Tobias har hjälpt oss att köpa bostad smidigt, snabb och proffesionel. Han svarar snabb på frågor alltid Vi rekomenderar han.
Fastighetsbyrån Karlskrona
Fastighetsbyrån har funnits i Karlskrona sedan 1976 och idag förmedlar vi ca 300 objekt per år. Våra många års erfarenhet och starka kontaktnät i området gör oss till en trygg partner för dig som ska köpa eller sälja en fastighet i Karlskronatrakten! Vi jobbar i hela kommunen, från vackra skärgårdslandskap i söder till skogsbygd...
2898 omdömen om Fastighetsbyrån Karlskrona
Sedan starten hos Reco 2013
Bara positiva vibbar. Trevlig och professionell. Kände mig trygg i min husaffär.
Mårten har agerat klanderfritt. Sakligt. Bra taktik. Kanske lite trycka lite mer på mig som kund NÄR jag ska ta ev beslut.
Jag tycker han har skött försäljning o visningar på ett alldeles utmärkt sätt.Han ger ett stabilt och trovärdigt intryck.Vi är supernöjda med Tobias. Vi har bara gott att säga om honom.
Suveränt duktig mäklare! Väldigt bra service. Fixar och löser allt. Snabba svar vid frågor och funderingar.
Vi kan bara säga att vi är nöjda med det som Mårten hjälp oss med fast han har haft semester.
Efter att ha anlitat Mårten Kindlund vid ett flertal uppdrag, ger vi följande omdöme om honom: alltid lika tillmötesgående, noggrann och trevlig, så vi kan varmt rekommendera honom. MVH/ Christina Liljekvist och Bernth Svensson
Toppen allting. Återkommer som bestämt osv.
Anton var trevlig gjorde det han skulle. Men jag var även väldigt engagerad och involverad i försäljningen, vilket ledde till att vi kom i mål.
Tobias var vänlig och kunnig, kände direkt att han var vårt bästa val av mäklare. Höll oss uppdaterade hela tiden o förklarade allt ingående, kändes tryggt. Ska vi sälja igen blir han vårt självklara val!
Tobias är en otroligt bra mäklare som är enkel och noggrann, förklarar bra och lätt att prata med. Trevligt bemötande. Vi är mycket nöjda!
Mycket professionell, engagerad och trevlig mäklare. Kan varmt rekommenderas!
Trevlig, förtroendeingivande och kunnig.
Trevlig och kunnig mäklare. Ingenting att klaga på !
Hej Karina. Tack för din rekommendation. Tack också för trevligt och gott samarbete både som säljare och köpare. Hälsningar Jonas Kjellsson, Fastighetsbyrån
Tydlig, tillgänglig, flexibel och trevlig.
Vi har stort förtroende för Henric, han är lugn, stabil, saklig och proffesionell. Rekommenderas varmt.
Mårten svarade snabbt på alla våra frågor och anpassade sitt schema efter oss.
Trevlig och lugn mäklare som återkopplat regelbundet. Proffsig och bra på alla sätt.
Anton var trevlig och duktig, då det är första gången jag köper hus har jag ingen erfarenhet att jämföra med. Men över det stora hela är jag nöjd.
Hej We had a very pleasant experience of buying an apartment with Fastighetsbyrån. We think Jonas did a great job helping us in this process. He is honest, transparent and explains things in a simple manner. Regards Himanshu and Rekha
Hi. Thank you for the recommendation. Thank you also for the great collaboration. I wish you the best of luck with your new home. Hälsningar Jonas Kjellsson, Fastighetsbyrån
Trevlig, transparent, energisk, empatisk och bra på alla sätt.
Anton är en lugn och trygg mäklare, vilket är precis vad man behöver när man gör sin största affär i livet. Alltid tillgänglig, t.o.m under sin semester. Vi kan starkt rekommendera Anton som mäklare.
Trevlig kille. Kunnig. Hjälpsam. Tillgänglig när man ringer. Mvh Micke.
Nu är ju Tobias främst säljarens företrädare. Men mitt intryck som köpare, är att han är kompetent, och erfaren.
Mårten har varit engagerad och lätt att få kontakt med under min försäljning, mycket nöjd!
Trevligt bemötande av mäklaren som var hjälpsam och lösningsorienterad.
Vänlig, tillmötesgående, effektiv. Vad jag kan bedöma kunnig i sitt fack. "Lättpratad" - alltså inga problem att få kontakt.
