Mycket trevligt bemötande samt kunnig i hela upplägget. Återkoppling i tid samt ordning och reda !
Fastighetsbyrån Karlskrona
Fastighetsbyrån har funnits i Karlskrona sedan 1976 och idag förmedlar vi ca 300 objekt per år. Våra många års erfarenhet och starka kontaktnät i området gör oss till en trygg partner för dig som ska köpa eller sälja en fastighet i Karlskronatrakten! Vi jobbar i hela kommunen, från vackra skärgårdslandskap i söder till skogsbygd...
2945 omdömen om Fastighetsbyrån Karlskrona
Sedan starten hos Reco 2013
Kunnig, trevlig, intresserad och hjälpsam
Tack Mattias för rekommendation och tack till er för som vanligt ett enkelt och gott samarbete! Vi ses och hörs. Hälsningar Jonas Kjellsson, Fastighetsbyrån
Mycket god kunskap om marknaden i Karlskrona i stort och Långö specifik. Lösningsorienterad. Förstod säljarens situation och önskemål. Lättillgänglig; smidig kommunikation. Glad och trevlig som person.
Tobias Malving hat uns sehr kompetent beraten. Er war immer zuverlässig und freundlich, er hat alle unsere Fragen gut beantworten können. Wir sind wirklich sehr zufrieden und würden ihn jederzeit weiterempfehlen.
Mårten är en mycket bra säljare och hjälpt till mycket. Mycket nöjd. Mvh Christian
Vår erfarenhet av Rasmus Bengtsson har varit god
Trevlig och tillmötesgående, kan verkligen rekommendera honom
Mycket professionellt och trevligt bemötande genom hela processen. Tydlig kommunikation, lätt att få kontakt med och jag har känt mig trygg och väl informerad hela vägen.
Hej Alexander. Tack för din fina rekommendation. Tack till dig också för ett enkelt, rak och smidigt samarbete. Hälsningar Jonas Kjellsson, Fastighetsbyrån
Trevlig, kunnig mäklare, positivt tänk.
Hej Anders. Tack för din fina återkoppling och uppskattar samarbetet med er. Ha en fin höst så syns vi på tillträdet. Med varma hälsningar Johan
Bra helhetsintryck. Trevligt bemötande.
Det var en jobbig situation som vi sålde i och då blev upplevelsen färgad av det. Skulle kanske behövt lite mer feedback hur det går även när inget händer. Utan info så ökar oron Annars var vi nöjda
Hej Monica. Fint att höra att ni är nöjda och jag förstod er situation. Tack för fint samarbete. Jag önskar er en fin höst och på återseende. Med varma hälsningar Johan
Vi är mycket nöjda med vår mäklare, som gjorde ett utmärkt jobb genom hela processen. Mårten var professionell, engagerad, tillgänglig och lätt att samarbeta med samt duktig på att hålla oss välinformerade från start till mål. Hälsningar Marie och Christer
Lugn, noggrann och kommunikativ. Vägleder på ett bra sätt.
Hej Michael. Kul att ni är nöjda med processen så långt. Ni kommer trivas ypperligt i ert nya fina hus är jag säker på. Hälsningar Jonas Kjellsson, Fastighetsbyrån
Tobias ist jederzeit ansprechbar. Hat zeitnah auf E-Mails und Fragen geantwortet. Gute Organisierte Hausbesichtigungen. Begleitet einen durch den ganzen Hauskauf. Ich bin sehr zufrieden und fühle mich gut aufgehoben.
Trevligt bemötande, lätt att nå vid frågor (sms), Förklarade stegen i skrivningen så allt va lätt att förstå.
Jätte trevlig, lätt att prata med, förklara allt på ett bra och lättförståeligt sätt, hjälpsam. Bara ett stort plus från mig.
Helt enastående hantering från första kontakt till påskrivet avtal! Vår mäklare har guidat oss genom försäljningens alla faser med enorm professionalism. Första mötet satte en hög standard, visningarna genomfördes med fingertoppskänsla och kontraktsskrivningen sydde ihop säcken på ett tryggt och smidigt sätt. Vi är supernöjda med hela upplevelsen och kan starkt rekommendera mäklaren!
