Ej "pådrivande" utan mycket lugn och dessutom trevlig. Jag upplevde hobom som saklig och svarade bra på de få undringar jag hade. Han får ett bra betyg av mig och jag har inget att klaga på. Med vänlig hälsning, Ann-Marie Flisberg Nötö Påskallavik
Fastighetsbyrån Karlskrona
Fastighetsbyrån har funnits i Karlskrona sedan 1976 och idag förmedlar vi ca 300 objekt per år. Våra många års erfarenhet och starka kontaktnät i området gör oss till en trygg partner för dig som ska köpa eller sälja en fastighet i Karlskronatrakten! Vi jobbar i hela kommunen, från vackra skärgårdslandskap i söder till skogsbygd...
2172 omdömen om Fastighetsbyrån Karlskrona
Sedan starten hos Reco 2013
Hej Ann-Mari. Tack för din fina rekommendation. Jag är övertygad om att du kommer trivas i ditt nya boende och som Karlskronabo. Hälsningar Jonas Kjellsson, Fastighetsbyrån
Jonas är noggrann, kunnig, tillmötesgående och duktig på att förklara saker runtomkring försäljning. Alltid snabb återkoppling om man undrar över något. Jonas är en mäklare som jag varmt kan rekommenderar. Britta.
Hej Britta. Tack för er rekommendation och tack för ert fortsatt förtroende i era bostadsaffärer. Vi ses och hörs framöver. Hälsningar Jonas Kjellsson, Fastighetsbyrån
Snabb att återkoppla, ordning och reda i allt. Kan se både säljare och köpares möjligheter. En trygg mäklare, med mycken medkänsla.
Hej Daniel! Tack för att du tog dig tid för ett omdöme. Låter precis som att jag hoppas att jag upplevs som, stort tack! Tack själva för en trevlig och smidig affär! Ha en fin dag så ses vi på vinterns tillträde! Med vänlig hälsning Mårten Kindlund Fastighetsbyrån Karlskrona marten.kindlund@fastighetsbyran.se
Tyckte att det var en bra upplevelse. Det uppskattas att inte Mårten gav upp på oss även fast vi tackade nej två gånger till huset. Nu är vi så glada att vi gick på den där andra visningen.
Hej Elsa-Marie! Så skönt att höra er positiva upplevelse att köpa genom mig. Ja, jag brukar försöka dubbelkolla ifall det kan handla om en prisfråga eller liknande om man inte sagt tvärt nej och inte vill ge det en chans till, kul att det uppskattades. Tack för riktigt trevligt bemötande! Lycka till med nya fina boendet, vi ses på vinterns tillträde! Med vänlig hälsning Mårten Kindlund Fastighetsbyrån Karlskrona marten.kindlund@fastighetsbyran.se
Trygg trevlig och kunnig. En mäklare att lita på.
Hej Agneta! Tack för detta, har trivts mycket bra med er sedan första kontakten för några år sedan. Öppet, lyhört och lagom lättsamt - perfekt! Era trevliga köpare verkar tycka om huset lika mycket som ni gjort, kul! Lycka till med lägenhetslivet, hälsa resten av familjen, så ses vi på vinterns tillträde! Med vänlig hälsning Mårten Kindlund Fastighetsbyrån Karlskrona marten.kindlund@fastighetsbyran.se
Engagerad-närvarande-Upplysande
Hej Conny. Tack för din rekommendation och tack för gott sammarbete så långt. Mycket trevligt ställe ni sålt som jag är övertygad om att er köpare kommer uppskatta. Vi ses och hörs framöver. Hälsningar Jonas Kjellsson, Fastighetsbyrån
Mycket bra! Besvarade alla våra undringar. Höll bra i år nät vi tittade på huset. Varit lätt att nå vid ytterligare frågor.
Väldigt bra, proffsigt och hjälpsam
Både jag och min sambo tyckte att Anton var väldigt bra. Han var kunnig och trevlig, och absolut ingen översittare som vi vart med om att många mäklare varit. Vi tyckte han var super, 10/10. / Linnea & Ola
Hej Linnea & Ola! Tusen tack för det fina omdömet. Hoppas ni kommer trivas i ert nya hus! Vi syns på tillträdet! Vänliga hälsningar Anton Nylander, Fastighetsbyrån
En mycket trevlig o kunnig person
Hej Hasse! Tack för ditt omdöme och tack för ett gott samarbete under processen. Vi ses på tillträdet! Vänliga hälsningar Anton Nylander, Fastighetsbyrån
Marcus har varit mycket professionell från dag ett. Han har haft en tätt kontakt med oss under hela processen och varit mycket transparent i sitt agerande.
