Jenny Eriksson

Jenny Eriksson

Jenny Eriksson är mäklare på Fastighetsbyrån Jönköping

Jenny Eriksson har varit registrerad mäklare sedan 2018-09. Jenny Eriksson har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-02 och har fått 264 omdömen med ett betyg på 4.8. Jenny Eriksson har haft 62 försäljningar sen 2025-09 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.

2025-09 - 2026-08

264 omdömen om Jenny Eriksson

Sedan starten hos Reco 2019
Anette A
Köpte sin lägenhet med hjälp av Jenny Eriksson en del av Fastighetsbyrån Jönköping

Mycket trevlig och hjälpsam. Kan varmt rekommendera.

Andrés B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Jenny Eriksson en del av Fastighetsbyrån Jönköping

Vi valde Jenny för att både köpa och sedan sälja vår fastighet, professionell, driven och så trevlig. En mäklare jag varmt rekommenderar. Vi fick vår lägenhet såld på förvånansvärt kort tid, det är inte mycket man behöver göra när Jenny har ditt ärende.

Mario Luis C

Hej Vi har haft kontakt och redan jobbat med Jenny några år och under denna tid hon har alltid varit en stor hjälp med allt det vi behöver .. och alltid varit tillgänglit som är en stor fördel när man vill sälja ..

Ronny M

Jenny är en fantastiskt gladlynt och trevlig mäklare, affären gick både snabbt och smidigt tack vare Jenny👍🏻😃

Alexander T
Köpte sitt hus med hjälp av Jenny Eriksson en del av Fastighetsbyrån Jönköping
Huskvarna Petersberg

Hon är fantastisk hjälpsam,trevlig och superglad tack ! Mvh Alexander!

Ida Å
Huskvarna

Väldigt hjälpsam och var tillgänglig för frågor. Återkom med svar snabbt.

Carolina C
Sålde sitt hus med hjälp av Jenny Eriksson en del av Fastighetsbyrån Jönköping
Kättilstorp

Jenny Eriksson är en kompetent mäklare som gör det lilla extra och visar ett stort engagemang. Hon rekommenderas varmt!

Kerstin J
Huskvarna

Nu skriver jag såväl mina föräldrars som min upplevelse Jenny. Vi är så oerhört nöjda på alla sätt. Hon är en varm person som med sin personlighet gav oss lugn och hopp. Hon var effektiv och saklig på ett positiv sätt. Allt runt försäljning var så smidigt för oss. Ingen fråga för dum. Bara positiv bemötande. Skicklig o kunnig. Bemötte mina äldre föräldrar med glimten i ögat, respekt och trygghet. Vi kunde inte ha en bättre mäklare!

Leopold H
Tenhult

Snabb affär, enkel att ha o göra med

Michael G
Tenhult

Jordnära och lättpratad. Duktig med återkoppling och proaktiv i sitt arbete.