Rasmus Bengtsson

Rasmus Bengtsson

Rasmus Bengtsson är mäklare på Fastighetsbyrån Karlskrona

Rasmus Bengtsson har varit registrerad mäklare sedan 2018-06. Rasmus Bengtsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-05 och har fått 76 omdömen med ett betyg på 4.7. Rasmus Bengtsson har haft 26 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2022-03 - 2023-02

76 omdömen om Rasmus Bengtsson

Sedan starten hos Reco 2019
  • sålde sitt hus med hjälp av Rasmus Bengtsson en del av Fastighetsbyrån Karlskrona
    • Björkhaga
    2022-09-14 Verifierad kund
    myckey trevligt bemötande lätt att ha göra med.
    hade förväntat mig huset skulle bli väldigt svår sålt fleta månader pg ränte läget. men rasmus fixade försäljningen på endast ett par vexkor. mycket tacksam för detta.
    sammanfattning. lätt ha göra med, kunnig, stor erfarenhet. Alltid glad och ställer till o med upp på egna semmestern!
    • Torhamn
    2022-08-31 Verifierad kund
    Trevlig och informativ.
    Tog sitt ansvar och gav oss goda råd. Hela processen med försäljningen av vårt hus gick snabbt och smärtfritt.
    Han är väldigt ung men det var bara födel för att utryck vi har fått är att han är intresserad och hjälpsam.
    Gilla
  • köpte sitt hus med hjälp av Rasmus Bengtsson en del av Fastighetsbyrån Karlskrona
    • Torhamn
    2022-08-26 Verifierad kund
    Blev väldigt väl bemött, Rasmus är en bra mäklare lugn , social o trevlig, man kände ingen stress på visningen .
    Har svarat på alla mina frågor både när vi träffats, mejl och telefon på ett bra sätt.
    Är väldigt nöjd med att ha Rasmus som mäklare både på det huset vi köpt och nu det vi säljer.
    • Hasslö
    2022-07-17 Verifierad kund
    Rasmus är en aktiv Mäklare. Bra dialog hela vägen smidig kontakt och snabb uppföljning.
    Rekommenderas.
    • Hasslö
    2022-07-16 Verifierad kund
    Vi fick en bra känsla vid kontakt med Rasmus.
    Speciellt uppskattar vi, att han alltid gjorde en snabb återkoppling då vi sökte honom på telefon.
    • Kättilsmåla
    2022-06-23 Verifierad kund
    Vi är otroligt nöjda med Rasmus som mäklare, han har alltid varit tillgänglig oavsett tid på dygnet. Han har varit tålmodig med alla våra frågor och funderingar. Han har även förklarat allt på en lagom nivå utan att göra processen övermäktig.
    • Nävragöl
    2022-06-19 Verifierad kund
    Mycket trevligt bemötande.Förklarade och hjälpte till med det tekniska när jag inte kunde på telefonen.Så hjälpsam.Mycket nöjd med allt! Kan varm rekommendera honom till andra.
    • Spjutsbygd
    2022-05-29 Verifierad kund
    Bra och proffsigt bemötande, lätt att bolla tankar med inför försäljning och det blev en snabb affär precis som jag önskat.
    • Fågelmara
    2022-05-24 Verifierad kund
    Mycket trevlig och tillmötesgående. Flexibel vid kontraktsskrivning och lösningsmotiverad.
    Kan varmt rekommendera Rasmus Bengtsson vid köp av bostad.
    • Fur/Saleboda
    2022-05-16 Verifierad kund
    Mycket bra och trevlig mäklare .nu gick ju försäljningen av sommarstugan väldigt snabbt .