Försäljningen gick snabbt och bekymmersfritt.
En opartisk mäklare som är lättillgänglig, lyhörd och tydlig mot både säljare och köpare. Rekommenderar honom varmt.
Hej Åsa. Tack för att du har tagit dig tid för att lämna ett trevligt omdöme. Uppskattar att du vill rekommendera mig vidare och tack för bra samarbete i samband med er försäljning. På återseende och ha en fin höst! Med vänliga hälsningar Johan
Bra kommunikation och noggrann med återkoppling.
Hej Minette. Tack för omdömmet och tack för gott samarbete. Vi ses och hörs! Hälsningar Jonas Kjellsson, Fastighetsbyrån
Jag uppskattar att mäklaren var snabb och tydlig när jag hade frågor rörande försäljningen. Han ingav förtroende och var kunnig inom området. Då marknaden är orolig inom fastighetsbranschen är vi ändå nöjda med slutresultatet.
Hej Gudrun. Tusen tack för din rekommendation och kul att ni är nöjda med processen så långt. Vi ses och hörs framöver. Hälsningar Jonas Kjellsson, Fastighetsbyrån
Proffesionellt men ändå med värme och förståelse. Att allt skulle gå smidigt vilket det gjorde. Vi upplevde att Johan var lyhörd för våra behov och tillgänglig när vi behövde.
Hej Carolina, Tack för ditt fina omdöme och kul att höra att ni upplevt mitt arbete så positivt. Upplevde ett smidigt och bra samarbete med er i samband med er försäljning vilket jag uppskattade. På återseende och ha en fin höst! Med vänliga hälsningar Johan
Trevlig och kunnig. Rekommenderas
Hej Robert. Tack för din fina rekommendation. Tack själv för enkelt och gott samarbete. Hälsningar Jonas Kjellsson, Fastighetsbyrån
Hög tillgänglighet även under semestertider. Väldigt bra och trevligt bemötande samtidigt som han höll en objektiv syn på affären vilket gjorde att man kände förtroende för mäklaren oavsett om man såg det från köparen eller säljaren sida.
Snabb, trevlig och inlyyssnande bemötande. Bra info o kontakt hela vägen. Anton rätt person på rätt plats
Hej Yvonne. Tack så mycket för ditt fina omdöme. Tack själv för ett gott samarbete! Hälsningar Anton Nylander, Fastighetsbyrån
Väldigt tydlig och serviceinriktad. Som förstagångsköpare kände jag att jag kunde ställa alla mina frågor och få hjälp med processen.
Hej Matilda. Kul att höra att du är nöjd med din upplevelse att köpa din lägenhet. Tack för smidigt samarbete och på snart återseende i och med tillträdet av lägenheten. Lycka till med boendet och ha en fortsatt fin sensommar! Med vänliga hälsningar Johan
Professionellt bemötande och engagerad. Vi har känt oss trygga med honom genom processen.
Hej Linda. Tack Linda för ditt trevliga omdöme och jag har uppskattat vårt samarbete i samband med er försäljning. Öppet, tydligt och lättsamt samarbete. Önskar dig en fortsatt fin sensommar & på återseende! Med vänliga hälsningar Johan
Mycket seriöst intryck! Att han förvisar sig om att båda parterna förstår avtalen och förklara på ett väldigt bra sätt punkterna i avtalet så man förstår. Genom att han är bekväm i sin roll så blir kunden bekväm med honom.
Hej Jonas! Man tackar, roligt att höra att du är nöjd med processen att köpa fastighet genom mig och Fastighetsbyrån. Tack för alla dina snabba svar och lyhördhet i affären mot mig och säljaren, det här blev kanon för alla inblandade parter. Ses snart på tillträde! Med vänlig hälsning Mårten Kindlund Fastighetsbyrån Karlskrona marten.kindlund@fastighetsbyran.se
Mårten Kindlund sålde vårt hus där vi bott i 45 år. Han var vänlig, korrekt och väl påläst, lätt att nå och att få respons av. Han uppfattade snabbt våra önskemål , tack för att du hade tålamod med oss.!
