Det har varit bra .. kanske lite lång svarstid emellanåt
Fastighetsbyrån Karlskrona
Fastighetsbyrån har funnits i Karlskrona sedan 1976 och idag förmedlar vi ca 300 objekt per år. Våra många års erfarenhet och starka kontaktnät i området gör oss till en trygg partner för dig som ska köpa eller sälja en fastighet i Karlskronatrakten! Vi jobbar i hela kommunen, från vackra skärgårdslandskap i söder till skogsbygd...
2401 omdömen om Fastighetsbyrån Karlskrona
Sedan starten hos Reco 2013
Hej Mats. Tack för återkoppling och ditt omdöme. Tar till mig och håller med om lite lång tid mellan svaren, har alltid försökt återkoppla så fort jag fått era funderingar/svar till mig. Jag önskar er stort lycka till med ert nya hus, kommer bli toppen för er! På återseende & ha en skön höst! Med vänliga hälsningar Johan
Bra ärligt bemötande Köpet är ännu inte helt klart så vi hoppas det fortsätter i samma goda anda
Väldigt bra och professionellt bemötande! Då jag helt byter stad så har vissa saker varit lite svårare från mitt håll, som att gå på visning mm, men Jonas har löst allt väldigt bra och det har känts tryggt hela vägen. Rekommenderas
Hej Fredrik. Härligt att du är nöjd med processen. Tackar dig också för ett smidigt och gott samarbete. Önskar dig lyckat till i Karlskrona och hoppas du kommer trivas! Hälsningar Jonas Kjellsson, Fastighetsbyrån
Trevlig och kunnig. Besvarat allt man undrat . När han inte visste kollade han upp och återkommer med rätt svar, inget gissandes. Han kan gärna vara min mäklare i framtiden
Bra kunskap om fastighet, tomt och omgivningen. Lyhörd med trevligt bemötande samt tillgänglig vid behov.
Efter en aningen trög start nådde Rasmus kvickt en nivå som inte, i något avseende, lämnar något övrigt att önska. Stort Tack för hjälpen!
Artig och trevlig Snabb och korrekt
Mycket bra! Snabb på att återkoppla genom hela processen och flexibel gällande tider. Kunde besvara uppkomna frågor samt ta med sig och återkoppla till dem han ej kunnat svara på direkt. Blev bemött på ett mycket bra sätt vid båda visningstillfällena!
Proffsig, noggrann, tog sig tiden att visa och förklara, bra kunskap om området samt husbolagets ekonomi
Utmärkt. Skäliga, bra. Trevligt bemötande, visat intresse, god kommunikation.
Påläst, trevlig och bra bemötande. Väldigt hjälpsam. De andra mäklare jag mött senaste tiden har antingen inte varit med på visning, har de varit på visning så har de inte sagt så mycket. Rasmus var verkligen toppen. Kändes ärlig och mån om köpare och säljare.
Mycket bra bemötande och informativ till oss som förstagångsköpare
Proffsig, lyhörd, pålitlig. Lätt att prata med.
Hej Sven-Rune! Tack för en mycket smidig affär med lyhördhet för varandras önskemål, högt i tak och med ett mycket gott & snabbt resultat. Även roligt att höra & känna att ni är lika nöjda säljare som köpare. Vi ses på vinterns tillträde! Med vänlig hälsning Mårten Kindlund Fastighetsbyrån Karlskrona marten.kindlund@fastighetsbyran.se
Hade inte så mycket information om bostaden och hade svårt att få tag på säljaren. Däremot var mötet för kontraktsskrivning väldigt professionellt och tryggt
Väldigt trevligt bemötande, glad o positiv 😃 Såldes innan visning, grymt bra jobbat!
Johan har på ett mycket bra sätt förmedlat min fastighet.
Hej Joakim! Tack för ditt trevliga omdöme och tack för, som alltid, gott och smidigt samarbete! På återseende och allt gott! Med vänliga hälsningar Johan
• Vi fick ett snabbt möte som vi önskade och kom igång med vår försäljning snabbt och smidigt. Johan har varit toppen under hela processen. • Vi hade höga förväntningar då vi hört gott om honom som mäklare av andra i branschen. Vilket han levde upp till. • Vi önskade en snabb och smidig affär vilket vi fick så att vi kan inte säga mer än Tack för ett väl utfört jobb!
Hej Karolina! Tack så mycket för ditt fina omdöme gällande er försäljning. Uppskattade vårt samarbete då jag upplevde det som öppet, smidigt och trevligt. Jag önskar er stort lycka till med ert kommande boende! På återseende och ha en skön sensommar! Med varma hälsningar Johan
Mycket bra och proffsig mäklare! Gjort flera affärer med Jonas och jag har alltid varit mycket nöjd!
