Mathias Nesselsten

Mathias Nesselsten

Mathias Nesselsten är mäklare på Fastighetsbyrån Järfälla

Mathias Nesselsten har varit registrerad mäklare sedan 2009-06. Mathias Nesselsten har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-09 och har fått 476 omdömen med ett betyg på 4.8. Mathias Nesselsten har haft 39 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

Varför ska man välja dig när man ska göra en bostadsaffär?
Väljer du mig får du en mäklare som är fokuserad på göra både säljare och köpare nöjda. Jag är väldigt noggrann av mig och missar inga detaljer när jag arbetar. En bra egenskap att ha inom denna bransch!

Vad gör du helst på fritiden?
När jag är ledig tycker jag om att vara utomhus. Antingen springer jag eller så är jag i trädgården och fixar.

Hur ser din drömbostad ut?
Min drömbostad har främst slipade betonggolv och stora fönsterpartier.

2024-12 - 2025-11

476 omdömen om Mathias Nesselsten

Sedan starten hos Reco 2014
Eva Linnea N
Köpte sin lägenhet med hjälp av Mathias Nesselsten en del av Fastighetsbyrån Järfälla
Kallhäll

Mathias är en mycket kunnig och professionell. Han förklarar klart och tydligt vad det är som gäller.

Alexandra H
Jakobsberg

The entire experience was exceptional from start to finish. From the first viewing to signing the final papers, Mathias was consistently professional, knowledgeable, and genuinely committed to finding the right home for us. Mathias listened carefully to our needs, provided honest and clear advice, and always made sure we understood each step of the process. What impressed us the most was his communication — quick to respond, proactive with updates, and always patient with our many questions. Thanks to his market expertise...

Magdalena L
Jakobsberg

Mathias är trevlig, lyhörd, engagerad och kompetent mäklare. Under hela processen har varit tillgänglig och snabb i sina svar. Vi rekommenderar honom varmt.

Alla G
Polhem

Jag är väldigt nöjd, den bästa mäklaren jag någonsin träffat.😊😊

Elisabet N
Sålde sin lägenhet med hjälp av Mathias Nesselsten en del av Fastighetsbyrån Järfälla
Polhem

Mycket nöjd med både Mathias som mäklare samt Fastighetsbyråns säljarportal. Allt var mycket smidigt och enkelt :)

Farzana R
Sålde sitt hus med hjälp av Mathias Nesselsten en del av Fastighetsbyrån Järfälla
Viksjö

Mathias Nesselsten har visat prov på stort engagemang och arbetsvilja. Han har varit genuin i sitt bemötande samt mycket samarbetsvillig, vilket skapat ett tryggt och professionellt samarbete.

Irem C
Jakobsberg

Mathias var en väldigt vänlig och professionell mäklare. Han svarade snabbt och förstod våra behov direkt. Vårt köp gick väldigt smidigt, delvis tack vare honom.

Mikael B
Jakobsberg

Mycket seriös och engagerad mäklare med lång branschvana. Mathias har mitt oavkortade förtroende. Bättre mäklare hittar ni inte någon annansta´ns!

Marie C
Kallhäll

Mathias är en person som inger trygghet och kunskap inom sitt område! Han är tydlig och mycket hjälpsam. Jag är mycket, mycket nöjd med hans arbete som "min" mäklare!

Marc M
Viksjö

Grymt duktig mäklare som är mkt engagerad