Hej Ann-Charlott! Tack själva, hälsa familjen! Ja tålamod brukar jag ha, bra att ni hade det med mig med så att vi kunde få fram så trevliga köpare till slut! Tycker att vi har varit lyhörda för varandra under processen så vi kunde komma till en bra lösning, även tack för trevlig och smidig kommunikation. Ses på vinterns tillträde! Med vänlig hälsning Mårten Kindlund Fastighetsbyrån Karlskrona marten.kindlund@fastighetsbyran.se
Engagerad , noggrann och väldigt bra på att återkoppla under resans gång. Nöjd med slutresultatet dessutom!
Hej Tomas. Tack för ditt fina omdöme och tack för ett trevligt samarbete såhär långt i samband med er försäljning. På snart återseende! Med varma hälsningar Johan
Vi har haft kontakt med mange mäklare igenneom vort liv och Mårten er absolut den bäste, den mest professionelle, och mest serviceminded av alle Hele sagsforlöpet har väret i TOP
Hej Irene! Tack för att du tog dig tid till att skriva ett omdöme, ett väldigt fint sådant! Känns skönt att ni är lika nöjda säljare som ni var som köpare, kul! Ett stort tack för smidig, trevlig och snabb kommunikation där jag känt ert förtroende. Hoppas att den trevliga köparen får lika mycket glädje av huset som ni haft. Ses snart på tillträde! Med vänlig hälsning Mårten Kindlund Fastighetsbyrån Karlskrona marten.kindlund@fastighetsbyran.se
Mycket saklig och kunnig, förklarar på ett enkelt sätt alla olika steg vid köp av en fastighet.
Hej Carl! Tack för ditt omdöme, härligt att höra att ni är nöjda med hur vi har genomfört det. Hoppas att er egen försäljning går lika smidigt. Vi ses på vinterns tillträde! Med vänlig hälsning Mårten Kindlund Fastighetsbyrån Karlskrona marten.kindlund@fastighetsbyran.se
Kunnigt och korrekt. Trevligt bemötande
Hej Lars-Olov! Tack så mycket, roligt att höra att ni är nöjda och hur ni upplevt mig & affären. Vi hörs och ses! Med vänlig hälsning Mårten Kindlund Fastighetsbyrån Karlskrona marten.kindlund@fastighetsbyran.se
Kunnig o vänlig och mycket väl påläst
Hej Eva! Tack för detta, uppskattar ert vänliga & raka bemötande och för en smidig affär. Är säker på att ni kommer att trivas i den läckra lägenheten. Ser fram emot att få hjälpa er att sälja ert fina hus, tack för förtroendet! Med vänlig hälsning Mårten Kindlund, Fastighetsbyrån Karlskrona marten.kindlund@fastighetsbyran.se
Kan varmt rekommendera Mårten, alltid trevlig och hjälpsam! Svara även alltid väldigt snabbt på både telefon och mail.
Hej Beatrice! Tack för din rekommendation, uppskattas! Och tack för en trevlig och smidig affär. Lycka till med det fina fritidshuset! Med vänlig hälsning Mårten Kindlund Fastighetsbyrån Karlskrona marten.kindlund@fastighetsbyran.se
Hade bra kontakt med honom. Svarade på alla frågor jag hade.
Hej Erik! Tack för detta, uppskattas! Får med säga att vi haft en trevlig kontakt och att du har varit smidig att ha att göra med. Ser fram emot att ses igen vid tillträdet! Med vänlig hälsning Mårten Kindlund, Fastighetsbyrån Karlskrona marten.kindlund@fastighetsbyran.se
Jag kände stort förtroende för Jonas under hela försäljningen och han gjorde ett bra jobb både för mig och köparen.
Hej Kent. Tack för din rekommendation och tack för gott samarbete. Vi ses och hörs framöver när det vankas deklarationstider. Hälsningar Jonas Kjellsson, Fastighetsbyrån
Lugn och väldigt hjälpsam. Var inte påträngande på något sätt utan var extremt professionell.
Tack för att du tog dig tid med att lämna ett omdöme! Jag jobbar alltid med hög tillgänglighet men jag tycker det även är viktigt att man som köpare känner sig bekväm och lugn under en visning så det finns utrymme för undersökning samt inandning av känsla. Önskar er all lycka till i ert fina hus!
På det hela taget en positiv relation. Tyvärr visade sig Johans bedömning av vad priset borde landa vara lite för optimistiskt. Det är dock inte Johans fel utan det får förklaras med det osäkra läget på vilkamarknaden under vår och sommar 2023.
