Jenny Eriksson

Jenny Eriksson

Jenny Eriksson är mäklare på Fastighetsbyrån Jönköping

Jenny Eriksson har varit registrerad mäklare sedan 2018-09. Jenny Eriksson har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-02 och har fått 253 omdömen med ett betyg på 4.8. Jenny Eriksson har haft 56 försäljningar sen 2025-07 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.

2025-07 - 2026-06

253 omdömen om Jenny Eriksson

Sedan starten hos Reco 2019
Micael Peter S
Sålde sitt hus med hjälp av Jenny Eriksson en del av Fastighetsbyrån Jönköping
Huskvarna Stensholm

Mån om sina kunders bästa och gör det lilla extra som mäklare att vi som kund skulle bli nöjda.

Moa A
Sålde sin lägenhet med hjälp av Jenny Eriksson en del av Fastighetsbyrån Jönköping
Gräshagen

Kunde inte ha varit smidigare! Jenny har varit toppen genom hela processen. Alltid trevlig, tillgänglig och professionell. Jag är supernöjd och kan varmt rekommendera henne!

Josefin B
Ekhagen

Trevlig, snabb och mycket bra på återkoppling och uppdateringar. Hjälpsam och glad. Kan varmt rekommendera henne

Lisa B

Jenny var snabb på återkoppling och proffsig! Kan varmt rekommendera henne som mäklare. /Lisa

Irene A
Tokarp

Mycket trevligt och positivt bemötande. Snabb återkoppling och tydlighet. En mycket bra mäklare.

Catarina H
Sålde sitt hus med hjälp av Jenny Eriksson en del av Fastighetsbyrån Jönköping

Positiv och energisk är väl rätta ordet. Jag kände dock att hon hade väldigt många projekt på gång samtidigt vilket gjorde att vi inte fick 100% fokus.

Emelie B
Köpte sin lägenhet med hjälp av Jenny Eriksson en del av Fastighetsbyrån Jönköping

Vi blev omhändertagna väl och Jenny har varit lättillgänglig och flexibel genom hela processen.

Adam A
Huskvarna Söder

Hon var så lugnande och trygg. Bästa att köpa av!

Tobias T

Jag är mycket nöjd med samarbetet. Hon var professionell, engagerad och återkopplade alltid snabbt på frågor och funderingar. Genom hela processen kände jag mig väl informerad och trygg, och hennes tillgänglighet och personliga bemötande uppskattades verkligen. Jag kan varmt rekommendera henne som mäklare.

Erik F

Jenny gjorde ett utmärkt jobb när hon sålde vår lägenhet. Professionell, lyhörd och effektiv genom hela processen.