Kan tyvärr inte rekommendera denna mäklares arbetssätt. Trots tidigare besked om förutsättningarna för budgivningen ändrades processen plötsligt under fredagskvällen till en mycket förhastad affär. Jag lämnades helt utan information under slutfasen, och återkoppling gällande mina bud uteblev helt. Mycket svag kommunikation och ett oprofessionellt agerande som skapade stor frustration.
Anton utför sitt yrke med stor känsla för kvalité. Trots att affären gjordes mitt under semestern för Anton så va han på topp och svarade alltid! Vi är väldigt nöjda med han!
Bemötandet var mycket bra och proffesionellt. Levde upp till förväntningarna. Glad och pigg mäklare som anpassar sig bra efter kundens behov.
Bra, proffsig och snabb. Hans inställning var att lösa problem efterhand som de uppstod.
Mycket engagerad och tillgänglig
Väldigt positivt, kunnigt, målmedvetet. Jag trodde skulle vara jobbigt eftersom vi var utanför stan allting gick snabbt och smidigt Varmt rekommenderar Tack Rasmus
Mycket lugn, trygg, flexibel och kunnig. Hjälpt oss hålla oss lugna och göra kloka beslut i vårat husköp. Har varit väldigt bra på att förstå och förmedla alla parters synvinklar och ståndpunkter. En 10/10 Mäklare!
Professionell, driven och väldigt hjälpsam!
Har bara positiva saker att säga om Henric! Trevlig, tydlig, strukturerad och förtroendeingivande!
Seg och ej inspirerande start på försäljningstiden - ingen proaktivitet men med klar förbättring den sista månaden. Nackdel med mäklare flera mil bort. Fördelar med lokala mäklare som har örat mot marken. I ärlighetens namn så är det inte lätt att sälja en fastighet med ägare som ej pratar med varandra så en eloge trots allt.
Först tyckte jag att han var lite tillbakadragen, vilket kan hindra mig att öppna mig, men när vi möttes och diskuterade saker över bordet tyckte jag han skötte allt väldigt snyggt och pedagogiskt! Det var viktigt för honom att informationen kom fram i rätt ord och var tydlig med att man fick avbryta så fort man inte helt hängde med. Efter det mötet gick hans betyg upp betydligt! Rekommenderas varmt, då man kände att han ville allas bästa!
Mycket trevlig mäklare som kunde anpassa sig att skriva i Stockholm, vi hann få en liten pratstund innan vi skulle sätta oss ner, vilket alltid känns bra. Förväntningarna var att allt skulle gå smidigt, precis som det gjorde. Snabbt, tydligt, tryggt och proffesionellt.
Mycket bra ! Rekommenderas varmt !
Hellt O.K med alla hjälp och visning.
Bra och lätt att ha att göra med.
Tobias ingav förtroende under hela processen. Hans erfarenhet gjorde att jag kände mig lugn att ”det löser sig”. Tillgängligheten var bra. Visst hade jag önskat ett högre försäljningspris, men det kan nog inte skyllas på honom, utan på marknaden.
Mårten svarade snabbt och trevligt på våra frågor och hjälpte oss med en smidig affär.
Jag har jobbat tillsammans med Tobias både som köpare av ett objekt och nu även som säljare (av samma objekt). En stor anledning till att jag valde Tobias som mäklare var det proffsiga bemötandet från det förra tillfället. Tobias är väldigt enkel att jobba med och levererar alltid enligt förväntningar. Professionell, snabb, kommunikativ och tillmötesgående. Han är väldigt lösningsorienterad och kommer fram till smidiga lösningar på uppkomna situationer. Det har fungerat alldeles utmärkt vid försäljning av min bostad i samtliga faser och jag kan varmt rekommendera Tobias som er mäklare.
Mycket trevlig och lätt att ha och göra med.
Känns seriös och proffsig. Tydlig kommunikation och hjälpsam
Hej Niklas Tack för din trevliga återkoppling. Önskar dig lycka till med ditt kommande fritidshus och på återseende. Ha en fin sommar. Med vänliga hälsningar Johan
Tillgänglig, flexibel och proffsig. Hela köpet gick mycket smidigt.
Proffesionellt och väldigt kunnig. Mycket nöjda!
Ett väldigt bra bemötande av mäklaren. Sammanfattning har allt gått bra och som vi ville.