Hej Peter. Tack för din fina rekommendation. Tackar också för ett som vanligt gott, enkelt och rakt samarbete. Vi ses och hörs. Hälsningar Jonas Kjellsson, Fastighetsbyrån
Klarsynt, ärlig och tydlig! Väldigt fint bemötande.
Henric har ställt upp även på sin semester.
Vi valde Tobias Malving ibland flertalet mäklare /företag. Han gav oss ett bra bemötande och lyssnade på våra önskemål angående försäljning. Då vår process varit mycket lång innan vi bestämde oss för att.sälja hade vi många samtal om upplägg. Det blev detta år 2024 som vi sålde. Tobias var hela tiden mycket förstående och tog hänsyn till vår långa ”startstecka ”. Återkom regelbundet till oss, efter våra önskemål. När vi sedan satte igång försäljning så var Tobias tydlig och gav en riktig information om marknadsläget. Vi...
Vänlig, rak och tydlig Att göra ett bra jobb och det gjorde han
Hej Cecilia. Tack för ditt fina omdöme och kul att hjälpa till med förmedligen av ditt fritidhus. Uppskattade vårt trevliga samarbete. Önskar dig en fin höst! Med varma hälsningar Johan
Henrik har haft ett långdraget uppdrag av mej. Han har varit förstående, för min situation. Väldigt hjälpsam , då jag bor i Australien, och jag skickat e-mail med frågor och så. Behöver jag en mäklare igen, kommer jag att försöka, att anlita honom igen! MVH Rose-Marie Eriksson
Proffsig och gav bra service!
Proffsig, kunnig och trevlig genom hela affären. Kan starkt rekommendera Jonas och fastighetsbyrån i Karlskrona. /Patrik
Hej Patrik. Tack för de fina orden och det glädjer mig att ni rekommenderar mig och Fastighetsbyrån. Vi ses och hörs framöver. Hälsningar Jonas Kjellsson, Fastighetsbyrå
Lätt att komma i kontakt med. Och bra återkoppling.
Hej Josephine. Tack för ditt omdöme och glädjande att höra att du upplevt ditt lägenhetsköp så positivt. Önskar dig lycka till i ditt kommande boende, kommer blir toppen i den tjusiga lägenheten! Önskar dig en fortsatt fin sommar & på återseende! Med vänliga hälsningar Johan
Bra bemötande och god kommunikation. Lägenheten blev såld.
Proffsig och tillmötesgående. Väldigt tydlig och saklig i förklaring och genomförande av affären. Är mycket nöjd.
Ett mycket bra, lugnt och proffsigt bemötande. Gick i genom affären lugnt och pedagogiskt.
Ett professionellt och ödmjukt bemötande som levt upp till alla förväntningar. Rekommenderar varmt Mårten som din mäklare.
Hej Line! Härligt att höra, stort tack för detta! Även tack för en smidig affär och trevligt bemötande. Ses igen på tillträde! Med vänlig hälsning Mårten Kindlund Fastighetsbyrån Karlskrona marten.kindlund@fastighetsbyran.se
Mycket duktig, drivande. Utmärkt kommunikation under resans gång. Toppbetyg!
Professionell och snabb med svar.
Hej Anton! Tack själva för trevligt bemötande och en smidig affär, hoppas även kunna hjälpa er med er egen försäljning på bästa sätt, tack för förtroendet! Med vänlig hälsning Mårten Kindlund Fastighetsbyrån Karlskrona marten.kindlund@fastighetsbyran.se
Perfekt o korrekt Har vårt fulla förtroende
Hej Irene. Kul att ni är nöjda med processen så långt. Trevligt att ha med er att göra igen :) Vi hörs framöver. Hälsningar Jonas Kjellsson, Fastighetsbyrån
En mycket trevlig och bra mäklare. Det var otroligt tryggt och säkert att göra affär med Henrik. Rekomenderar starkt.
Ett fantastiskt bemötande, Henric känns ärlig och genuin. Hjälpte oss att få svar på alla frågor vi hade. Han är också väldigt flexibel, svarar på mail och sms även utanför kontorstider. Nästa gång vi säljer en fastighet så kommer vi anlita Henric igen.
Henric har varit mer än ”bara” en mäklare. Trygg, tillgänglig och kunnig. Med sitt lugna sätt har han väglett oss genom hela processen och levt upp till alla förväntningar och mer därtill. Vi kommer rekommendera Henric till alla vi känner precis så som han blev rekommenderad av en tidigare kund.
