Mikaela Svenskas

Mikaela Svenskas

Mikaela Svenskas är mäklare på Fastighetsbyrån Hudiksvall

Mikaela Svenskas har varit registrerad mäklare sedan 2025-02. Mikaela Svenskas har varit aktiv på Reco.se sedan 2026-04 och har fått 2 omdömen med ett betyg på 5.0. Mikaela Svenskas har haft 3 försäljningar sen 2026-01 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2026-01 - 2026-04

2 omdömen om Mikaela Svenskas

Sedan starten hos Reco 2026
Märtha G
Sålde sin lägenhet med hjälp av Mikaela Svenskas en del av Fastighetsbyrån Hudiksvall
Hudiksvall

Fick redan första gången vi träffades ett mycket positivt intryck av Mikaela. Vi hade ett fint första möte och ett ” bra” samtal. Lätt att samtala och hon förklarade på ett lätt och tydligt sätt om vad som ” händer” vid en försäljning.Hur rutinerna , förloppet ser ut. Det finns en viss oro man ska sälja ett ” hem” men när man ,som jag , får ett mycket professionellt bemötande , ges tydlig o saklig information så skapar det en trygghet. Har under hela tiden fått uppdaterad information vid förändringar och Mikaela har...

Fredrik S
Sålde sitt hus med hjälp av Mikaela Svenskas en del av Fastighetsbyrån Hudiksvall
Forsa

Lyhörd alltid tillmötesgående och trevlig.

Svar från Mikaela Svenskas

Tack snälla för ett fint omdöme! Det gläder mig verkligen att ni kände er lyssnad på och väl bemött – det är precis så jag vill att en bostadsaffär ska upplevas. Det har varit ett nöje att få hjälpa till, och jag uppskattar verkligen förtroendet. /Mikaela