Mathias Nesselsten

Mathias Nesselsten

Mathias Nesselsten är mäklare på Fastighetsbyrån Järfälla

Mathias Nesselsten har varit registrerad mäklare sedan 2009-06. Mathias Nesselsten har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-09 och har fått 515 omdömen med ett betyg på 4.8. Mathias Nesselsten har haft 51 försäljningar sen 2025-07 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.

Varför ska man välja dig när man ska göra en bostadsaffär?
Väljer du mig får du en mäklare som är fokuserad på göra både säljare och köpare nöjda. Jag är väldigt noggrann av mig och missar inga detaljer när jag arbetar. En bra egenskap att ha inom denna bransch!

Vad gör du helst på fritiden?
När jag är ledig tycker jag om att vara utomhus. Antingen springer jag eller så är jag i trädgården och fixar.

Hur ser din drömbostad ut?
Min drömbostad har främst slipade betonggolv och stora fönsterpartier.

2025-07 - 2026-06

515 omdömen om Mathias Nesselsten

Sedan starten hos Reco 2014
Margit D
Sålde sitt hus med hjälp av Mathias Nesselsten en del av Fastighetsbyrån Järfälla
Viksjö

Korrekt information, god hjälp till en smidig försäljning av mitt hus.

Andreas J
Stäket

Mathias är lugn, metodisk och har en bra fingertoppskänsla. Mathias har hjälpt oss dom senaste 10 åren och jag ser ingen anledning att ändra på det framöver.

Alicia B
Köpte sitt hus med hjälp av Mathias Nesselsten en del av Fastighetsbyrån Järfälla
Viksjö

Stort förtroende för Mathias! Trevlig, kunnig och pedagogisk.

Kirsi Anita V
Stäket

Mycket fint bemötande, bra information och mycket smidigt sätt att sköta affären åt oss!

Maryam P
Jakobsberg

Efter en lång och stundtals tuff försäljningsprocess på ett och ett halvt år, med fem–sex visningar och många med- och motgångar, lyckades vår mäklare till slut sälja vårt hus. Under hela resan visade han/hon tålamod, engagemang och gav aldrig upp. Vi uppskattade den kontinuerliga kommunikationen och stödet genom hela processen. Vi är tacksamma för allt arbete som lades ner och kan varmt rekommendera vår mäklare till andra som söker någon som verkligen kämpar för sina kunder."

Johan A
Stäket

Mathias är lyhörd, inkännande och har varit väldigt transparent under hela säljprocessen. Bra och snabb återkoppling och höll oss hela tiden uppdaterade över hela säljprocessen. Rekommenderar stark Mathias till andra som går i säljtankarna.

Sara G
Sålde sin lägenhet med hjälp av Mathias Nesselsten en del av Fastighetsbyrån Järfälla
Bolinder Strand

Väldigt proffsig från start till mål.

Mari A
Skälby

Myckrt trevlig, lätt att ha och göra med. Service inriktad, hjälpsam.

Sandra L
Viksjö

Har både köpt och sålt med Mathias. Bra och pålitlig mäklare på alla sätt!

Eva H
Viksjö

Mycket nöjd. Hållit oss uppdaterade under hela försäljningsprocessen.