Pelle Lööf

Pelle Lööf

Pelle Lööf är mäklare på Fastighetsbyrån Hudiksvall

Pelle Lööf har varit registrerad mäklare sedan 2021-06. Pelle Lööf har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-07 och har fått 149 omdömen med ett betyg på 4.8. Pelle Lööf har haft 52 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

149 omdömen om Pelle Lööf

Sedan starten hos Reco 2021
Anna-Lena E
Sålde sin lägenhet med hjälp av Pelle Lööf en del av Fastighetsbyrån Hudiksvall
Hudiksvall

Tillitsfull, ger bra återkoppling, kompetent

Matilda J
Köpte sin lägenhet med hjälp av Pelle Lööf en del av Fastighetsbyrån Hudiksvall
Hudiksvall

Jag är väldigt nöjd med Pelle som mäklare. Blev bemött på ett väldigt fint och bra sätt. Han var tydlig med informationen och kollade ofta med en hur man tänkte i t.ex. budgivningen mm.

Henrik L

Trevlig, tillmötesgående och serviceminded

Ewa B
Gnarp

Pelle är professionell och har ett mycket trevligt bemötande. Genom hela processen har han upplevts lugn och trygg. Kontinuerlig kontakt och snabb återkoppling.  Vi är mycket nöjda.

Maud B
Gnarp

Då jag ej har för vana att anlita mäklare så är det min man Stellan Behmer som har och har haft mest kontakt med Pelle Lööf. Men helt OK tycker jag. Se Stellans omdöme.

Stellan B
Gnarp

Jag har begränsad erfarenhet av fastighetsmäklare, men tycker att Pelle Lööf har uppträtt helt ok och professionellt. Kan inte klaga på hans engagemang. Han har dessutom en "trevlig" framtoning. Vår fastighet blev dessutom såld, så då är det lätt att vara positiv.

Monica S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Pelle Lööf en del av Fastighetsbyrån Hudiksvall
Hudiksvall

Trevligt bemötande. Lätt att få kontakt med. Återkopplar snabbt vid frågor och funderingar. Har lång erfarenhet vilket känns tryggt.

Max Ö
Hudiksvall

Trevlig, bra bemötande och proffsig i sitt agerande. Lätt att tycka om.

Dumle Svante N
Gnarp

bra bemötande, trevlig och tillmötesgående

Hanna S
Gnarp

supertrevlig och härlig att ha att göra med, duktig på sitt jobb 🫱🏻‍🫲🏼 Allt gick smidigt och enkelt