Hej Assar. Tack för ditt trevliga omdöme, uppskattat! Jag har uppskattat vårt samarbete i samband med förmedlingen av ditt boende. Öppet, tydligt och lättsamt. Önskar dig fortsatt lycka till i ditt framtida boende & på trevligt återseende! Ha en fortsatt fin sommar! Med soliga hälsningar Johan
Professionell och saklig. Gör allt lätt att förstå och ser till sin klients bästa.
Hej Philip. Kul att ni upplevt processerna så. Trevligt att ha er på både köp- och säljsidan. Vi ses och hörs framöver. Hälsningar Jonas Kjellsson, Fastighetsbyrån
Tydlig, korrekt, trevlig, perfekt!
Lite seg kommunikation i början när jag tog kontakt men det blev en positiv förändring och jag är nöjd. Min erfarenhet av Johan Kjellsson är mycket positiv.
Hej Birgitta. Stämmer att vi till en början hade lite svårt att nå varandra men sen flöt det på bra. Tack för trevligt samarbete i samband med ditt köp. Jag önskar dig stort lycka till med ditt nya boende och är säker på att du kommer trivas toppen i det! Ha en fortsatt fin sommar! Med vänliga hälsningar Johan
Trevligt bemötande, märktes att han vet vad han gör och duktig på sitt jobb. Allt har gott väldigt snabbt och smidigt, rekommenderar han till framtida köpare/säljare.
Det var inte lätt för honom i dessa tider men han löste försäljningen. Stort tack!
Markus är tillgänglig och vi får snabba svar på våra frågor oavsett dagar i veckan.
Jag blev bemött på ett sådant sätt som jag förväntat mig.
Tack Ketty för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Trevliga samtal och möten :)
Snabb , smidig , noggrann och Trevlig mäklare!
Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme! Upplevde precis som du dvs smidigt och snabbt :)
Bra kontakt och kommunikation. Snabba och hjälpsamma svar
Hej Micke! Tack för ditt trevliga omdöme och tack för gott och fint samarbete, uppskattat från mitt håll! Önskar er en fortsatt skön sommar & på återseende! Med varma hälsningar Johan
Snabb, proffsig, noggrann. Vi kan verkligen rekommendera Mårten som mäklare.
Hej Louise! Man tackar! Alltid extra kul att leverera när man får ett uppdrag på rekommendation från en tidigare kund (hälsa och tacka!). Har trivts bra med er från första stund, extra stort tack för snabb, trevlig och smidig kommunikation. Är säker på att köparna kommer att trivas i det charmiga huset. Ha en fortsatt fin sommar så ses vi på tillträdet! Med vänlig hälsning Mårten Kindlund, Fastighetsbyrån Karlskrona marten.kindlund@fastighetsbyran.se
Kunnig, enkel att ha att göra med, trevligt bemötande, lätt att få kontakt med och svarar snabbt om vi mailar eller sms om funderingar
Tack Christina för ditt fina omdöme ! Vi hade fin, snabb och enkel kommunikation vilket alltid är fördelaktigt vid fastighetsförmedling. Hög tillgänglighet och snabba svar är ledstjärnor i mitt arbetssätt!
Mycket bra på alla plan, finns inget att påpeka.
Blev bra bemött, han var trevlig och tydlig
Rasmus Bengtsson är mycket professionell och tillmötesgående. Jag känner med helt trygg med hans kunskaper och erfarenheter. Han håller de tider och det arbete han har lovat. Han skapade ett positivt och bra första möte mellan mig som säljare och det par som köpte min fastighet. Jag är mycket nöjd med mina kontakter med Rasmus
Jonas är en professionell mäklare som ger ett mycket seriöst och kunnigt intryck. Dessutom är han en person som man lätt kommer i kontakt med och har på ett mycket bra sätt guidat oss genom hela processen. Man känner stor tillit till hans handlande och han har hållit oss väl informerade hela tiden. Vi skulle inte tveka en sekund för att rekommendera Jonas Kjellson som ett mycket bra val av mäklare.
Hej Christin. Tusen tack för ditt fina omdöme och tack själva för ett gott och smidigt samarbete. Vi ses och hörs framöver. Hälsningar Jonas Kjellsson, Fastighetsbyrån
Han har varit helt perfekt hela tiden, kan inte klaga på någonting. Rekommenderar honom Varmt. Vi är helt nöjda.
Johan var tydlig och proffsig. känns tryggt.
Hej Ann-Charlott! Tack för ditt fina omdöme och kul att ni uppfattade mig på ett så positivt sätt. Önskar er lycka till på Trummenäs, kommer bli perfekt för er! På återseende och hälsa så gott! Med soliga hälsningar Johan