Fastighetsbyrån Hudiksvall

Fastighetsbyrån Hudiksvall

• BadgeTenYears
1 007
Ring 0650-948 00 Dela

Här i Hudiksvall och Nordanstig är det trots rådande marknadsläge stor efterfrågan på bostäder. ! Alla typer av bostäder är eftertraktade och finns att tillgå. Ta kontakt med oss när du vill köpa eller sälja en bostad här i Hudiksvall. Vi träffas gärna på ett kostnadsfritt möte eller skriver upp dig i vårt spekulantregister,...

1007 omdömen om Fastighetsbyrån Hudiksvall

Sedan starten hos Reco 2013

Christian T
Köpte sitt hus med hjälp av Petra Weeraratne en del av Fastighetsbyrån Hudiksvall
Forsa

Trevlig trygg. Noga med att informera om det hon vet

Elisabet V
Sålde sitt hus med hjälp av Pelle Lööf en del av Fastighetsbyrån Hudiksvall
Gnarp

Är helt nöjd med Pelle han har varit tillgänglig när jag funderat på något.

Pär Å
Sålde sin lägenhet med hjälp av Pelle Lööf en del av Fastighetsbyrån Hudiksvall
Hudiksvall

Pelle har varit lätt att prata med. Jag har inte känt mig pressad att sälja. Min process har pågått snart ett år och under den tiden har jag haft fler positiva kontakter med honom. Pelle lyckades sälja min lägenhet till ett pris som jag var mycket nöjd med.

Emma N
Köpte sin lägenhet med hjälp av Moa Thyrén en del av Fastighetsbyrån Hudiksvall
Hudiksvall

Trevlig, hjälpsam, tillgänglig, serviceminded men inte för ”säljig”. Superbra!!

Mikael M
Sålde sitt hus med hjälp av Johanna Nordholm en del av Fastighetsbyrån Hudiksvall
Rogsta

Allt funkade så bra. Mycket trevlig och kunnig. Toppbetyg från mig

Björn C
Köpte sitt hus med hjälp av Mattias Karlsson en del av Fastighetsbyrån Hudiksvall
Hudiksvall

Han var seriös och noggrann i sin yrkesutövning.

Björn S

Trevlig, engagerad och kompeten

Maria E
Köpte sitt hus med hjälp av Johanna Nordholm en del av Fastighetsbyrån Hudiksvall
Rogsta

Otroligt proffsig, hjälpsam och trevlig

Åsa F
Hudiksvall

Lyhörd, opartiskt lojal, tydlig och mycket hjälpsam. Rekommenderar henne alla dagar på året.

Erik L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Petra Weeraratne en del av Fastighetsbyrån Hudiksvall
Hudiksvall

Otroligt trevlig och hjälpsam. Alltid positiv! Kan starkt rekommendera.

Emelie S
Rogsta

Trevligt och ett fint bemötande. Ger ett tryggt och ett professionellt intryck, man känner sig lugn med honom. Rekommenderar att anlita honom som mäklare.

Emelie S
Hudiksvall

Trevlig, ordentlig och professionell mäklare. Rekommenderar.

Bo-Inge E
Köpte sin lägenhet med hjälp av Mattias Karlsson en del av Fastighetsbyrån Hudiksvall

Pga: Mattias Semester gick ärendet över till Mäklare Pelle Lööf

Jesper F
Hudiksvall

Engagerad och trevlig, löste både köp och sälj internt utan att behöva gå via marknaden

Elias H
Sålde sitt hus med hjälp av Petra Weeraratne en del av Fastighetsbyrån Hudiksvall
Strömsbruk

Våran erfarenhet av Petra kan inte vara något annat än positivt. Vi köpte vårat nuvarande hus av henne när det var till salu och fick ett väldigt varmt bemötande, av en glad och trevlig person. Så när vi valde att sälja vårat andra hus så var det inget tvivel från både mig och min sambo att vi skulle anlita henne. Hon har hjälp oss från dag ett med allt, så våra förväntningar på att hon skulle hjälpa oss med detta tvekade vi inte en sekund på. Kan inte säga något negativt om henne i detta, en riktigt superbra mäklare 👍

Sara T
Idenor

Mattias hade ett bra bemötande och ingav förtroende i hela processen. Är vi köpte vår nya hus!

Marlene B
Delsbo

Tillmötesgående och professionell. Lätt att få kontakt med. Positiv och effektiv.

Mats E
Hudiksvall

Trots semester tider så har kommunikation och överlämningar inom gruppen fungerat mycket bra, Petra har skött detta mycket bra.

Liam J
Ilsbo

Trevligt bemötande, prickar alla kriterier för mig.

Maria L
Sålde sitt hus med hjälp av Pelle Lööf en del av Fastighetsbyrån Hudiksvall
Hudiksvall - Hornslandet

Det var första gången jag anlitade en mäklare. Jag hade ingen erfarenhet eller vetskap om hur det går till att sälja en fastighet via en mäklare. Första mötet med Pelle Lööf upplevde jag jättebra. Han lyssnade och bejakade det jag undrade över. Jag upplevde att Pelle var noga med att jag skulle känna mig trygg. Han pratade ett språk som var förståeligt, vilket för min del underlättade mycket. Hans tydliga ledarskap och hans erfarenhet gjorde att jag förstod snabbt att Pelle visste vad han talade om. Därav fick...

