Jonas Kjellsson

Jonas Kjellsson

Jonas Kjellsson är mäklare på Fastighetsbyrån Karlskrona

Jonas Kjellsson har varit registrerad mäklare sedan 2012-10. Jonas Kjellsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-11 och har fått 412 omdömen med ett betyg på 4.8. Jonas Kjellsson har haft 39 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.

2022-09 - 2023-08

412 omdömen om Jonas Kjellsson

Sedan starten hos Reco 2014
Britt-Marie P
Sålde sin lägenhet med hjälp av Jonas Kjellsson en del av Fastighetsbyrån Karlskrona
Blå Port

Jonas är noggrann, kunnig, tillmötesgående och duktig på att förklara saker runtomkring försäljning. Alltid snabb återkoppling om man undrar över något. Jonas är en mäklare som jag varmt kan rekommenderar. Britta.

Conny M
Sålde sitt hus med hjälp av Jonas Kjellsson en del av Fastighetsbyrån Karlskrona
Verkö

Engagerad-närvarande-Upplysande

Minette S
Trossö

Bra kommunikation och noggrann med återkoppling.

Svar från Jonas Kjellsson

Hej Minette. Tack för omdömmet och tack för gott samarbete. Vi ses och hörs! Hälsningar Jonas Kjellsson, Fastighetsbyrån

Gudrun J
Långö & Lilla Pantarholmen

Jag uppskattar att mäklaren var snabb och tydlig när jag hade frågor rörande försäljningen. Han ingav förtroende och var kunnig inom området. Då marknaden är orolig inom fastighetsbranschen är vi ändå nöjda med slutresultatet.

Svar från Jonas Kjellsson

Hej Gudrun. Tusen tack för din rekommendation och kul att ni är nöjda med processen så långt. Vi ses och hörs framöver. Hälsningar Jonas Kjellsson, Fastighetsbyrån

Robert G
Köpte sitt hus med hjälp av Jonas Kjellsson en del av Fastighetsbyrån Karlskrona
Jämjö

Trevlig och kunnig. Rekommenderas

Svar från Jonas Kjellsson

Hej Robert. Tack för din fina rekommendation. Tack själv för enkelt och gott samarbete. Hälsningar Jonas Kjellsson, Fastighetsbyrån

Kent T
Nättraby

Jag kände stort förtroende för Jonas under hela försäljningen och han gjorde ett bra jobb både för mig och köparen.

Svar från Jonas Kjellsson

Hej Kent. Tack för din rekommendation och tack för gott samarbete. Vi ses och hörs framöver när det vankas deklarationstider. Hälsningar Jonas Kjellsson, Fastighetsbyrån

Philip T
Långö & Lilla Pantarholmen

Professionell och saklig. Gör allt lätt att förstå och ser till sin klients bästa.

Svar från Jonas Kjellsson

Hej Philip. Kul att ni upplevt processerna så. Trevligt att ha er på både köp- och säljsidan. Vi ses och hörs framöver. Hälsningar Jonas Kjellsson, Fastighetsbyrån

Christin A
Lyckeby

Jonas är en professionell mäklare som ger ett mycket seriöst och kunnigt intryck. Dessutom är han en person som man lätt kommer i kontakt med och har på ett mycket bra sätt guidat oss genom hela processen. Man känner stor tillit till hans handlande och han har hållit oss väl informerade hela tiden. Vi skulle inte tveka en sekund för att rekommendera Jonas Kjellson som ett mycket bra val av mäklare.

Svar från Jonas Kjellsson

Hej Christin. Tusen tack för ditt fina omdöme och tack själva för ett gott och smidigt samarbete. Vi ses och hörs framöver. Hälsningar Jonas Kjellsson, Fastighetsbyrån

Pernilla B
Rödeby

Mycket gott och förtroendeingivande bemötande. Våra förhoppningar om en effektiv, trygg, saklig och trevlig försäljning har uppfyllts. Snabb återkoppling och möjlighet att följa processen har uppskattats!

Svar från Jonas Kjellsson

Hej Pernilla. Tack för ert fina omdöme och kul att förväntningarna infriades. Vi ses och hörs framöver. Hälsningar Jonas Kjellsson, Fastighetsbyrån

Mats A
Skillingenäs

Han var lättillgänglig snabb o välbemötsnde Direkts svar han var kunnig o trevlig Hela affären gick fort o alla handlingar var klara på direkten Nör man ringde kom han tillbaka väldigt snabbt med korrekta svar

Svar från Jonas Kjellsson

Hej Mats. Tack för ert omdöme som ni lämnat. Kul att ni är nöjda så långt. Vi ses och hörs framöver. Hälsningar Jonas Kjellsson, Fastighetsbyrån