Oscar Rehn
Oscar Rehn är mäklare på Fastighetsbyrån Järfälla
.Oscar Rehn har varit registrerad mäklare sedan 2017-07. Oscar Rehn har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-11 och har fått 77 omdömen med ett betyg på 4.6. Oscar Rehn har haft 67 försäljningar sen 2020-01 och har tillfrågat 85% av sina kunder efter omdömen.
Andel tillfrågade kunder -
Försäljningar 2020-01 - 2020-12
Läs vad 77 Läs vad Oscar Rehn
2021-01-11Verifierad kund
Vi har fått hjälp av Oscar att sälja en villa. Vi har fått ett trevligt bemötande genom hela processen. Glad och lyhörd. Allt har gått väldigt smidigt för vår del, Oscar har gjort jobbet. Fortlöpande information angående visning,budgivning och ev frågor. Allt har gått över förväntan och vi är mycket glada och tacksamma för hans insatser. Vi kommer rekommendera Oscar till andra som går i sälj tankar. Vi vet att även andra som sålt sin bostad genom Oscar är mycket nöjda. Var rädd om honom.
sålde sitt hus med hjälp av Oscar Rehn en del av Fastighetsbyrån Järfälla -
2021-01-09Verifierad kund
Såld lägenhet.
Oscar upplever vi kompetent, seriös och professionell med ett alltid trevligt bemötande.sålde sin lägenhet med hjälp av Oscar Rehn en del av Fastighetsbyrån Järfälla -
2020-12-18Verifierad kund
Blev jättebra bemött av Oscar. Är väldigt nöjd!
sålde sin lägenhet med hjälp av Oscar Rehn en del av Fastighetsbyrån Järfälla -
2020-12-07Verifierad kund
Jag har köpt.
Jag bemött av honom från hemnet .köpte sin lägenhet med hjälp av Oscar Rehn en del av Fastighetsbyrån Järfälla -
2020-11-30Verifierad kund
Sålt 4:a i ett av Järfällas bästa lägen. Mäklaren gjorde ett mycket bra jobb och var kunnig i området.
Mycket nöjd.sålde sin lägenhet med hjälp av Oscar Rehn en del av Fastighetsbyrån Järfälla -
2020-11-27Verifierad kund
Ett radhus, bra bemötande och svarade på alla mina frågor snabbt.
Jag hade velat sälja för dyrare men det kändes ok kan ju såklart inte veta inte om mäklarn hade med det att görasålde sitt hus med hjälp av Oscar Rehn en del av Fastighetsbyrån Järfälla -
2020-11-07Verifierad kund
Vi köpt ett hus i Järfälla. Vi ringde Oscar Rehn som var då mäklare för detta hus. Vi blev bemötta på ett jätte bra sätt. Han är väldigt hjälpsam, snäll och trevlig. Han är en duktig mäklare. Vi är jätte glada över att vi hade honom som mäklare.
Mvh Ismail Kocyigit och Ayşe Kocyigit 😊köpte sitt hus med hjälp av Oscar Rehn en del av Fastighetsbyrån Järfälla -
2020-10-17Verifierad kund
Vi sålde vårt hus i Barkarby, Stockholm.
Vi fick ett väldigt professionellt och positivt bemötande.
Vi hade en bra dialog kring förväntningar och hur vi skulle gå till väga med allt och våra förväntningar uppylldes på alla sätt.
En bra och tydlig dialog med en duktig och ambitiös mäklare som slutade med en bra känsla för både oss och köparna.sålde sitt hus med hjälp av Oscar Rehn en del av Fastighetsbyrån Järfälla -
2020-09-25Verifierad kund
Vi valde Fastighetsbyrån Järfälla när vi skulle sälja vår villa som vi
bott i över 50 år och Oscar Rehn blev vår mäklare. Oscar är en pigg och vaken kille som både kunde sälja hus och skoja och skämta mellan varven. Han var helt enkelt en lättsam och samtidigt kunnig person. Precis en sådan mäklare som vi ville ha!
Försäljningen gick bra och vi kan på det varmaste rekommendera Oscar som mäklare till alla våra vänner!sålde sitt hus med hjälp av Oscar Rehn en del av Fastighetsbyrån Järfälla -
2020-09-16Verifierad kund
Mycket nöjd med Oscars arbete. Han är lugn, tålmodig, uppmärksam samt engagerad.
sålde sin lägenhet med hjälp av Oscar Rehn en del av Fastighetsbyrån Järfälla