Ett väldigt bra bemötande av mäklaren. Sammanfattning har allt gått bra och som vi ville.
Fastighetsbyrån Karlskrona
Fastighetsbyrån har funnits i Karlskrona sedan 1976 och idag förmedlar vi ca 300 objekt per år. Våra många års erfarenhet och starka kontaktnät i området gör oss till en trygg partner för dig som ska köpa eller sälja en fastighet i Karlskronatrakten! Vi jobbar i hela kommunen, från vackra skärgårdslandskap i söder till skogsbygd...
2849 omdömen om Fastighetsbyrån Karlskrona
Sedan starten hos Reco 2013
Trevligt, Frågade om det var någon man undrade över! En bra mäklaren helt enkelt!
Gott samarbete och god rådgivning!
Jag vill uttrycka min uppskattning för en av era medarbetare. Han bemöter alltid kunder på ett vänligt, respektfullt och professionellt sätt. Han är hjälpsam, engagerad och tar sig tid att ge ett utmärkt bemötande. Det är tydligt att han bryr sig om sitt arbete och om människorna han möter. Hans positiva inställning och höga servicenivå gör stor skillnad och skapar förtroende. Jag hoppas att ni förmedlar mitt tack och beröm till honom. Medarbetare som han är en stor tillgång för ert företag. Hälsningar Najibe och Nabil
Ett vänligt bemötande från början till slut. Lugn o proffsig en upplevelse av trygghet i en snabb o bra försäljning av fastigheten. Nöjda till hundra procent Gun o Stig
Anton är professionell, vänlig och lätt att samarbeta med.
Allt var enkelt och smidigt, bara bra upplevelse!
Det gikk jette bra.god kontakt med megleren. Fikk solgt til slutt men med mye mindre penger som forventet men det er inte han sin feil.det enaste han var lit komplisert i henhold pengeroverføring og underskrivt.ellers gikk det heilt bra.takk mvh thomas
Lugn, saklig, trygg och välorganiserad. Professionell på alla sätt...
Mycket hjälpsam och kunnig samt tillgänglig under hela processen
Proffsig, tillgänglig, jättenöjd med försäljningen.
Hej Eva, Tack så mycket för ditt fina omdöme. Vi syns på tillträdesdagen! Hälsningar Anton
Kunde uppdaterat om läget bättre, trots att säljaren var seg. Var vi själva som fick höra av oss till mäklaren och fråga om status. Utöver det proffsigt bemötande och trevlig mäklare
Trevligt bemötande Positiv och kunnig
Hej Karina. Tack för din rekommendation och tack själva för ett gott samarbete. Hälsningar Jonas Kjellsson, Fastighetsbyrån
Mycket kompetent, lugn och saklig. Inger förtroende.
Hej Yngve. Tack för din fina rekommendation. Vi ses och hörs. Ha en skön sommar! Hälsningar Jonas Kjellsson, Fastighetsbyrån
Trevligt bemötande av Johan till mig som kund. Alltid tydlig och lugn. Kan sina 'saker'.
Hej Ann-Marie, Tack så mycket för fint omdöme och tack för ett trevligt samarbete i samband med din försäljning. På återseende och jag önskar dig en fin sommar! Med soliga hälsningar Johan
Positiv upplevelse. Kunnig och trevlig på alla sätt.
Hej Roy. Kul att ni är nöjda och tack själva så långt. Vi ses och hörs framöver. Hälsningar Jonas Kjellsson, Fastighetsbyrån
Mårten är trevlig, kunnig och proffsig mäklare! Alltid tillgänglig och ger respons även på helgerna. Hjälper sina kunder att fatta välgrundade beslut.
Hej Sudeep! Tack för detta, uppskattat! Har tyckt om vår trevliga, snabba och raka kommunikation. Bra att ni frågat om olika strategier och upplägg utifrån era framtida behov. Lycka till med nästa boende, ha en fin sommar, så ses vi framöver! Med vänlig hälsning Mårten Kindlund Fastighetsbyrån Karlskrona marten.kindlund@fastighetsbyran.se
Engagerad, kunnig och lätt att kommunicera med. Vi är väldigt nöjda och rekommenderar varmt!
