Ian Collett

Ian Collett

Ian Collett är mäklare på Fastighetsbyrån Järfälla

Ian Collett har varit registrerad mäklare sedan 2019-01. Ian Collett har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-02 och har fått 458 omdömen med ett betyg på 4.8. Ian Collett har haft 67 försäljningar sen 2025-04 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2025-04 - 2026-03

458 omdömen om Ian Collett

Sedan starten hos Reco 2019
Anders S
Sålde sitt hus med hjälp av Ian Collett en del av Fastighetsbyrån Järfälla
Viksjö

Förväntningarna var höga på Ian Han överträffade dessa Saklig,kunnig,tillmötesgående, mycket trevlig och lätt att ha med att göra Vi fick ett stort förtroende för honom från början och så var det under hela processen Tack Ian Mvh anders och ann

Carl O
Barkarbystaden

Servicen jag har fått har i mina ögon varit mer eller mindre felfri. Det tog endast en vecka från att jag anmälde intresse för visning tills att jag skrev kontrakt varar jag var i fjällen 5 dagar. Kommunikationen har varit tydlig och jag känner aldrig att jag har vart nedprioriterad. Mycket bra upplevelse!

Youssef E
Barkarbystaden

Ian var superbra genom hela processen. Han lyssnade verkligen, kom alltid med bra och raka råd och gjorde allt mycket enklare för mig. Jag kände mig trygg och väl omhändertagen hela vägen. Rekommenderas varmt!

Elise I
Barkarbystaden

Min erfarenhet av att få ha Ian Colett som mäklare har varit väldigt positiv. Han har svarat snabbt på eventuella frågor och förklarat hela processen på ett enkelt och bra sätt. Det har känts tryggt att ha Ian Collett som min mäklare under köpprocessen av min första bostad.

Houssein S
Barkarbystaden

Jag blev bemött på ett mycket professionellt och trevligt sätt. Ian var lyhörd, tillgänglig och svarade snabbt på alla frågor jag hade som säljare. Mina förväntningar var att mäklaren skulle vara kunnig och ge tydlig information under hela försäljningsprocessen, vilket Ian verkligen levde upp till. Försäljningen av min bostad på Barkarbysvägen 90 kändes trygg och smidig. Jag är väldigt nöjd med Ian.

Marjan S
Jakobsberg

Jag är otroligt nöjd med mitt val av mäklare. Jag gjorde ett mycket noggrant val, jämförde flera alternativ och la mycket tid på att undersöka marknaden innan jag bestämde mig och idag är jag verkligen glad att jag valde Ian. Min bostad var inte den enklaste att sälja och läget var utmanande. Samtidigt fanns det flera liknande bostäder i området, vissa till och med till lägre pris, som inte blev sålda. Trots det lyckades Ian sälja min lägenhet exakt enligt mina förväntningar. Det som verkligen skiljer honom från många...

Abdullatif A
Jakobsberg

Det visade sig att Ian Collet är en bra erfaren mäklare på Fastighetsbyrån i Järfälla. Det har gott bra som det ska tycker jag.✨👍✨

Christina P
Köpte sitt hus med hjälp av Ian Collett en del av Fastighetsbyrån Järfälla
Skälby

Hej Ian, skriver direkt till dig för att du ska ta med dig våra ord om att du är riktigt bra! Jättetrevlig, ärlig, kommunikativ men framförallt väldigt personlig och lätt att tycka om direkt! Vi kände att det klickade direkt med dig första samtalet! Vi rekommenderar dig STARKT till kommande säljare och kunder och även vi kommer ta kontakt med dig den dagen vi behöver dig igen. Bästa hälsningar Christina och Nicola Perrelli

Dennis L
Köpte sitt hus med hjälp av Ian Collett en del av Fastighetsbyrån Järfälla
Skälby

Ian uppträdde mycket professionellt oxh var trevlig genom hela processen.

Fredrik B
Sålde sitt hus med hjälp av Ian Collett en del av Fastighetsbyrån Järfälla
Viksjö

Bra effektivt sammarbete! Bra driv och bra tillgänglighet vid behov.