Har fått ett bra bemötande på visningen, vidare kontakter och vid kontraktsskrivning bara positivt från min sida!
Josephine Stern
Josephine Stern är mäklare på Fastighetsbyrån Jönköping
.Josephine Stern har varit registrerad mäklare sedan 2022-06. Josephine Stern har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-02 och har fått 33 omdömen med ett betyg på 4.5. Josephine Stern har haft 33 försäljningar sen 2025-06 och har tillfrågat 94% av sina kunder efter omdömen.
2025-06 - 2026-05
33 omdömen om Josephine Stern
Hon håller kontakt och uppdaterar under hela resan vad som händer efter varje visning. Vi har inte haft en stressad situation av försäljningen. När rätt kund kom så gick det fort och vi fick det pris vi begärde. Mycket professionellt bemötande.
Bristfällig kommunikation, säger att man ska ringa dagen efter men tar flera dagar innan återkoppling. Ska ringa tillbaka men kräver att man själv ringer. Svårt att få svar på frågor. Krävdes påminnelser och vissa frågor känner jag att jag fortfarande inte fått svar på. Gett ett väldigt ointresserat intryck under visningarna och har märkts att hon är stressad och vill lämna. Andra mäklare man stött på är tydliga med tidsramen om de behöver lämna, är engagerade under visning och ringer upp tidigt dagen efter för att följa upp. Saknade detta. Kommer inte rekommendera tyvärr.
Jag blev bra bemött och fick svar på de frågor jag hade. Jag tyckte till att börja med att hon var lite avvaktande och nästan "oengagerad" i affären. Men hon växte allt eftersom affären fortgick och jag kände ett stort förtroende för henne. Jag är väldigt glad att just hon blev den mäklare som hjälpte mig med mitt livs största affär! Kan varmt rekommendera henne!
Jättebra bemötande och en smidig affär. Josephine Stern är en professionell mäklare som vi varmt kan rekommendera till andra som ska sälja sin bostad i Jönköping!
Lyhört och proffsigt! Tack vare Josephines driv och fingertoppskänsla både för marknaden och potentiella köpare kände jag mig prioriterad som kund. Kommunikationen sköttes perfekt och hon har ett genuint engagemang!
Vi är väldigt nöjda med att ha köpt vår första bostad via Josephine. Hon är duktig i sin roll som mäklare och vi kände oss trygga med henne. Bra bemötande och lätt att ta kontakt med.
En helt fantastisk mäklare! Otroligt engagemang och driv i sitt arbete, med ett fint bemötande och en mycket smidig försäljning.
På vilket sätt blev du bemött av mäklaren Vi blev bemötta på ett mycket professionellt och tryggt sätt genom hela processen. Vi befann oss i en situation där vi behövde en snabb försäljning, och mäklaren agerade effektivt, tydligt och med stort engagemang från start till mål. Kommunikation och återkoppling fungerade väldigt bra hela vägen. Vilka förväntningar hade ni och hur levde mäklaren upp till dem Vi hade höga förväntningar på en smidig och snabb försäljningsprocess, och dessa uppfylldes med god marginal. Hela processen...
Professionell samt lyssnar på kunden! Rekommenderar starkt +++++++