Börje S
Friggesund

Mycket trevligt bemötande Proffsigt upplägg för försäljningen

Solveig F
Ilsbo

Petra är trevlig glad, lätt att få kontakt med, hör av sig snabbt när man söker henne. Kunnig, förklarar så man förstår.Jag rekommenderar henne varmt.

Börje S
Friggesund

Bra bemötande ,klar o tydlig information Helt enkelt proffsigt

Irene A
Sålde sitt hus med hjälp av Mattias Karlsson en del av Fastighetsbyrån Hudiksvall
Dellenbygden

Bra bemötande, trevlig att ha som mäklare och lätt att diskutera försäljning beslut och goda råd.

Solveig F
Ilsbo

Trevlig glad kunnig och tillmötesgående ,alltid lätt att nå! Vi är mycket nöjda . Rekommenderar henne gärna .

Lars B

Trevligt bemötande och professionell

Felix S
Delsbo

Mycket trevligt bemötande, kunnig och förklarar så man begriper. Kan varmt rekommenderas.

Erik L
Rogsta

Professionell, lyhörd och pedagogisk. Kände oss trygga genom hela processen!

Erik N
Rogsta

Han är seriös och skapar ett god stämning mellan både säljare och köpare

Christopher L W
Hassela

Our experience was easy. Mattias is a very exceptional and professional real estate broker. The wholevwas smooth easy. We received excellent advise and we knew Mattias had a very good plan to produce results Highly recommend Mattias to anyone looking to sell a home.

Roger B
Forsa

Trevlig, bra bemötande och påläst. En riktigt bra mäklare.

Leif B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Pelle Lööf en del av Fastighetsbyrån Hudiksvall
Sofiedal

Gott bemötande och diskret angående eventuell köpare. Kändes som att vi (säljaren) var viktig.

Peter W
Sålde sitt hus med hjälp av Fastighetsbyrån Hudiksvall
Enånger

Tycker Zoran förklarade allt bra hur det skulle gå till mm. Allt funka bra. Inga problem alls

Jörgen H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Johanna Nordholm en del av Fastighetsbyrån Hudiksvall

Proffsigt och kunnigt bemötande😁

Berit B
Köpte sitt hus med hjälp av Fastighetsbyrån Hudiksvall
Bergsjö

Mycke bra bemötande Snabb handläggning av köpet enligt önskan Lätt att följa hela köpet via länk från fastighetsbyrån .

Birgitta R
Sålde sitt hus med hjälp av Fastighetsbyrån Hudiksvall
Bergsjö

Personlig hjälpsam och allmänt trevlig.

Gunilla B
Hudiksvall

Påläst , korrekt , ärlig och vänlig .

Marit C
Bergsjö

Mycket förtroendeingivande mäklare, som.kunde det lilla extra om fastigheten.

Lars-ove B
Iggesund

Hon är naturlig,hjälpsam och professionell i sitt arbete.Kontakt och info över förväntningarna.Mycket nöjd med allt.Rekommenderar varmt Johanna .

Jesper H
Njutånger

Snabb och god kommunikation i hela processen i vårat huslköp

Michaela M
Köpte sitt hus med hjälp av Moa Thyrén en del av Fastighetsbyrån Hudiksvall
Harmånger

Enkel och tydlig när det kommer till att förmedla förhandlingarna mellan parterna. Mycket trevlig med gott bemötande!

Anette L
Hudiksvall - Sandvalla

Petra är en väldigt lyhörd och bra mäklare. Jag köpte mitt hus 2021 av henne - och valde nu självklart henne igen för att sälja samma hus pga mina ändrade livsförhållanden. Hon är så alert, närvarande, trevlig och personlig i sitt förhållningssätt. Hon svarar alltid när man hör av sig och verkar stresstålig som 17! Att hon är glad och go som person gör ju sitt till förstås. Jag har alltid känt förtroende och trygghet med henne som mäklare. Som bostadskund är man ju rätt stressad och nipprig och har 1000 frågor och är allmänt...

Izabelle G
Näsviken

Mycket trevlig, noggrann och effektiv!

Christian G
Köpte sitt hus med hjälp av Moa Thyrén en del av Fastighetsbyrån Hudiksvall
Njutånger

Min upplevelse är mestadels positiv. Det var tydlig kommunikation och det sköttes bra. De förra husägarna hade dock fuskat lite med ett och annat som borde varit klart innan tillträdet.

Andreas V
Hudiksvall - Sandvalla

Väldigt proffesionell, tydlig och kunnig. Vi är supernöjda!

Sara D
Njutånger

Tacksam över att kunna ställa många frågor.

Klara C
Hudiksvall

Trevlig och tydlig. Mån om de han arbetar med/för. Vi Rekommenderar Pelle!

Hans L
Dellenbygden

Bra och korrekt bemötande. Kontakterna är inte avslutade än. Återkom när kontakterna är avslutade

Ulrika E
Enånger

Proffsig, alltid vänlig och glad med ett fint bemötande. Första gången vi säljer fastighet och vi blev på ett förståeligt sätt guidad genom hela processen på ett professionellt sätt. Toppennöjd med Petra👍

Stefan E
Enånger

Vi har blivit guidade med varm hand och haft en mycket god kontakt med Petra som gjort ett utmärkt jobb. Alltid glad o positiv.