra senare. Elias
    2023-02-20 Verifierad kund
    Fantastiskt nöjd på alla sätt och vis! Kanonbra bemötande och man känner sig trygg genom hela processen!
    Tack Malin, roligt att höra att du är nöjd :)
    Ha de fint!
    /Johanna
    2023-01-28 Verifierad kund
    Allt var jättebra, hon var väldigt trevlig och hjälpsam.
    Hej Nils, tack för ditt fina omdöme. Jag hoppas du kommer trivas bra i ditt nya boende. /Johanna Johanna Nordholm
    • Strömsbruk
    2022-11-27 Verifierad kund
    Snabba svar och allt ordnat. Trevligt och ärligt bemötande
    Tack Tommy! Jag hoppas allt känns bra så här efter tillträdet.
    2022-11-06 Verifierad kund
    Mycket trevlig och bra mäklare som lyssnar på alla frågor och ger bra svar.
    Hej Emma,

Tack för ditt fina betyg. Jag hoppas allt känns bra i ert nya hem.
    2022-11-04 Verifierad kund
    Johanna är otroligt trevlig och kompetent. Det märks att hon har många år i branchen. super nöjd som köpare!
    Tack Robin, roligt att du är nöjd.
    Ha de fint!
    2022-11-02 Verifierad kund
    Mycket bra bemötande i den situation jag var i. Lite yrigt ibland o det vara bara positivt för mig då jag kunde slappna av i det hela. Så känner mig mycket nöjd med med Johannas jobb.
    Hej Per-Olof,
    Haha, roligt att vi var lika yr båda två emellanåt, men att du trots allt är nöjd med hur jag genomförde din försäljning. Ha de fint!