Evelyn Daniel

Evelyn Daniel

Evelyn Daniel är mäklare på Fastighetsbyrån Jönköping

Evelyn Daniel har varit registrerad mäklare sedan 2013-01. Evelyn Daniel har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-08 och har fått 343 omdömen med ett betyg på 4.8. Evelyn Daniel har haft 21 försäljningar sen 2025-08 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2025-08 - 2026-07

343 omdömen om Evelyn Daniel

Sedan starten hos Reco 2014
Carl C
Sålde sin lägenhet med hjälp av Evelyn Daniel en del av Fastighetsbyrån Jönköping
Stora Kärr

Vi hann inte träffa Evelyn så mycket, men vi fick ett gott intryck.

Svar från Evelyn Daniel

Hej! Stort tack för att du tog dig tiden och lämnade ett omdöme, även om vårt första möte blev i samband med kontraktsskrivningen. Vi kollegor ställer alltid upp för varandra när det behövs, och den här gången var det jag som fick äran att hoppa in. Tack för ett trevligt samarbete och stort lycka till framöver! 😊

Emma C
Stora Kärr

Evelyn träffade vi första gången när vi skulle skriva papper med köparen av våran lägenhet men fick ett bra intryck hon förklarade så man förstod och svarade på frågor osv.

Svar från Evelyn Daniel

Tack snälla för det fina omdömet! Det var verkligen trevligt att få träffa dig, även om vårt första möte blev i samband med kontraktsskrivningen. Vi kollegor ställer alltid upp för varandra när det behövs, och den här gången var det jag som fick äran att hoppa in. Tack för ett trevligt samarbete och stort lycka till framöver! 😊

Vilma T
Jönköping Väster

Evelyn tog över under ordinarie mäklares semester och lyckades sälja bostaden utan att ha varit insatt i objektet sedan innan. Klämde snabbt in visningar, kontraktsskrivning och tog sig alltid tid för samtal. Otroligt tillmötesgående och tillgänglig i ett vad det verkade fullspäckat schema under sommartid och låg bemanning. Väldigt nöjda med henne och alla vi kom i kontakt med på kontoret.

Svar från Evelyn Daniel

Hej Vilma, Tusen tack för ditt fina omdöme och att jag fick möjligheten att hjälpa till med din försäljning! Roligt att höra att du upplevde en bra service genom hela processen trots semestertider :)

Eivor B
Bankeryd

Evelyn är väldig engagerad och tillmötesgående. mycket empatisk och kunnig.

Svar från Evelyn Daniel

Tack Eivor för att du tog dig tiden och lämnade ett omdöme. Vill även passa på och tacka igen för förtroendet!

Hanna B
Norrahammar

Förtroendeingivande och väldigt bra. Kändes som hon hade lite ont om tid emellanåt men det gick ju vägen ändå.

Svar från Evelyn Daniel

Tack Hanna för ditt fina omdöme! Uppskattar även att du meddelar hur du kände. Verkligen inte min mening, men jag tar givetvis med mig det framåt! Tack för ett gott samarbete!

Roger S
Norrahammar

Mycket trevligt bemötande med stor kunskap, dock var hennes sidekick av sämre kvalitet,

Svar från Evelyn Daniel

Hej Roger, Vad roligt och höra att du uppskattade mitt arbete! Tack för att du tog dig tiden och lämnade ett omdömde!

Ann-Charlotte G
Norrahammar

Lyhörd, kompetent, informativ å väldigt trevlig, lätt att få tag på.

Svar från Evelyn Daniel

Tack så mycket! Blir verkligen glad att höra och kul att få hjälpa till 😊 Hälsa Ingemar och har en riktigt härlig sommar!

Alagiyadura Sisuranga Ajantha S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Evelyn Daniel en del av Fastighetsbyrån Jönköping
Huskvarna

Evelyn was really helpfull, as this was the first time we are buying a property in sweden. It was easy to communicate and work with Evelyn.

Svar från Evelyn Daniel

Thank you for giving me the opportunity to assist you with your purchase. And a big thank you for taking the time to leave a review — I truly appreciate it.

Bert K
Barnarp

Jag är mycket nöjd med samarbetet med Evelyn Daniel på Fastighetsbyrån. Hon var professionell, engagerad och gav ett tryggt intryck genom hela processen. Allt sköttes smidigt och på ett mycket bra sätt. Jag kan varmt rekommendera henne.

Svar från Evelyn Daniel

Tusen tack för att du tog dig tiden och lämnade en kommentar! Hoppas att ni kommer att trivas bra i det nya!

Peter L
Barnarp

Hon är väldigt trevlig. Hon svarar alltid på sms, mail och när man ringer. Hon är alltid tillmötesgående. Hon ger många tips. Rekommenderar starkt Evelyn.

Svar från Evelyn Daniel

Tack för ett gott samarbete och för förtroendet att förmedla er bostad!