Han är bra och pålitlig det han lovar står han för han gör det bästa av situationen även om det är svårt så är han positiv det är ju svårt att sälja vid semestertider men han är positiv i alla fall så han kan ju verkligen rekommendera till andra Lycka till från Janne hej
Anders Lagerquist
Anders Lagerquist är mäklare på Fastighetsbyrån Jönköping
.Anders Lagerquist har varit registrerad mäklare sedan 1994-02. Anders Lagerquist har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-08 och har fått 135 omdömen med ett betyg på 4.7. Anders Lagerquist har haft 11 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
135 omdömen om Anders Lagerquist
Bra bemötande, har funkat kanon
Tack så mycket för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att allt har fungerat kanon och att du är nöjd med bemötandet. Varmt välkommen tillbaka! 🌟
Anders var på semester men Evelynn som ersatte honom upplevde vi som väldigt proffsig och tillmötesgående.
Tack för varma ord. Roligt att hjälpa er och trevligt att ni hittade ert hus! Hälsar även Evelyn. Ha en bra kväll! Anders
Fastighetsbyrån har vart kanon! Då Anders var på semester så hade vi Evelyn Daniel som extra mäklare. Suverän kontakt!
Tack så mycket för din fina återkoppling! Vad roligt att höra att du är nöjd med både mig och Evelyn. Vi strävar alltid efter att ge bästa möjliga service, även när någon av oss är på semester. Vi uppskattar verkligen att du delar med dig av din upplevelse! Ha en bra dag! Anders
Anders är lyhörd, kvick och engagerad.
Stort tack för din återkoppling! Det gläder mig verkligen att höra att du upplevt de egenskaper jag värdesätter högt i mitt arbete. Din feedback betyder mycket! Var jättetrevligt att jobba med er och er fina bostad! Ha en bra dag:) Anders
Världens bästa mäklare Anders med god hjärta. Tack för allt stöd och hjälp du gav oss.
Det har varit ett jätteroligt att få hjälpa er, och jag är verkligen glad att ni känt er stöttade genom hela processen. Tack själva för ett gott samarbete! Ni kommer att få ett härligt boende för hela familjen! Vänliga hälsningar, Anders
Mycket engagerad och kunnig mäklare. Kände mig jättetrygg under hela förloppet och är jättenöjd!
Det är verkligen roligt att höra att du kände dig trygg genom hela processen och är nöjd med resultatet. Tack för förtroendet! Varit roligt att jobba med er också och ha en fortsatt trevlig sommar! Anders
Mycket bra mäklare. Kunnig på alla områden på området. Jobbar hårt. Bra på att lyssna in kundens önskemål och ge goda råd när man ber om det. Kan verkligen starkt rekommenderas när du ska sälja din fastighet.
Det betyder mycket att du är nöjd med processen och att du uppskattade mitt engagemang och rådgivning. Kul att höra att du kände dig lyssnad på, det är alltid mitt mål. Hör gärna av dig om jag kan hjälpa till igen framöver. Trevlig sommar!
Proffs på sitt yrke. Har anlitat Anders flera gånger. Han inger trygghet som vi behövt under en svår period i livet, där försäljning av huset var en del!!
Stort tack för dina fina ord och för att du valt att anlita mig flera gånger. Det betyder mycket att höra att du upplevt trygghet i en så viktig och känslomässigt tuff period. Jag är glada att kunna vara ett stöd genom hela processen, och en bra sommar. Vi ses o hörs!!
Positivt bemötande, jobbade bra med försäljningen
Tack för din fina feedback! Jag är glada att du uppskattade bemötandet och servicen. Ha en bra dag och hälsa frun!