Lyhörd och väldigt tydlig, en bra hjälp för oss när vi skulle köpa vår första fastighet!
Magnus Johansson
Magnus Johansson är mäklare på Fastighetsbyrån Kalmar
.Magnus Johansson har varit registrerad mäklare sedan 2006-02. Magnus Johansson har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-05 och har fått 18 omdömen med ett betyg på 4.8. Magnus Johansson har haft 17 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
18 omdömen om Magnus Johansson
Trevlig, professionell och kunnig. Lätt att nå, snabb med återkoppling. Tagit sig tid att informera och svara på mina frågor. Bara goda erfarenheter av Magnus som mäklare.
Kunnig, skarp och informativ.
Magnus är förtroendeingivande, jordnära, serviceinriktad och trevlig.
Super trevlig, hjälpsam, svarar snabbt. Jättenöjda!
Duktig, rutinerad och trevlig! Helnöjd! Rekommenderas!
Tack Christian för rekommendationen och för jag fick hjälpa dig! :-) Ha det fint! Hälsningar Magnus
Något så ovanligt som en sympatisk fastighetsmäklare. Snabb, korrekt, påläst, hjälpsam. Kändes bra att köpa hus via Magnus, når jag någon gång säljer så blir han mitt självklara val.
Fantastiskt roligt att läsa omdömet, jag blir väldigt glad! :-) Må så gott! Hälsningar Magnus
Magnus är snabb, effektiv och kunnig. Förtroendeingivande med personlig känsla. Vi rekommenderar honom varmt.
Stort tack för rekommendationen och de fina orden. :-) Ni får ha det så bra! Hälsningar Magnus
Jag köpte lägenheten av honom och tyckte han skulle sälja den också
Tack Siw för förtroendet, jättekul att få hjälpa dig! :-) Ha det gott! Hälsningar Magnus
Hej. Jag uppfattade att Magnus ingav ett professionellt bemötande, upplevdes ha stor kunskap och erfarenhet i branchen. Han visade nyfikenhet och intresse för våra frågor och önskemål i samband med visningen etc. Magnus ingav förtroende vid köp av bostad och trevlig i sitt bemötande. Magnus levde upp till våra förväntningar som mäklare.
Stort tack, härligt att höra! :-) Ni får ha det så bra, hälsa! Hälsningar Magnus