Mycket god kunskap om marknaden i Karlskrona i stort och Långö specifik. Lösningsorienterad. Förstod säljarens situation och önskemål. Lättillgänglig; smidig kommunikation. Glad och trevlig som person.
Mårten Kindlund
Mårten Kindlund är mäklare på Fastighetsbyrån Karlskrona
.Mårten Kindlund har varit registrerad mäklare sedan 2006-11. Mårten Kindlund har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-11 och har fått 507 omdömen med ett betyg på 4.7. Mårten Kindlund har haft 55 försäljningar sen 2025-10 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
507 omdömen om Mårten Kindlund
Mårten är en mycket bra säljare och hjälpt till mycket. Mycket nöjd. Mvh Christian
Vi är mycket nöjda med vår mäklare, som gjorde ett utmärkt jobb genom hela processen. Mårten var professionell, engagerad, tillgänglig och lätt att samarbeta med samt duktig på att hålla oss välinformerade från start till mål. Hälsningar Marie och Christer
Helt enastående hantering från första kontakt till påskrivet avtal! Vår mäklare har guidat oss genom försäljningens alla faser med enorm professionalism. Första mötet satte en hög standard, visningarna genomfördes med fingertoppskänsla och kontraktsskrivningen sydde ihop säcken på ett tryggt och smidigt sätt. Vi är supernöjda med hela upplevelsen och kan starkt rekommendera mäklaren!
Mårten är en förtroendeingivande mäklare. Dock tar det ganska lång tid att få svar från honom i vissa lägen.
Vi är väldigt nöjda med Mårten och hela processen. Han har varit professionell, engagerad och framför allt väldigt flexibel utifrån våra önskemål. Vi var ute efter ett snabbt tillträde, och Mårten gjorde verkligen sitt bästa för att lösa det på ett smidigt och effektivt sätt. Kommunikationen har fungerat mycket bra genom hela processen och vi har känt oss väl omhändertagna från början till slut. Vi är väldigt nöjda med både servicen och bemötandet och kan varmt rekommendera Mårten som mäklare.
Han är tydlig och rak i kommunikationen. Han har varit enkel att handskas med och det är inte varit några frågetecken alls.
Allt fungerade otroligt smidigt och bra från början till slut! Vi kan varmt rekommendera Mårten!
Mårten har en lång & bred kunskap om bostäder i Karlskrona Tycker att han borde vara mera aktiv! Nu har vi själva visat lägenheten vid olika tillfällen vilket medförde ett positivt avslut med försäljning Provisionen till mäklaren är inte relaterat till Arbetsinsatsen då den är alldeles för hög utan här behövs en justering neråt / Jörgen
Mårten har agerat klanderfritt. Sakligt. Bra taktik. Kanske lite trycka lite mer på mig som kund NÄR jag ska ta ev beslut.