VI tyckte att affären fungerade bra och vi svar på våra frågor
Hej Krister Tack för ett trevligt omdöme och kul att ni är nöjda. Stort lycka till med ert kommande boende, det kommer bli toppen för er! Med varma hälsningar Johan
Bra och trevligt bemötande. Korrekt och serviceinriktad.
Hej Kent. Tack för trevligt omdöme och tack för fint samarbete i samband med er försäljning. På återseende och ha en fin höst. Med vänliga hälsningar Johan
Mårten är en förtroendeingivande mäklare. Dock tar det ganska lång tid att få svar från honom i vissa lägen.
Mycket bra och trevlig mäklare!
Hej Wilma. Kul att ni är nöjda så långt. Jag är övertygad om att ni kommer trivas i ert nya hus. Hälsningar Jonas Kjellsson, Fastighetsbyrån
Henric var mäklare när vi köpte huset så vi märkte redan då att här är en man som kan sina saker. När vi skulle sälja var Henric ett självklart val, han är fantastisk på alla sätt. Trevlig, kunnig och informerar om vad som händer och sker under resans gång. Vi är väldigt nöjda med valet av mäklare.
Väldigt professionell och tillmötesgående. Rekommenderas starkt!
Väldigt nöjd med Jonas som mäklare! Bra, trygg och tydlig.
Hej Maja. Tack för din fina rekommendation. Tack till er också för som vanligt ett enkelt och gott samarbete! Hälsningar Jonas Kjellsson, Fastighetsbyrån
Vi är väldigt nöjda med Mårten och hela processen. Han har varit professionell, engagerad och framför allt väldigt flexibel utifrån våra önskemål. Vi var ute efter ett snabbt tillträde, och Mårten gjorde verkligen sitt bästa för att lösa det på ett smidigt och effektivt sätt. Kommunikationen har fungerat mycket bra genom hela processen och vi har känt oss väl omhändertagna från början till slut. Vi är väldigt nöjda med både servicen och bemötandet och kan varmt rekommendera Mårten som mäklare.
Vi är väldigt nöjda med Anton och den hjälp vi fick under hela försäljningen. Han var engagerad, lätt att ha kontakt med och höll oss bra informerade under processen. Försäljningen gick smidigt och lägenheten blev såld. Vi kan varmt rekommendera Anton till andra som ska sälja sin bostad.
Hjälpsam och känns genuint vänlig.
Hej Eva-Lotta. Tack för ditt fina omdöme och lycka till med ditt kommande boende. På snart återseende! Med varma hälsningar Johan
Han har varit väldigt professionell ,engagerad och lätt att nå vid vår bostadsaffär. Han har också vägledt oss med ett fint bedömande och hjälpt oss under hela processen, trots att vi inte visste hur allt fungerar vid en bostadsaffär i Sverige. Vi är jättetacksamma att ha fått honom som mäklare!
Jag upplever att Johan Kjellsson är en mycket bra mäklare. Han har varit hjälpsam, lyhörd, förstående och lätt att samarbeta med och få förtroende för.
Hej Anita. Tack så mycket för din fina respons. Glädjande att höra att du upplevt mitt arbete så positivt och tack skall du ha för ett smidigt och fint samarbete. På återseende och lycka till i ditt kommande boende, kommer bli toppen! Med varma hälsningar Johan
Trevlig , lätt att ha att göra med. Hör av sig snabbt när man söker honom.
Tobias är engagerad, kunnig, lyhörd med stor integritet samtidigt som relationen känns personlig och trygg.
Bra pepp genom försäljningsprocessen. Återkopplar vid sökning. Trevlig.
Hej Maria! Tack för fin återkoppling och tack skall du ha för ett öppet och trevligt samarbete i samband med din försäljning. På återseende och ha en fortsatt fin höst! Med vänliga hälsningar Johan
Anton är toppen! Lätt att få kontakt med och enkel att samarbeta med
Han är tydlig och rak i kommunikationen. Han har varit enkel att handskas med och det är inte varit några frågetecken alls.
