Trevligt bemötande, Tydlig information löpande, Rak och uppriktig i kommunikationen
Henric Svensson
Henric Svensson är mäklare på Fastighetsbyrån Karlskrona
.Henric Svensson har varit registrerad mäklare sedan 2010-04. Henric Svensson har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-11 och har fått 293 omdömen med ett betyg på 4.8. Henric Svensson har haft 22 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
293 omdömen om Henric Svensson
Henric är en mycket professionell mäklare som ger ett pålitligt och kompetent intryck. Väldigt trevlig dessutom. Rekommenderas starkt!
Trevlig, pålitlig och tillmötesgående och lättsam att ha att göra med vid köp av bostad.
Jag upplever honom som erfaren, trygg, tydlig och tillgänglig.
Vi i familjen har gjort ganska många köp och sälj gällande hus och lägenheter och jag vill ge Henric högsta betyg gällande sitt uppdrag som mäklare och kommer om det finns behov kontakta Henric igen!
Väldigt bra! Vi är mycket nöjda med hela processen och bemötandet från mäklaren. Allt sköttes professionellt, tydligt och med stort engagemang. Vi kände oss trygga och välinformerade från första visningen. Kommunikationen fungerade utmärkt och alla frågor besvarades snabbt och utförligt. Vi uppskattar särskilt mäklarens positiva och lösningsorienterade attityd. Vi kan varmt rekommendera både mäklaren och byrån till andra 😊
Mycket bra mäklare han ska vi anlitar andra som behöver hjälp med att sälja mvh Bengt Gustafsson
Vi bemöttes av en vänlighet och professionellt sätt och alla förväntningar vi hade uppfylldes. Vi kommer även i framtiden vid behov använda oss av mäklare på fastighetsbyrån. / Monica och Bengt Gustafsson
Henric var mycket trevlig mäklare, kändes ärlig och mån om kunden. Hade verkligen vänt mig tillbaka till Henric i framtiden. Mycket bra bemötande !
Oerhört trygg och pålitlig Jag och min man har fullt förtroende för honom både som mäklare och person. Alltid tillgänglig och insatt samt påläst Rekommenderar honom som mäklare alla dagar I veckan. Mvh Irene o Mikael Tegnefjord