Alltid vänligt bemötande. Återkommer utan dröjsmål och om någon information saknades, undersökte hon vidare samt återkopplade till mig som köpare.
Petra Weeraratne
Petra Weeraratne är mäklare på Fastighetsbyrån Hudiksvall
.Petra Weeraratne har varit registrerad mäklare sedan 2018-06. Petra Weeraratne har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-11 och har fått 169 omdömen med ett betyg på 4.8. Petra Weeraratne har haft 32 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
169 omdömen om Petra Weeraratne
Snabbt, vänligt och sakligt. Svaren kom och var precisa.
Jag ger högsta betyg till Petra Weeraratne och Fastighetsbyrån. Väldigt professionellt och allt gick så smidigt åt inför jag hade ångest inför.inför. Tack. Ulrika
Jag tycker att jag blev väldigt trevligt bemött och fick en ingående genomgång om köpet så jag är väldigt nöjd tycker att petra gjorde ett väldigt bra jobb
Trevlig mäklare med ett mycket gott bemötande
Vi tycker att Petra uppfyller alla våra förväntningar som man har på sin mäklare. Hon är väldigt påläst, trevlig, lätt att samarbeta med, snabb att återkoppla. Vi är väldigt nöjda med Petra som vår mäklare och kan verkligen rekommendera henne. Hälsningar Berit och Mats
Mycket trevlig mäklare, förklarade allt på ett enkelt och bra sätt.
Petra är fantastisk, duktig, kunnig, proffsig , vi är så nöjd, kunde inte få bättre än Petra.
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Mycket trevlig, bra på att förklara, tillmötesgående och duktig i sitt jobb.