Mårten Kindlund är mäklare på Fastighetsbyrån Karlskrona

Mårten Kindlund har varit registrerad mäklare sedan 2006-11. Mårten Kindlund har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-11 och har fått 331 omdömen med ett betyg på 4.7. Mårten Kindlund har haft 42 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2022-03 - 2023-02

331 omdömen om Mårten Kindlund

Sedan starten hos Reco 2014
  • sålde sitt hus med hjälp av Mårten Kindlund en del av Fastighetsbyrån Karlskrona
    2023-03-22 Verifierad kund
    Effektiv, svara alltid i telefon och professionell.
    Tack så mkt. Jag rekommenderar.
    Hej David!

Tack för rekommendationen och en mycket trevlig & smidig affär för alla parter!

Roligt att vi hittade någon som verkar uppskatta huset lika mycket som ni har gjort.

Lycka till i jakten på nytt hus, vi hörs och ses!

Gilla
  • köpte sitt hus med hjälp av Mårten Kindlund en del av Fastighetsbyrån Karlskrona
    2023-03-19 Verifierad kund
    Bra bemötande och engagerad och ärlig under bostadsköpet. Kunnig och en vilja att ge köpare den informations som krävdes.
    Hej Arvid!

Tack för att du tog dig tid till ett omdöme och för ett trevligt sådant!

Försöker följa mitt motto - för en bra upplevelse under den ibland snåriga processen att köpa - "alla spekulanter är en köpare, alla köpare är en säljare" så ni är mer än välkomna igen när det är er tur att att sälja om en sisådär 20-30 år!

Stort lycka till, är säker på att ni kommer att trivas lika bra som säljaren gjort.

2023-03-19 Verifierad kund
    Bra bemötande. Kunnig. Försökte inte försköna verkligheten, vilket va väldigt bra.
    Hej Vilma!

Tack för ditt omdöme, uppskattas. Försöker vara så ärlig som möjligt om allt i affären, det vinner man ju på i längden. Tack för trevligt bemötande och lycka till med huset!

Med vänlig hälsning Mårten Kindlund Fastighetsbyrån Karlskrona marten.kindlund@fastighetsbyran.se
    2023-03-17 Verifierad kund
    Sålt min villa. Mårten Kindlund har bemött mig proffsigt, kunnigt och med stor noggrannhet. Alltid snabb med svar och anträffbar, oavsett veckodag. När allt var på plats med köpare, gick försäljningen i en rasande fart! Rekommenderar Mårten å det varmaste, han får högsta betyg!
    Ulla-Britt B
    Hej Ulla-Britt!

Tack för detta, uppskattat även från min sida! Har tyckt om våra möten och trevliga & snabba kommunikation med glimten i ögat.

Supersmart av dig att vara ute i god tid för att diskutera fram bästa lösningen/planen av en försäljning för just ditt hus och låta oss kostnadsfritt ta fina bilder på sommaren häromåret som du kunde använda även om vi drog igång försäljningen mitt i vintern.

Roligt att dina köpare är så sugna på att ta över ditt fina hus! Lycka till med lägenhetslivet & hälsa familjen!

Gilla
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Mårten Kindlund en del av Fastighetsbyrån Karlskrona
    • Lyckeby
    2023-03-10 Verifierad kund
    Professionellt och trevligt bemötande. Noggrann och kunnig.
    Hej Karin!

Tack för ditt omdöme och hur ni upplevt processen att köpa er bostad genom mig och Fastighetsbyrån. Har uppskattat era snabba svar och vår trevliga kommunikation.

Hoppas att er egen försäljning går lika bra, vi hörs och ses!

2023-02-15 Verifierad kund
    Han var väldigt trevlig och professionell, lätt att nå och har varit väldigt stöttande under hela resan med bostadsköpet. Helt klart en av de bästa mäklarna som jag stött på under tiden jag letat lägenhet.
    Hej Belma!

Tack för detta, riktigt roligt att höra! Får säga att du har varit smidig och trevlig som köpare med.

Vi ses på tillträdet!

Gilla
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Mårten Kindlund en del av Fastighetsbyrån Karlskrona
    2023-02-15 Verifierad kund
    Trevlig och enkel att jobba med.
    Svår omvärldssituation/marknad som vi härdade ut tillsammans.
    Rekommenderas
    Hej Fredrik!

Kul att du är lika nöjd som både köpare som säljare! Jag får passa på att tacka för ett mycket trevligt bemötande, snabba svar och för ditt tålamod & förtroende - trots XX visningar - det har jag verkligen uppskattat.

• Vedeby
    2023-02-05 Verifierad kund
    Kan rekommendera Mårten Kindlund. Varit lättillgänglig och mycket hjälpsam genom hela processen. Tillgodosett önskemål och alltid lika trevlig i bemötandet. Professionell, kunnig, seriös och samtidigt lättsam. Pedagogisk vid svar på frågor. Känts tryggt att köpa bostad med Mårten som mäklare.
    Hej Johannes!

Tack för att du tog dig tid att ge en rekommendation, en fin sådan! Uppskattar ert trevliga bemötande och att ni vågar ställa frågor som ni ville ha svar på.

Lycka till med villalivet & er egen försäljning, vi ses på tillträdet!

2023-02-05 Verifierad kund
    Väldigt bra bemött!

Hade inga stora förväntningar men mäklaren gjorde ett jättebra jobb inget att klaga på alls

Trevlig snabb affär bra bemött kunde inte ha blivit bättre
    Hej Linus!

Roligt att höra att ni är nöjda med min del i ert köp av den fina lägenheten. Tack för ett smidigt samarbete, vi ses inom kort på tillträdet!

Gilla
  • köpte en tomt med hjälp av Mårten Kindlund en del av Fastighetsbyrån Karlskrona
    • Hasslö
    2023-02-04 Verifierad kund
    Högsta klass. Hjälpsam, kunnig och mycket tillgänglig.
    Hej Patrik!

Härligt, det får man tacka för!

Lycka till med husprojektet, ska bli kul att följa.

Hälsa, vi ses inom kort för tillträde!