Härlig personlighet som man snabbt får en trygghet hos, snabb återkoppling och svarar alltid på ens frågor! Tydlig och snabb som gjorde att vi fick ett förtroende att köpa genom henne
Evelyn Daniel
Evelyn Daniel är mäklare på Fastighetsbyrån Jönköping
.Evelyn Daniel har varit registrerad mäklare sedan 2013-01. Evelyn Daniel har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-10 och har fått 316 omdömen med ett betyg på 4.8. Evelyn Daniel har haft 13 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
316 omdömen om Evelyn Daniel
Tack Wilma för dina fina ord. Hoppas att ni kommer att trivas i det nya!
Evelyn är en fantastisk mäklare! Jag och min man har erfarat om att köpa vårt första hus med stöd av Evelyn. Hon välkomnar en med öppna armar på visningen. Hon finns tillgänglig om det är något och mån om att hälsa och prata med alla som är intreserade samtidigt som hon inte är för på. Hon ger utrymme för att gå i lugn och ro på egen hand för att kika på objektet. Efter visningen har hon varit kommunikativ, trevlig, tydlig och förklarat allt på ett förstårligt och trevligt sätt.
Tack Elsa för ditt fina omdöme. Det värmer att höra att ni uppskattade sättet som jag arbetar på under visningar. Nu ser vi fram emot att ni ska få flytta in i huset. Allt gott!
Evelyn har arbetat på ett sätt som gjort att vi känt oss trygga hela vägen med vår affär.
Tack Sandra för ditt fina omdöme!
Driven och engagerad för att hitta lösningar och komma till avslut
Tusen tack Billy för att du tog dig tid och lämnade ett omdöme. Hoppas att allt är bra med er!
Trevligt bemötande. Vi är nöjda.
Tusen tack för förtroendet Pernilla!
Alltid ett glatt och trevligt bemötande och tillmötesgående när vi frågat om en till visning
Tack för ditt omdöme! Hoppas att allt är bra med er och att ni kommit iordning i det nya!
Alltid trevligt bemött av Evelyn.Hon är alltid glad och positiv.Vi sålde vårat hus till vår dotter så vi har kommit överens med Evelyn om ett rimligt pris på huset.Vårt köp av Västergården är vi nöjda med än så länge.Evelyn hade missat att det inte var fiber indraget.Vi får lösa det på annat sätt.Men på det stora hela är vi jättenöjda med Evelyn.Per
Tusen tack Per för att du tog dig tiden och lämnade ett omdöme! Ledsen om något blev fel med fiberindragningen, men jag tar med mig det framåt. Stort tack!
Evelyn är mycket kompetent och duktig. Ett behagligt bemötande får man alltid av henne. Den bästa mäklaren man kan ha!!!
Tack snälla för att du tog dig tiden och lämnade ett omdöme. Och stort tack för förtroendet att ta hand om er försäljning med! Hoppas att ni trivs bra i det nya!
Trevligt och korrekt utfört arbete samt alltid väl bevandrad i uppdraget.
Tack Sven-Åke för förtroendet att ta hand om din bostadsförsäljning. Hoppas att allt är bra med dig och att du trivs i det nya!
Bra mäklare, lyssnar in och möter både säljare och köpare professionellt. Snabba responser. Vi känner oss nöjda.
Tack Armand för att du tog dig tiden och lämnade ett omdöme. Hoppas att ni haft en fin första tid i huset!