Hej Irina! Härligt att höra att ni är nöjda med affären genom mig. Är säker på att ni kommer att trivas i det fina boendet. Ha en fin sommar så ses vi på tillträdet framöver! Med vänlig hälsning Mårten Kindlund Fastighetsbyrån Karlskrona marten.kindlund@fastighetsbyran.se
Gör det bästa för mej som säljare, lugn, lyhörd, lätt att få tag på, hittade lösningar och bra upplägg. Mycket nöjd
Hej Lena. Tack för rekommendationen och tack för ett bra samarbete så långt. Hälsningar Jonas Kjellsson, Fastighetsbyrån
Tycker att Jonas är väldigt bra,kunnig ochproffsig,väl bemötande,mvh karin svensson
Hej Karin. Tack för de vänliga orden. Jag är övertygad om att ni kommer trivas i er nya bostad. Hälsningar Jonas Kjellsson, Fastighetsbyrån
Vi anlitade såklart Jonas vid försäljningen av vårt hus då han en gång var den som sålde det till oss. Affären har gått väldigt smidigt och snabbt vilket var avgörande för att få till köp av vår nästa bostad. En riktig toppenmäklare!
Tack även för denna när ni var på säljarsidan :)
Vi har gjort två husaffärer med Jonas och har varit otroligt nöjda båda gångerna. Proffsig och lyhörd med gedigen kunskap och erfarenhet. Nu har han hjälpt oss till vårt drömboende! Tack Jonas!
Hej Anna. Tack för er rekommendation och tack för som alltid enkelt och gott samarbete samt vänligt bemötande. Jag är övertygad om att ni kommer trivas i ert nya hus. Hälsningar Jonas Kjellsson, Fastighetsbyrån
Jonas har varit bra på alla sätt.
Hej Bo. Tack för er rekommendation. Kul att ni är nöjda och jag är övertygad om att ni kommer trivas i er nya lägenhet. Hälsningar Jonas Kjellsson, Fastighetsbyrån
Jag blev bemött av mäklaren på ett väldigt professionellt, trevligt och engagerat sätt genom hela processen. Mäklaren var lätt att få kontakt med, svarade snabbt på frågor och skapade en trygg känsla från första visningen till avslutad affär. Vi hade höga förväntningar på tydlig kommunikation, tillgänglighet och ett ärligt bemötande, och mäklaren levde verkligen upp till detta. Vi uppskattade särskilt att all information presenterades på ett tydligt sätt och att vi fick bra stöd och vägledning under hela köpet. Sammanfattningsvis...
En fantastisk mäklare som överträffade våra förväntningar. Väldigt tydlig, tillgänglig och hjälpsam genom hela processen. Han fanns alltid där för frågor och vägledning och gjorde allt smidigt och tryggt för oss. Kan varmt rekommendera!
Många järn i elden men tid för oss alla👍😃
Snabb återkoppling , trevlig,......
Fantastiskt trygg och tillitsfull mäklare på alla sätt och vis. Är oerhört nöjda med att ha fått möjligheten att ha Mårten som mäklare vid försäljning av vårt hus. Kompetent och oerhört duktig!
Hej Johanna! Tack för fint omdöme, härligt att höra! Har trivts mycket bra med er, extra kul att ni är så nöjda även om resan dit inte var spikrak. Och bra & trevliga köpare fick ni med. Lycka till med nya boendet, vi ses på höstens tillträde. Ha en fin sommar! Med vänlig hälsning Mårten Kindlund Fastighetsbyrån Karlskrona marten.kindlund@fastighetsbyran.se
Tobias är oerhört rutinerad och kunnig. Han var lyhörd för våra önskemål och behov. Utöver detta är Tobias tillgänglig långt över vad man kan förvänta sig.
Trevlig, professionell och svarade snabbt vid frågor.
Jag har haft en mycket bra erfarenhet av Rasmus Bengtsson på Fastighetsbyrån. Hela processen har känts trygg, enkel och professionell från början till slut. Rasmus har varit engagerad, tydlig och lätt att få kontakt med, vilket gjort att allt flutit på smidigt och gett ett väldigt positivt helhetsintryck.
Han är kunnig och trevlig samt engagerad .
Hej Håkan, Tack så mycket för ditt omdöme. Jag hoppas ni kommer få en fantastisk tid med fastigheten ni köpt! Hälsningar Anton, Fastighetsbyrån
Anton är en mycket trevlig person som lyssnar och som man får förtroende för.
Hej Irene, Tack så mycket för ditt omdöme och dina ord, väldigt uppskattat! Hälsningar Anton, Fastighetsbyrån
Tobias was fast, to-the-point, constructive, professional, very service minded but most important easy to trust and very friendly - always nice to talk to. SwedBank was unfortunately unbelievable incompetent, but this was NOT to blame Tobias - but a challenge Tobias managed well.
Vi är väldigt nöjda med vår mäklare (Tobias Malving). Från första mötet kände vi oss trygga och väl omhändertagna. Mäklaren var professionell, engagerad och höll oss uppdaterade genom hela försäljningsprocessen. Kommunikationen fungerade utmärkt och vi fick bra råd kring både försäljning och prissättning. Försäljningen gick smidigt och slutpriset överträffade våra förväntningar. Vi kan varmt rekommendera denna mäklare till andra som ska sälja sin bostad.
