Rak enkel kommunikation och smidig hantering från start till mål
Oscar Rehn
Oscar Rehn är mäklare på Fastighetsbyrån Järfälla
.Oscar Rehn har varit registrerad mäklare sedan 2017-07. Oscar Rehn har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-11 och har fått 242 omdömen med ett betyg på 4.7. Oscar Rehn har haft 51 försäljningar sen 2025-03 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2025-03 - 2026-02
242 omdömen om Oscar Rehn
Superbra! Proffsig! Duktig på att förklara och få en att känna sig hörd.
Oskar är en fantastisk mäklare! Vi fick ett otroligt professionellt bemötande och kände oss trygga genom hela köpet. Han var alltid tillgänglig, snabb på att svara och väldigt tydlig i sin kommunikation. Allt fungerade smidigt från första kontakt till avslutad affär och jag är verkligen supernöjd. Vi kan varmt rekommendera Oskar till alla som vill ha en trygg och proffsig mäklare!
Jag hade en mycket positiv upplevelse av Oscar Rehn på Fastighetsbyrån Järfälla. Han var professionell, engagerad och lätt att ha kontakt med genom hela processen. Oscar var tydlig i sin kommunikation, snabb på att återkoppla och gav ett tryggt intryck från start till mål, kan varmt rekommendera honom till andra som går i köp- eller säljtankar.
Oscar Rehn på Fastighetsbyrån Järfälla var mycket professionell, engagerad och lätt att samarbeta med. Han var tydlig i sin kommunikation, alltid tillgänglig för frågor och gav ett stort förtroende genom hela processen. Vi kände oss trygga från början till slut och är mycket nöjda med hans arbete. Rekommenderas varmt👍.
Min erfarenhet av Oscar Rehn var mycket positiv. Han var snabb med att ta kontakt, mycket trevlig i bemötandet och realistisk i sin dialog, vilket gjorde hela processen smidig och trygg.
Han tar affären på allvar och är effektiv. Väldig trevlig mot mig och spekulanterna. Hjälpsam och håller mig uppdaterad hela tiden. Rekommenderar honom vid en fastighetsaffär.
Han var verkligen hjälpsam, svarade på alla våra frågor och var stöttande under hela processen.
Very helpful and supportive during the process
Oscar har varit otroligt proffsig från start till mål. Tydlig kommunikation, snabb återkoppling och ett genuint engagemang som verkligen märks. Han gör alltid det lilla extra, skapar trygghet genom hela processen och levererar långt över förväntan. En mäklare jag verkligen kan rekommendera både för kompetensen och för den personliga känslan i allt han gör.”