Vi är väldigt nöjda med Anton och den hjälp vi fick under hela försäljningen. Han var engagerad, lätt att ha kontakt med och höll oss bra informerade under processen. Försäljningen gick smidigt och lägenheten blev såld. Vi kan varmt rekommendera Anton till andra som ska sälja sin bostad.
Anton Nylander
Anton Nylander är mäklare på Fastighetsbyrån Karlskrona
.Anton Nylander har varit registrerad mäklare sedan 2021-07. Anton Nylander har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-09 och har fått 115 omdömen med ett betyg på 4.7. Anton Nylander har haft 54 försäljningar sen 2025-10 och har tillfrågat 94% av sina kunder efter omdömen.
115 omdömen om Anton Nylander
Han har varit väldigt professionell ,engagerad och lätt att nå vid vår bostadsaffär. Han har också vägledt oss med ett fint bedömande och hjälpt oss under hela processen, trots att vi inte visste hur allt fungerar vid en bostadsaffär i Sverige. Vi är jättetacksamma att ha fått honom som mäklare!
Anton är toppen! Lätt att få kontakt med och enkel att samarbeta med
Han försöker ta reda på och anpassa sig efter dina begäran. Han försöker få alla nöjda och han lägger gärna tiden för alla ska vara det med. Han verkar bry sig mer än att de bara är en försäljning. Vilket känns bra.
Jag har endast deltagit i denna affär med hjälp av fullmakt. Så jag kan inte lämna något omdöme.
Suveränt duktig mäklare! Väldigt bra service. Fixar och löser allt. Snabba svar vid frågor och funderingar.
Toppen allting. Återkommer som bestämt osv.
Anton var trevlig gjorde det han skulle. Men jag var även väldigt engagerad och involverad i försäljningen, vilket ledde till att vi kom i mål.
Mycket professionell, engagerad och trevlig mäklare. Kan varmt rekommenderas!
Trevlig, förtroendeingivande och kunnig.