Petra Weeraratne

Petra Weeraratne

Petra Weeraratne är mäklare på Fastighetsbyrån Hudiksvall

Petra Weeraratne har varit registrerad mäklare sedan 2018-06. Petra Weeraratne har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-11 och har fått 157 omdömen med ett betyg på 4.8. Petra Weeraratne har haft 29 försäljningar sen 2024-06 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2024-06 - 2025-05

157 omdömen om Petra Weeraratne

Sedan starten hos Reco 2018
Karl Erik H
Sålde sitt hus med hjälp av Petra Weeraratne en del av Fastighetsbyrån Hudiksvall
Fjäle

Engagerad och hjälpsam.Lätt att nå.Svarar snabbt på frågor.

Olli Juhani P
Köpte sitt hus med hjälp av Petra Weeraratne en del av Fastighetsbyrån Hudiksvall
Fjäle

Lyhörd och professionell mäklare. Tillmötes gående och enormt snabb på återkoppling. Tillgänglig och levererat svar på alla våra frågeställningar.

Ingrid S
Hudiksvall

Mycket trevligt bemötande. Upplevs som professionell. Glad och tillmötesgående. Tar kontakt och ser till att allt fortlöper på ett bra sätt.

Mohammad M
Köpte sin lägenhet med hjälp av Petra Weeraratne en del av Fastighetsbyrån Hudiksvall
Hudiksvall

Hej och tack för att ni finns i Hudiksvalls fastighetsbyrå framför allt för mig och jag har fått mycket hjälp av er på olika sätt.Ni alla är duktig.Men Petra är superduktig och en snäll person.Jag är jättenöjd med Petra och Tack för att du finns i världen Petra Weeraratne. Lycka till i framtiden Petra👌👌👍 Mvh Mohammad Mhussini

Ingrid S
Dellenbygden

Trevligt bemötande. Diskret vid visningen vilket jag upplevde som bra, då jag kunde se huset i lugn och ro. Kompetent och informativ. Behjälplig med kontakten med säljaren. Helt nöjd.

Amanda H
Hudiksvall

Petra är en professionell och trevlig mäklare som bemöter sina kunder på ett hjälpsamt sätt.

Micke J
Sålde sin lägenhet med hjälp av Petra Weeraratne en del av Fastighetsbyrån Hudiksvall
Hudiksvall

Professionell, hjälpsam och tillgänglig.

Michael Gerrard B
Bergsjö

Always available to help, really professional and helped with a quick and efficient sale.

Tord Gunnar B
Ilsbo

Petra var väl lyssnande på våra önskningar och krav. Alltid lätt att arbeta med vi kan varmt tipsa henne .

Göran Å
Hassela

ett bra och korrekt bemötande, saklig på ett trevligt sätt.