Oscar Rehn
Oscar Rehn är mäklare på Fastighetsbyrån Järfälla
.Oscar Rehn har varit registrerad mäklare sedan 2017-07. Oscar Rehn har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-11 och har fått 170 omdömen med ett betyg på 4.7. Oscar Rehn har haft 60 försäljningar sen 2022-05 och har tillfrågat 94% av sina kunder efter omdömen.
2022-05 - 2023-04
170 omdömen om Oscar Rehn
Sedan starten hos Reco 2017
sålde sin lägenhet med hjälp av Oscar Rehn en del av Fastighetsbyrån Järfälla
Jag kan inget annat än ge Oscar full pott.
Oscar kombinerar sin sociala Kompetens, målmedvetenhet och lyhördhet på ett föredömligt sätt. Det finns säljare/mäklare som kan liknas med en krokodil dvs små öron och stor mun vilket symboliserar lyssnar för lite och pratar för mycket. Oscar är är raka motsatsen och står verkligen för relationsbaserad försäljning. Min uppfattning är dessutom att mina köpare delar den uppfattningen.
Blir det aktuellt kommer jag absolut anlita Oscar igen.
//Patrik Zanders -
köpte sin lägenhet med hjälp av Oscar Rehn en del av Fastighetsbyrån Järfälla
Oscar var kunnig om området. Lyhörd och Snabb på att återkoppla. Vi är nöjda och rekommenderar gärna Oscar
sålde sin lägenhet med hjälp av Oscar Rehn en del av Fastighetsbyrån Järfälla
Väldigt kompetent och inkännande, pådrivande men utan att pusha för mycket. Oscar gjorde säljprocessen mindre nervös och informerade hela tiden om de olika stegen så jag hade koll. Skulle jag sälja igen kommer jag anlita honom igen.
sålde sin lägenhet med hjälp av Oscar Rehn en del av Fastighetsbyrån Järfälla
Trevlig informativ kring processen.
Bra återkoppling -
sålde sin lägenhet med hjälp av Oscar Rehn en del av Fastighetsbyrån Järfälla
Oskar är en trevlig person. Han utför sitt arbete professionellt och trovärdig. Mycket bra mäklare. Rekommenderar stark.
sålde sin lägenhet med hjälp av Oscar Rehn en del av Fastighetsbyrån Järfälla
Oscar är en jätte aktiv, duktig mäklare. få saken gjord på bästa och snabbaste sätt. Rekommenderar honom 100%.
En dryg jävel..😁😁😁😁
Den bästa mäklare jag har haft. Ödmjuk snäll o tar för sig jobbar för kunden👍👍👍 -
köpte sin lägenhet med hjälp av Oscar Rehn en del av Fastighetsbyrån Järfälla
Trevlig och duktig mäklare som är engagerad och lättillgänglig! Tipp topp! Kan starkt rekommendera Oscar.
sålde sin lägenhet med hjälp av Oscar Rehn en del av Fastighetsbyrån Järfälla
Alltid väldigt trevlig, återkopplar ofta, ger kloka råd, arbetar hårt för att få objektet sålt och är väldigt professionell. Rekommenderar starkt.
sålde sin lägenhet med hjälp av Oscar Rehn en del av Fastighetsbyrån Järfälla
Rekommenderar Oscar till alla som vill få sin bostad såld utan krångel! kanon