Tobias Malving

Fastighetsbyrån Karlskrona
4.7
Affärer senaste året

Tobias Malving är mäklare på Fastighetsbyrån Karlskrona

Tobias Malving har varit registrerad mäklare sedan 2008-07. Tobias Malving har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-08 och har fått 235 omdömen med ett betyg på 4.7. Tobias Malving har haft 53 försäljningar sen 2025-10 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.

235 omdömen om Tobias Malving

Sedan starten hos Reco 2019
Pär H
Kustvägen Torhamn-Kristianopel

Mycket trevligt bemötande samt kunnig i hela upplägget. Återkoppling i tid samt ordning och reda !

Charlotte S
Sålde sitt hus med hjälp av Tobias Malving en del av Fastighetsbyrån Karlskrona
Spjutsbygd

Tobias Malving hat uns sehr kompetent beraten. Er war immer zuverlässig und freundlich, er hat alle unsere Fragen gut beantworten können. Wir sind wirklich sehr zufrieden und würden ihn jederzeit weiterempfehlen.

Therése M
Björkholmen

Bra helhetsintryck. Trevligt bemötande.

Melanie B
Spjutsbygd

Tobias ist jederzeit ansprechbar. Hat zeitnah auf E-Mails und Fragen geantwortet. Gute Organisierte Hausbesichtigungen. Begleitet einen durch den ganzen Hauskauf. Ich bin sehr zufrieden und fühle mich gut aufgehoben.

Mikael I
Köpte sin lägenhet med hjälp av Tobias Malving en del av Fastighetsbyrån Karlskrona
Backabo

Trevligt bemötande, lätt att nå vid frågor (sms), Förklarade stegen i skrivningen så allt va lätt att förstå.

Marie-Charlotte R
Backabo

Jätte trevlig, lätt att prata med, förklara allt på ett bra och lättförståeligt sätt, hjälpsam. Bara ett stort plus från mig.

Sofie B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Tobias Malving en del av Fastighetsbyrån Karlskrona
Saltö

Tobias är engagerad, kunnig, lyhörd med stor integritet samtidigt som relationen känns personlig och trygg.

Przemyslaw Lukasz B
Jämjö

Tobias har hjälpt oss att köpa bostad smidigt, snabb och proffesionel. Han svarar snabb på frågor alltid Vi rekomenderar han.

Anna A
Tving

Bara positiva vibbar. Trevlig och professionell. Kände mig trygg i min husaffär.

Ingrid M
Sålde sitt hus med hjälp av Tobias Malving en del av Fastighetsbyrån Karlskrona
Jämjö

Jag tycker han har skött försäljning o visningar på ett alldeles utmärkt sätt.Han ger ett stabilt och trovärdigt intryck.Vi är supernöjda med Tobias. Vi har bara gott att säga om honom.