Mattias Karlsson
Mattias Karlsson är mäklare på Fastighetsbyrån Hudiksvall
.Mattias Karlsson har varit registrerad mäklare sedan 2012-07. Mattias Karlsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-12 och har fått 249 omdömen med ett betyg på 4.8. Mattias Karlsson har haft 53 försäljningar sen 2022-04 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
2022-04 - 2023-03
249 omdömen om Mattias Karlsson
Sedan starten hos Reco 2015
sålde sitt hus med hjälp av Mattias Karlsson en del av Fastighetsbyrån Hudiksvall
Bra bemötande och proffesionellt hanterat under hela processen
Mattias får 10/10! Första och enda valet av mäklare i stan! Superbra bemötande och proffsigt arbete genom hela processen.
Proffsigt bemötande och väl omhändertagen genom hela processen. Rekommenderas starkt.
Trevligt, tryggt och proffsigt bemötande. Vi är mycket nöjda med allt under husförsäljningen.
köpte sitt hus med hjälp av Mattias Karlsson en del av Fastighetsbyrån Hudiksvall
Allt gick hur bra som helst
Mattias, superbra -
sålde sin lägenhet med hjälp av Mattias Karlsson en del av Fastighetsbyrån Hudiksvall
Trevligt och proffsigt bemötande.
Aktiv att hitta köpare som sen ledde till en snabb affär innan visning. -
köpte sin lägenhet med hjälp av Mattias Karlsson en del av Fastighetsbyrån Hudiksvall
Trevligt bemötande, tillmötesgående, informativ det han inte visste tog han reda på. Fick titta på lägenheten flera ggr innan köp . När kontraktet skrevs gick han noga igenom all information. Kände mig trygg i mitt köp .5 stjärnor är mtt betyg .
Han är en trevlig mäklare, han har jobbat snabbt för att hjälpa oss med det som vi behövde. Vi är supper nöjda och tacksama för att vi fick träffa honom som märklen.
Väldigt trevlig, professionell, bra bemötande och engagerad mäklare! Allt gick väldigt smidigt och kändes tryggt.
Vi blev mycket professionellt bemött.
Våra förväntningar överträffades med råge!
Vår upplevelse var att allt utfördes enligt en professionell process så att även vi som kund kunde följa och få tips/råd om alla steg i försäljningen.