Henric Svensson

Henric Svensson

Henric Svensson är mäklare på Fastighetsbyrån Karlskrona

Henric Svensson har varit registrerad mäklare sedan 2010-04. Henric Svensson har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-11 och har fått 280 omdömen med ett betyg på 4.8. Henric Svensson har haft 24 försäljningar sen 2024-05 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2024-05 - 2025-04

280 omdömen om Henric Svensson

Sedan starten hos Reco 2014
Carina A
Sålde sitt hus med hjälp av Henric Svensson en del av Fastighetsbyrån Karlskrona
Lyckeby

Vi har fått ett mycket bra bemötande och fin service.

Aline V
Skillingenäs

Tredje gången Henric hjälper mig med försäljning och alltid lika nöjd!!! Henric är allt man kan önska sig av en mäklare: trygg, kunnig och omtänksam!

Johanna W
Köpte sitt hus med hjälp av Henric Svensson en del av Fastighetsbyrån Karlskrona
Skillingenäs

Fantastisk mäklare! Henric återkopplar, har en rak & tydlig kommunikation, trevligt bemötande. Påläst på fastigheten som skulle säljas. Allt som en mäklare ska ha. Med Henric som mäklare för vårt bostadsköp kände vi oss trygga.

Carl N
Skillingenäs

Proffsig och otroligt engagerad, sätter alltid uppdragsgivaren i första hand.

Bastian J
Hässlegården & Bastasjö

Professionell, hela processen var väldigt enkelt och smidigt

Birgitta N
Hässlegården & Bastasjö

Fint och lugnt bemötande . Har stor kunskap i fastighets frågor.

Amanda E
Nättraby

Henric gav ett väldigt trevligt och förtroendeingivande bemötande. Det kändes väldigt tryggt från start. Henric var väldigt tydlig och det fanns inga oklarheter.

Annika S
Hässlegården & Bastasjö

Henric är den bästa mäklaren man kan ha. Han är lättillgänglig, trygg, förtroende ingivande, proffsigt bemötande, Han är bäst.

Niklas S
Hässlegården & Bastasjö

Kunnig och påläst. Världsklass helt enkelt.

Philip Å
Sålde sin lägenhet med hjälp av Henric Svensson en del av Fastighetsbyrån Karlskrona
Björkholmen

Henric är kunnig, driven och lösningsorienterat, allt bara flyter på, det är bara att luta sig tillbaka och åka med!