Hej Jag tycker att Said har gjort ett bra jobb med vår försäljning, han har varit lugn och strategisk och haft en bra plan, utan att har har pressat oss på något sätt. Han har lyssnat på oss vad vi hade att säga. Så tack Said för det jobb du har gjort för oss. Fortsätt att vara du, med de lugn och den goa attityden, det skapar förtroende hos dina kunder. MVH Marcus Hessel
Said Ajkunic
Said Ajkunic är mäklare på Fastighetsbyrån Jönköping
.Said Ajkunic har varit registrerad mäklare sedan 2019-09. Said Ajkunic har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-10 och har fått 253 omdömen med ett betyg på 4.8. Said Ajkunic har haft 30 försäljningar sen 2025-07 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2025-07 - 2026-06
253 omdömen om Said Ajkunic
Saidi är ingen typisk försäljare och det menar jag som något positivt. En del kan vara alldeles för på för att sälja och tjäna pengar. Man upplever honom ödmjuk och inkännande. Mån om att kunden ska bli nöjd och stressar inte på något. Därför får man förtroendet för honom. Jag tycker han är kunnig och professionell. Han ger bra råd.
Vi är mycket nöjda med Said som sålde vår lägenhet. Han är väldigt trevlig och lyhörd och har lyssnat på våra önskemål. Rekommenderas starkt.
Supernöjda med vår kontakt med Said. Han var alltid tillgänglig och lyhörd genom hela processen, och det kändes verkligen förtroendeingivande att ha honom som mäklare. Professionellt bemötande från start till mål, rekommenderar!
Mycket trevligt och varmt bemötande vid första visningen en 2:a som var för liten. Möttes av stor förståelse trots att objektet inte passade. Said pejlade av vad vi trodde att vi var ute efter och visade en lägenhet speciellt för oss som troligen skulle passa våra behov. Fortsatt positiv kontakt trots att vi var runt på ett tjugotal visningar. Mycket hjälpsam när vi skulle guida oss igenom lånelöfte etc. Said gav ett mycket gott intryck och blev som en vän som skulle hjälpa oss med att fullfölja vår dröm.
Said är en mycket professionell och tillmötesgående mäklare som gjorde hela affären smidig och trygg.
Det är andra gången vi anlitar Said som mäklare och den graden av professionalism han uppvisat följt av mild ödjmukhet inger inget annat än ett starkt förtroende.
Vi blev bemötta hur bra som helst och kända oss omhändertagna. Said är jättetrevlig och hjälpsam och bryr sig om en. Vi kände oss jättetrygga.
Trygg och pålitlig mäklare som ingav stort förtroende!
Trevligt bemötande och väldigt hjälpsam.