Anders Lagerquist

Anders Lagerquist

Anders Lagerquist är mäklare på Fastighetsbyrån Jönköping

Anders Lagerquist har varit registrerad mäklare sedan 1994-02. Anders Lagerquist har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-08 och har fått 145 omdömen med ett betyg på 4.7. Anders Lagerquist har haft 13 försäljningar sen 2025-07 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2025-07 - 2026-06

145 omdömen om Anders Lagerquist

Sedan starten hos Reco 2014
Lena N
Sålde sitt hus med hjälp av Anders Lagerquist en del av Fastighetsbyrån Jönköping
Vättersnäs

Trevlig, sympatisk och jag kan varmt rekommendera honom som mäklare.

Nils N
Vättersnäs

Han är hemskt trevlig och tillmötesgåend, rekomenderas varmt.

Svar från Anders Lagerquist

Tack för rekommendationen! Det har varit riktigt trevligt att hjälpa er med försäljningen. Ha ett trevligt slut på sommaren:)

Ewa S
Mullsjö

Anders är en mycket trevlig och sympatisk person, som är lätt att få kontakt med. Han bemötte oss med ett lugn och professionellt sätt. Vi har känt ett mycket stort förtroende för honom, lugnt och sakligt har han förklarat hur allt skulle gå till. Han har informerat och berättat så vi har vetat vad som hände under försäljningen. Han har skött försäljningen på ett fantastiskt trevligt och bra sätt. Vi hade inte trott att det skulle gå så fort. Vi har aldrig känt någon stress eftersom Anders har skött allt så bra. En mycket...

Svar från Anders Lagerquist

Tack för era vänliga ord! Det värmer verkligen att läsa era tankar och jag är glad över att ni har känt er trygga och välinformerade genom hela försäljningsprocessen. För mig är det viktigt att skapa ett lugn, vara tydlig i kommunikationen och finnas tillgänglig från start till mål. Att få hjälpa er med försäljningen av det härliga huset har varit ett stort nöje, och jag är glad att vi tillsammans kunde nå ett så snabbt och bra resultat utan att ni behövde känna någon stress längs vägen. Stort tack för ert förtroende och...

Anders Petter B
Axamo

Anders har varit positiv, realistisk och engagerad. Han har goda kunskaper både om byggnader och husförsäljning och en gedigen erfarenhet i mäklararnbetet. Han har varit lätt att nå och utgjort ett gott stöd för mig som kund. Jag rekommenderar honom varmt

Svar från Anders Lagerquist

Tack min namne för dina värmande ord. Det har varit härligt och spännande att få hjälpa dig med försäljningen i ditt charmiga hem. Hoppas du får en riktigt härlig sommar och att flytten går bra. Vi ses i höst! Anders

Ingela J
Köpte sitt hus med hjälp av Anders Lagerquist en del av Fastighetsbyrån Jönköping
Axamo

Jag är otroligt nöjd med hela processen. Anders är professionell, engagerad och väldigt tillgänglig. Jag kände mig trygg och fick alltid snabb återkoppling. Bemötandet var personligt och varmt.

Svar från Anders Lagerquist

Stort tack, vad kul att höra! 😊 Det har varit väldigt roligt att få hjälpa dig i köpet och jag är verkligen glad att du känt dig trygg hela vägen. Ha en härlig sommar så ses vi i höst igen!

Anton T
Sålde sin lägenhet med hjälp av Anders Lagerquist en del av Fastighetsbyrån Jönköping
Bymarken

Lugn, pedagogisk och rutinerad.

Svar från Anders Lagerquist

Stort tack, vad kul att höra! 😊 Jag försöker alltid hålla det lugnt och tydligt, så det känns verkligen roligt att du upplevde det så. Tack för förtroendet! Ha en bra sommar!

Carolina R
Norrahammar

Trevlig och vänlig mäklare, med god kunskap om huset!

Svar från Anders Lagerquist

Tack så mycket för dina fina ord! Det gläder mig och jag strävar alltid efter att ge både trygg och professionell hjälp genom hela affären. Ha en härlig sommar:)

Ingemar K
Norrahammar

Trevlig och hjälpsam. Tappade inte tålamodet trots att mitt hus var svårsålt.

Svar från Anders Lagerquist

Jag är glad att jag kunde hjälpa dig genom hela processen, även när det tog lite längre tid. Mitt mål är alltid att finnas där och ge stöd hela vägen! Stort tack för ditt förtroende! Trevlig sommar!

Berna S
Bankeryd

Trevligt bemötande lätt att prataquust med. Kunnig och saklig i sitt bedömande. Presenterade mitt hus så det fångade många intresserade. Förväntningarna som vi kommit överens om blev bra eftersom marknadsläget inte är det bästa Hade även god kontakt med mina barn angående försäljningen. Var tillgänglig på telefon vid frågor som uppkom och hade svar på dessa. Jag rekommenderar verkligen Anders Lagerquist

Svar från Anders Lagerquist

Stort tack för ditt fina omdöme! Det gläder mig att du känt dig trygg genom hela processen och att försäljningen fungerade bra trots marknadsläget. Också roligt att vi hittade en bra kund till din fina fastighet! Tack för förtroendet och för rekommendationen som är mycket uppskattat! Hälsningar Anders Lagerquist

Margareta R
Vättersnäs

Bra service även om vår lgh var svprsåkd