Tobias var saklig och engagerad så jag känner fullt förtroende och han skötte affären väldigt bra.
Från första kontakten till avslutad affär har Anton hanterat förmedling, dokumentation och bidragit med hög erfarenhet på bästa sätt. Att han dessutom är trevlig och ödmjuk som person har också bidragit på ett mycket positivt sätt. Vi skulle utan tvekan rekommendera Anton och önskar honom lycka till i fortsättningen som mäklare.
Hej Christer, Jag tackar så mycket för ditt omdöme och din rekommendation. Jag vill också tacka dig och Irene för ett mycket gott samarbete under processen. Tack så mycket. Hälsningar Anton, Fastighetsbyrån
Snabb och smidig affär med professionellt bemötande. Kan varmt rekommendera Jonas till både köpare och säljare. Kommer absolut välja Joans i framtiden.
Hej Gustav! Tack för rekommendationen. Vi ses och hörs framöver. Hälsningar Jonas Kjellsson, Fastighetsbyrån
Trevlig mäklare. Mycket kunnig och insatt. Hjälpte oss att köpa en bostad. Kändes tryggt.
Jag fick ett fint bemötande och bra kontakt med mäklaren. Var saklig och lugn vid informationen jag fick angående bostadsköpet. Janet Zettergren
Tobias är alltid trevlig och hjälpsam. Snabb och korrekt i sin hantering. Vänligt bemötande
Vi har haft Tobias i andra försäljningar sen tidigare. Han är väldigt trevlig och professionell. Förställningen gick väldigt smidigt.
Mycket trevligt bemötande, professionell och extremt skicklig! Kan varmt rekommendera Jonas!
Hej Asharfi. Tack för rekommendationen och tack för ert också som alltid trevliga bemötande. Vi ses och hörs. Hälsningar Jonas Kjellsson, Fastighetsbyrån
Vi väldigt nöjda med vår upplevelse vid köpet av bostaden på Rödebyvägen 36. Mäklaren gjorde hela processen enkel, trygg och positiv för oss, och vi kan varmt rekommendera honom vidare till andra som ska köpa eller sälja bostad.
Hej Ismael. Tack för er rekommendation och kul att ni är nöjda. Jag är övertygad om att ni kommer trivas i ert nya hus. Hälsningar Jonas Kjellsson, Fastighetsbyrån
Professionell, kunnig, tydlig, tillgänglig, hjälpsam och allmänt trevlig i sitt bemötande.
Hjälpsam och trevlig. Han var inte pushy säljare, han gav oss plats att fundera själva, fanns alltid där för frågor.
Hej Albin, Tack så mycket för ditt omdöme. Jag uppskattar verkligen dina ord. Vi syns på tillträdesdagen. Hälsningar Anton, Fastighetsbyrån
En ärlig och trevlig mäklare Hör efter vad som önskas Bra bemötande
Anton har ett professionellt bemötande. Han är lätt att prata med och återkopplar snabbt på frågor. En mäklare vi starkt kan rekommendera!
Hej Terese, Tack så mycket för ditt omdöme och din rekommendation. Jag vill också tacka dig och Palle för ett gott och behagligt samarbete under hela processen. Hälsningar Anton, Fastighetsbyrån
Vi tycker att Johan var väldigt trevlig, han svarade när man ringde och återkopplade snabbt när man hade frågor!
Hej Tomas! Tack så mycket för trevlig återkoppling och tack för smidigt arbete i samband med ert köp. Stort lycka till med ert kommande boende, kommer bli toppen! På återseende och ha en fortsatt fin vår! Med vänlig hälsning Johan
Professionellt och vänligt bemötande från start till mål. Lugn och kunnig. En mycket trygg och seriös säljupplevelse. Smidigt och flexibelt. Det känns självklart att återvända till Mårten vid framtida eventuella försäljningar!
Hej Theodor! Tack för detta, har trivts bra med er redan när ni började kika på husvisningar som jag höll i, kul att ni ville anlita mig när det väl blev dags. Det har varit en trevlig, rak och rolig affär, uppskattat! Ni är alltid välkomna att höra av er vid behov i framtiden, har ju haft många återkommande kunder genom åren, 20-årsjubilieum på Fastighetsbyrån i år :-) Ha en fin vår & sommar så ses vi på höstens tillträde. Lycka till med nya huset! Med vänlig hälsning Mårten Kindlund Fastighetsbyrån Karlskrona marten.kindlund@fastighetsbyran.se