Christian mötte våra förväntningar med råge. Lyhörd, professionell och alltid på tårna. Rekommenderas!
Christian Hansen
Christian Hansen är mäklare på Fastighetsbyrån Jönköping
.Christian Hansen har varit registrerad mäklare sedan 2021-05. Christian Hansen har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-07 och har fått 85 omdömen med ett betyg på 4.7. Christian Hansen har haft 16 försäljningar sen 2025-05 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
2025-05 - 2026-04
85 omdömen om Christian Hansen
Christian går att lita på. Han är verkligen mäklare som gör sitt jobb på ett mycket bra sätt!!!
Med facit i hand så hade han ingen lätt uppgift med att sälja vårt gamla hus. Så stor eloge till Christian som fick kämpa o löste det
Christian såg till att det blev en snabb och smidig affär. Inget krångel och allt runt om kring som styling, foto, besiktning osv. funkade bra.
Serviceinriktad, trevlig och mycket ”arbetsvillig”
Mycket trevlig och tillmötesgående utan att på något sätt vara påstridig eller visa otrevliga försäljarmaner.
Christian är Kunnig, trygg och pedagogisk. Vi är mycket nöjda och glada över att vi fick sålt vårt hus så snabbt. Vi kan varmt rekommendera Christian.
Christian var jättebra. Lugn, tydlig och förtroendeingivande.
Bra och personligt bemötande. Smidig att samarbeta med och gav ett proffsigt intryck.
Mycket kunnig och trevlig,förklarade på ett förstående sätt alla detaljer!