Mattias Karlsson

Mattias Karlsson

Mattias Karlsson är mäklare på Fastighetsbyrån Hudiksvall

Mattias Karlsson har varit registrerad mäklare sedan 2012-07. Mattias Karlsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-12 och har fått 318 omdömen med ett betyg på 4.8. Mattias Karlsson har haft 51 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

318 omdömen om Mattias Karlsson

Sedan starten hos Reco 2015
Anna S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Mattias Karlsson en del av Fastighetsbyrån Hudiksvall
Hudiksvall

Ärlig, snabb, trovärdig, trevlig och kunnig

kerstin i
Köpte sitt hus med hjälp av Mattias Karlsson en del av Fastighetsbyrån Hudiksvall
Näsviken

Han är inlyssnande och kunnig samt håller en hög servicenivå.

Peter B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Mattias Karlsson en del av Fastighetsbyrån Hudiksvall
Hudiksvall

Professionell och med full koll på marknaden!

Jeanette L
Sålde sitt hus med hjälp av Mattias Karlsson en del av Fastighetsbyrån Hudiksvall
Hudiksvall

Mycket proffsigt bemötande av Mattias. Han visste exakt hur vi skulle lägga upp försäljningen, och den gick väldigt fort. Kan varmt rekommendera Mattias!

Svar från Mattias Karlsson

Så kul att höra att ni är nöjda med både bemötandet och resultatet. Att få förtroendet att hjälpa till efter att ni kämpat länge med försäljningen kändes väldigt hedrande, och jag är glad att vi tillsammans hittade rätt upplägg som ledde till en snabb affär och ett pris ni kände er nöjda med. Det är precis sånt som gör mitt jobb så givande. Tack igen för att ni tog er tid att skriva några rader – det uppskattar jag verkligen!

Mårten L
Hudiksvall

Ett riktigt mäklar proffs, planering o genomförandet mycket professionellt. Skulle rekommendera Mattias 10/10

Svar från Mattias Karlsson

Så kul att du upplevde både planeringen och genomförandet som proffsigt – det betyder mycket att höra. Att få ditt förtroende och dessutom ett 10/10 är verkligen uppskattat. Tack igen!

Gerd E
Hudiksvall

Mattias är föredömlig som mäklare.Jag har nyttjat hans tjänster tre gånger och är mycket nöjd.Har rekommenderat honom till goda vänner, som är av samma uppfattning. Mattias är trygg, pålitlig och kunnig. Dessutom med glimten i ögat!

Eva F
Nordanstig

Mattias Karlsson uppträdde mycket sympatiskt och avvecklade affären från början till slut snabbt utan fördröjning och var omsorgsfull med att vi fått all information. Vi fick genast svar på alla frågor vi ställde.

Leif B
Hudiksvall

Bemötandet var bra med klara besked hur visning och försäljning går till.Förväntningarna är att sälja så fort som möjligt. Men det är inte mäklarens fel att marknaden är som de är Trög för tillfället. Mattias informerade om visningar och om situationen på ett bra sätt.

Petra F
Nordanstig

Mattias är en trevlig och trygg person som inger förtroende ordning och reda och positiv.. jag rekommenderar honom som mäklare

Anna-Lena H
Djupestrand

En glad och mycket trevlig kille. Har blivit väl bemött .