Trevlig och kunnig. Besvarat allt man undrat . När han inte visste kollade han upp och återkommer med rätt svar, inget gissandes. Han kan gärna vara min mäklare i framtiden
Anton Nylander
Anton Nylander är mäklare på Fastighetsbyrån Karlskrona
.Anton Nylander har varit registrerad mäklare sedan 2021-07. Anton Nylander har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-09 och har fått 30 omdömen med ett betyg på 4.7. Anton Nylander har haft 34 försäljningar sen 2023-09 och har tillfrågat 88% av sina kunder efter omdömen.
2023-09 - 2024-08
30 omdömen om Anton Nylander
Väldigt trevligt bemötande, glad o positiv 😃 Såldes innan visning, grymt bra jobbat!
Jag blev bemött bra & han kändes seriös. Köpet gick smidigt till och det var inga konstigheter under processens gång.
Utmärkt bemött och skött allt perfekt.
Mycket trevligt och professionellt bemötande.
Anton motsvarade mina förväntningar. Höll mig fortlöpande uppdaterad
Trevlig och tydligt och beskrev allt om lgh
Allt har gått smidigt och bra. Med tydlighet och tillgänglighet har jag blivit guidad genom hela processen och blivit informerad om alla händelser, stora som små.
Han var jätte duktigt , hälsa , erbjuda kaffe , tålamod , snäll .
Anton hade ett perfekt bemötande och gav utomordentlig service från det första mötet fram till att vi skrev kontraktet. Han har alltid varit tillgänglig för oss för att svara på frågor och ge råd och har haft många visningar både vardagar och helger för att anpassa sig till intressenternas behov. Vi är mycket glada för att vi valde honom som mäklare och kan varmt rekommendera honom till andra säljare.