Kompetent, tillgänglig och proffsig! Har haft Johanna förut och kommer använda henne igen!
Johanna Nordholm
Johanna Nordholm är mäklare på Fastighetsbyrån Hudiksvall
.Johanna Nordholm har varit registrerad mäklare sedan 2003-06. Johanna Nordholm har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-02 och har fått 357 omdömen med ett betyg på 4.8. Johanna Nordholm har haft 53 försäljningar sen 2025-05 och har tillfrågat 93% av sina kunder efter omdömen.
2025-05 - 2026-04
357 omdömen om Johanna Nordholm
Johanna är inlyssnande, lugn och förklarar tydligt hur processen med försäljningen kommer att bli. Återkommer med rapporter som utlovats och har ett bra bemötande. Vi förväntade oss god kunskap om den lokala marknaden. En realistisk plan för försäljningen och driv i processen. Johanna presenterade vid första mötet en tydlig plan över vad vi kunde förvänta oss. Hennes bedömning har visat sig vara riktig och vi har varit trygga med hur hon skötte uppdraget. Vi kan absolut rekommendera henne.
Hon hade satt sig in i det hon sålde och mejlade så mycket info som var till stor hjälp inför husköpet. En mycket insatt och proffsig mäklare.
Hon var professionell, snabb och mycket hjälpsam genom hela processen. Jag fick tydlig information, snabb återkoppling och ett tryggt bemötande. Hon var lätt att få kontakt med och gjorde försäljningen smidig.
Mycket professionell och ett fint bemötande. Kommer verkligen att rekommendera både henne och Fastighetsbyrån till vänner och bekanta som är i sälj/ köp tankar
Vi är mycket nöjd med mäklare Johanna N. Adekvat och lugnt arbetssätt vilket gav ett gott bemötande.
Jag har anlitat Johanna och teamet Fastighetsbyrån Hudiksvall för samtliga privata försäljningar av villa, sommarhus och bostadsrätt - alltid professionellt bemötande och hantering, och snabbt, trevligt, okomplicerat och tydligt hanterat - från start till slut. Fastighetsbyrån kommer därför alltid att vara mitt förstahandsval av försäljning oavsett fastighetsobjekt.
Kändes trygt och bra att förklara och behjälplig
Trevligt bemötande. Snabb återkoppling och känns engagerad!!
Enkel och lättsam mäklare. Inga konstigheter, bra svar vid frågor om aktuell bostad etc.