Petra Weeraratne
Petra Weeraratne är mäklare på Fastighetsbyrån Hudiksvall
.Petra Weeraratne har varit registrerad mäklare sedan 2018-06. Petra Weeraratne har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-11 och har fått 107 omdömen med ett betyg på 4.9. Petra Weeraratne har haft 24 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2022-03 - 2023-02
107 omdömen om Petra Weeraratne
Sedan starten hos Reco 2018
sålde sitt hus med hjälp av Petra Weeraratne en del av Fastighetsbyrån Hudiksvall
Mycket trevlig och kunnig fint bemötande duktig.mycket trevlig ömtänksam kan ta kunderna fint.
Lugn ock man förstår vad hon säger fint bemötande Birgitta -
sålde sin lägenhet med hjälp av Petra Weeraratne en del av Fastighetsbyrån Hudiksvall
Trevligt proffsigt bemötande från första stund.
Sammantaget gick hela försäljningen smidigt och orsakade inte mig som kund speciellt mycket jobb.
Att sedan marknaden vände så det drog ut på tiden och priset reducerades är inget som mäklaren råder över. -
Oerhört trevlig och proffsig, men med en känsla för mig som säljare och hur jag känner och mår i min försäljning.
Stöttande och lyhörd. -
köpte sitt hus med hjälp av Petra Weeraratne en del av Fastighetsbyrån Hudiksvall
Petra gav ett tryggt, kunnigt och professionellt intryck. Lätt att få kontakt med och hon återkopplade som utlovat. En mycket duktig mäklare!
Positiv och engagerad
Förväntningar på en lätt och smidig försäljning.
Engagerad för att göra det bästa för alla parter. -
Mycket trevligt bemötande.
Är lugn men ändå effektiv och snabb.
Jag kommer att rekommendera Petra till andra. -
köpte sin lägenhet med hjälp av Petra Weeraratne en del av Fastighetsbyrån Hudiksvall
Mycket professionell och snabb.
Rekommenderar varmast!
(Hon är dessutom väldigt vacker vilket torde vara en fördel för säljaren) -
Blev bemött på ett vänligt och proffsigt sätt. Petra gav fortlöpande information under försäljningen och gav snabba svar vid frågor.
Kunnig, lätt att förstå.
En väldigt snabb affär men som sköttes mycket bra av mäklaren, tror både vi som köpare och säljarna var nöjda. -
Petra gav ett vänligt och positivt bemötande. Lätt att komma i kontakt. Mycket kunnig och ingav fötroende.