Trevligt bemötande och förklarade bra under mötet.
Hej Annette Tack så mycket för fin återkoppling. Lycka till i ert kommande boende, kommer bli toppen! Ha en fin höst! Mvh Johan Kjellsson
Mycket trevligt bemötande. Ordning och reda. Jag är mycket nöjd!
Hej Susanne. Tack så mycket för er trevliga återkoppling gällande arbetet kring er försäljning. Tack för smidigt och fint samarbete och på snart återseende! Mvh Johan
Fantastisk. Artig, professionell. Har alltid en tidslucka oavsett vardag eller helg.
Hej Jan. Vad kul att höra att ni upplevt mitt arbete så positivt i samband med er försäljning. Jag har uppskattat vårt fina och trevliga samarbete. Vi syns snart igen på tillträdesdagen. Med varma hälsningar Johan
Tydlig med vilka steg som ska utföras både före och efter att affären är klar. Lika hjälpsam mot säljare som köpare.
Hej Roger Tack för er rekommendation. Tack till er också för er trevliga bemötande och goda samarbete. Hälsningar Jonas Kjellsson, Fastighetsbyrån
Jonas gjorde ett väldigt bra jobb med försäljning av vårt hus. Han var proffsig, förtroendeingivande, informativ och har alla de egenskaper man kan önska av en bra mäklare. Har bara positiva saker att säga om Jonas och rekommenderar honom varmt!
Hej Filip. Kul att ni är nöjda och tack till er också som gjorde processen snabb och bra! Vi ses och hörs framöver. Hälsningar Jonas Kjellsson, Fastighetsbyrån
Han försöker ta reda på och anpassa sig efter dina begäran. Han försöker få alla nöjda och han lägger gärna tiden för alla ska vara det med. Han verkar bry sig mer än att de bara är en försäljning. Vilket känns bra.
Kunnig och noggrann. Tillmötesgående med ett stort tålamod👍
Hej Yvonne. Tack för din rekommendation. Tack också till er gott samarbete så långt. Hälsningar Jonas Kjellsson, Fastighetsbyrån
Allt fungerade otroligt smidigt och bra från början till slut! Vi kan varmt rekommendera Mårten!
Mårten har en lång & bred kunskap om bostäder i Karlskrona Tycker att han borde vara mera aktiv! Nu har vi själva visat lägenheten vid olika tillfällen vilket medförde ett positivt avslut med försäljning Provisionen till mäklaren är inte relaterat till Arbetsinsatsen då den är alldeles för hög utan här behövs en justering neråt / Jörgen
Stor fingerspetskänsla vid visning, trevlignoch tillmötesgående med känsla för att vid rätt tillfälle låta spelulanten titta och tänka. Svar på tal och koll på frågor utan att behöva återkomma. Snabb att svara i telefon och på sms och med stor service och delgivande av information vid rätt tid. Vi är nöjda och kan säga att Jonas gav bäst intryck under våra två år med husletande. Mvh
Hej Niklas. Tack för din fina rekommendation. Tack själva för ett vänligt och gott samarbete så långt. Jag är övertygade om att ni kommer trivas er ett nya hus! Hälsningar Jonas Kjellsson, Fastighetsbyrån
Jag har endast deltagit i denna affär med hjälp av fullmakt. Så jag kan inte lämna något omdöme.
Henric är väldigt trevlig, tillmötesgående och kunnig!
Proffsigt och strukturerat hanterande Bra uppföljning och information Bra gensvar på frågor och information
Hej Magnus. Tack för din rekommendation och tack för ett enkelt, rakt och gott samarbete. Hälsningar Jonas Kjellsson, Fastighetsbyrån
Tobias har hjälpt oss att köpa bostad smidigt, snabb och proffesionel. Han svarar snabb på frågor alltid Vi rekomenderar han.
Bara positiva vibbar. Trevlig och professionell. Kände mig trygg i min husaffär.
Mårten har agerat klanderfritt. Sakligt. Bra taktik. Kanske lite trycka lite mer på mig som kund NÄR jag ska ta ev beslut.