Pelle har tagit hand om oss på bästa sätt från första kontakten. Han har varit uppriktig och är förtroendeingivande vilket uppskattas. Ödmjuk och upplevs som en genuin person som vill väl och tänker långsiktigt.
Pelle Lööf
Pelle Lööf är mäklare på Fastighetsbyrån Hudiksvall
.Pelle Lööf har varit registrerad mäklare sedan 2021-06. Pelle Lööf har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-07 och har fått 116 omdömen med ett betyg på 4.8. Pelle Lööf har haft 39 försäljningar sen 2024-04 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
2024-04 - 2025-03
116 omdömen om Pelle Lööf
Bra genomgång av säljprocessen och trevligt bemötande, bra uppföljning av vad som händer under tiden under tiden med antal tittare på annonsen och vad som händer inför visningar. Vi är mycket nöjda med allt från första dagen till Kontraktsskrivandet
En supertrevlig person. Artig och saklig. Gav ett förtroende från första stund. Har aldrig sålt någon fastighet tidigare men han överträffade alla förväntningar.
Vänlig och hjälpsam, svarar exakt och snabbt
Ett förtroende ingivande bemötande där samtalet gick smidigt och Pelle var inlyssnande. Pelle levde upp till min förväntan kring ett ömsesidigt seriöst bemötande med respekt för affären. Pelle ger trygghet i ett möte mellan mig och säljaren. Lotsade oss igenom affären på ett smidigt och bekvämt sätt. Mötte mina frågor med konkreta och relevanta svar. Intrycket blir att jag även skulle kontakta Pelle om jag skulle sälja en fastighet och absolut rekommendera honom till vänner både i köp eller sälj.
Trevlig kille, kunnig på sin grej. Man blir väl bemött och är väldigt tillmötesgående.
Vi är oerhört nöjda med Pelle som mäklare! Från första mötet till avslutad affär var han professionell, lyhörd och engagerad. Han guidade oss genom hela processen med tydlig kommunikation och stort kunnande, vilket gjorde att vi kände oss trygga hela vägen. Pelles strategi och marknadskännedom resulterade i en smidig försäljning och ett slutpris som överträffade våra förväntningar. Vi kan varmt rekommendera Pelle till alla som letar efter en skicklig och pålitlig mäklare!
Mycket flexibel och trevlig i sitt bemötande.
Pelle som fastighetsmäklare, en man jag beskriver som den bästa tänkbara, att ge förtroendet att sälja mitt/vårt radhus. Har dålig erfarenheter av annan byrå, som misslyckades att sälja vår sommar stuga ute i skärgården. Pelle tog sig tid att lyssna in hur jag ville ha de. Bra människo kännare vill jag hävda. Pelle tyckte som jag att vid en försäljning ska du inte ”rusa sta” . Vi tillsammans lyckades pricka så rätt. Trots att vi kunde fått större bud, beslutade jag och min man att stanna , vid vad vi ansåg rätt bud . Ska varmt rekommendera honom till andra i min bekantskap.
Väldigt engagerad o proffsigt bemötande:)