Trevlig och proffsig mäklare. Svarar snabbt och på sympatiskt sätt på alla frågor. Nöjd som kund!
Henric Svensson
Henric Svensson är mäklare på Fastighetsbyrån Karlskrona
.Henric Svensson har varit registrerad mäklare sedan 2010-04. Henric Svensson har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-11 och har fått 240 omdömen med ett betyg på 4.8. Henric Svensson har haft 15 försäljningar sen 2022-12 och har tillfrågat 93% av sina kunder efter omdömen.
2022-12 - 2023-11
240 omdömen om Henric Svensson
Som vanligt löser Henric sitt uppdrag på bästa sätt. Världsklass
Henric har skött detta på ett utmärkt sätt. Mitt svar har dröjt eftersom affären inte är helt avslutad ännu.
Lugn och saklig. Bra bemötande. Vänlig men inte insmickrande. Tyckte bra om honom.
Mycket bra.Han har verkligen hjälpt oss på alla sätt med husaffären.Han är lugn saklig lätt att förstå.Vi kände oss trygga från första stund.Kan verkligen rekommendera honom.Han är perfekt för det jobbet.
Mycket trevligt och hjälpsam mäklare!
Personen är hjälpsam och snabbt med att svara på frågor.
Hög tillgänglighet även under semestertider. Väldigt bra och trevligt bemötande samtidigt som han höll en objektiv syn på affären vilket gjorde att man kände förtroende för mäklaren oavsett om man såg det från köparen eller säljaren sida.
Jag är mycket imponerad och tacksam över den hjälp vi har fått av Henrik vid försäljning av vår bostad.
Trovärdig, professionell, korrekt och trevlig. Kan varmt rekommendera Henric Svensson