Petra Weeraratne

Petra Weeraratne

Petra Weeraratne är mäklare på Fastighetsbyrån Hudiksvall

Petra Weeraratne har varit registrerad mäklare sedan 2018-06. Petra Weeraratne har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-11 och har fått 169 omdömen med ett betyg på 4.8. Petra Weeraratne har haft 32 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

169 omdömen om Petra Weeraratne

Sedan starten hos Reco 2018
Åsa S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Petra Weeraratne en del av Fastighetsbyrån Hudiksvall
Hudiksvall

Alltid vänligt bemötande. Återkommer utan dröjsmål och om någon information saknades, undersökte hon vidare samt återkopplade till mig som köpare.

Margareta Christin C
Hudiksvall

Snabbt, vänligt och sakligt. Svaren kom och var precisa.

Ulrika K
Sålde sin lägenhet med hjälp av Petra Weeraratne en del av Fastighetsbyrån Hudiksvall
Hudiksvall

Jag ger högsta betyg till Petra Weeraratne och Fastighetsbyrån. Väldigt professionellt och allt gick så smidigt åt inför jag hade ångest inför.inför. Tack. Ulrika

Lars J
Köpte sitt hus med hjälp av Petra Weeraratne en del av Fastighetsbyrån Hudiksvall
Forsa

Jag tycker att jag blev väldigt trevligt bemött och fick en ingående genomgång om köpet så jag är väldigt nöjd tycker att petra gjorde ett väldigt bra jobb

Oskar B
Hudiksvall

Trevlig mäklare med ett mycket gott bemötande

Berit N
Sålde sitt hus med hjälp av Petra Weeraratne en del av Fastighetsbyrån Hudiksvall
Hudiksvall

Vi tycker att Petra uppfyller alla våra förväntningar som man har på sin mäklare. Hon är väldigt påläst, trevlig, lätt att samarbeta med, snabb att återkoppla. Vi är väldigt nöjda med Petra som vår mäklare och kan verkligen rekommendera henne. Hälsningar Berit och Mats

Benny H
Iggesund

Mycket trevlig mäklare, förklarade allt på ett enkelt och bra sätt.

Anita S
Hudiksvall

Petra är fantastisk, duktig, kunnig, proffsig , vi är så nöjd, kunde inte få bättre än Petra.

Kenth J
Sålde en tomt med hjälp av Petra Weeraratne en del av Fastighetsbyrån Hudiksvall
Enånger

👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

Anneli H
Njutånger

Mycket trevlig, bra på att förklara, tillmötesgående och duktig i sitt jobb.