En mycket trevlig , kunnig fastighets mäklare med stor erfarenhet
Hej Mattias! Alltid ett nöje att göra affärer med dig och familjen genom åren, det är bara att höra av sig om det blir aktuellt igen. Tack för en som alltid mycket trevlig och smidig affär, uppskattas! Skönt att alltid känna att jag har ditt förtroende, lättare att jobba fram ett bra resultat då. Ha en fin sommar så ses vi igen på tillträdet i höst! Med vänlig hälsning Mårten Kindlund Fastighetsbyrån Karlskrona marten.kindlund@fastighetsbyran.se
En mycket kunnig, ödmjuk och engagerad mäklare. Johan fick oss som säljare att känna oss trygga och bekväma genom hela processen. STORT TACK!
Hej på er! Kul att höra att ni är nöjda och tack så mycket för trevligt omdöme. Tack själva för gott och smidigt samarbete vilket jag uppskattat mycket. Önskar er en fortsatt fin sommar & på återseende! Med soliga hälsningar Johan
Jag har tidigare anlitat Jonas för försäljning av ett hus - högsta betyg! Nu senast var jag köpare till ett fritidshus som såldes av Jonas - högsta betyg!
Hej Håkan. Tack för ert fina omdöme. Tack också för gott & smidigt samarbete från er. Vi ses och hörs. Hälsningar Jonas Kjellsson, Fastighetsbyrån
Mårten är noggrann och återkopplar snabbt.
Hej Susanne! Alltid lika trevligt, lättsamt & smidigt att göra affärer med er, uppskattas. Denna gången två stycken affärer på mindre än en vecka 👌 Ha en fin sommar så syns vi på tillträdena till hösten! Med vänlig hälsning Mårten Kindlund Fastighetsbyrån Karlskrona marten.kindlund@fastighetsbyran.se
En mkt proffsig och kunnig märklare, Ger ett lugn samt ett säkert intryck.. Blir Jonas vid nästa försäljning ochså.
Hej Björn. Tack för den fina rekommendationen och härligt att ni är nöjda med försäljningen! Vi ses och hörs framöver. Hälsningar Jonas Kjellsson, Fastighetsbyrån
Jag blev bemött bra & han kändes seriös. Köpet gick smidigt till och det var inga konstigheter under processens gång.
Johan är professionell, saklig och trevlig samtidigt.
Hej Christian. Tack för fint omdöme och trevligt att du upplevt det gott. Önskar dig lycka till i huset. Vi hörs och syns! Ha en fortsatt skön sommar. Med varma hälsningar Johan
Mårten är mycket lugn och bra på att förmedla kunskap och tips till mig som köpare av bostaden så att jag kunde ta rätt beslut och känna mig trygg i det.
Hej Inge! Tack för detta, trevligt att höra. Ni har med varit mycket tillmötesgående, smidiga och trevliga att ha att göra med som köpare, ser fram emot att ses igen på höstens tillträde. Ha en fin sommar så länge! Med vänlig hälsning Mårten Kindlund Fastighetsbyrån Karlskrona marten.kindlund@fastighetsbyran.se
Utmärkt bemött och skött allt perfekt.
Johan är professionell och alltid nåbar, jag kan verkligen rekommendera honom.
Hej Affe. Tack för ditt trevliga omdöme och tack för ett trevligt samarbete i samband med er försäljning. Önskar er lycka till i ert kommande boende, kommer bli fint det! Ha en fortsatt fin sommar! Med vänliga hälsningar Johan
vi blev mycket bra bemötta allt har gått mycket bra först med visningen och sedan med försäljningen av huset han har gjort det som blev bäst för oss vi rekommenderar gärna honom om någon frågar vi är mycket nöjda
Hej Lena. Vad roligt att ni är nöjda med försäljningen. Tack för förtroendet att även förmedla denna fastigheten. Ha en skön sommar. Hälsningar Jonas Kjellsson, Fastighetsbyrån
Mycket trevligt och professionellt bemötande.
Kontakten sköttes mest av mandom. Men den kontakt vi har haft är mycket bra
Jonas är mycket lugn och väldigt påläst o kunnig på sitt område. Han har en förmåga att diskutera och komma fram till ett gemensamt beslut på hur man skall gå vidare och vilka scenarier som kan uppstå med de olika budgivarna. Jag kan varmt rekommendera Jonas till andra säljare.
Hej Kristian. Tack för de fina orden. Tack för gott samarbete med er bägge också som gjorde processen smidigare. Vi ses och hörs. Hälsningar Jonas Kjellsson, Fastighetsbyrån