Mycket kompetent och.professionell mäklare.
Johan Kjellsson
Johan Kjellsson är mäklare på Fastighetsbyrån Karlskrona
.Johan Kjellsson har varit registrerad mäklare sedan 2008-06. Johan Kjellsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-11 och har fått 438 omdömen med ett betyg på 4.8. Johan Kjellsson har haft 57 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
438 omdömen om Johan Kjellsson
Mycket trevlig och ger information på ett sätt så man lätt förstår. Man märker tydligt att han kan sitt jobb.
Tack så mycket Sara för ditt fina omdöme. Stort lycka till med ditt kommande boende och på snart återseende. Allt gott! Med varma hälsningar Johan
Mycket bra och professionellt bemötande. Våra förväntningar var att det skulle gå smidigt och det har det gjort. Allt har flutit på och nu väntar vi bara på tillträdesdagen och vi kan gå vidare med vårt nästa objekt.
Hej Mona. Tack för din fina återkoppling & tack för ett trevligt samarbete. Ha en skön senhöst så syns och hörs vi. Allt gott! Med vänlig hälsning, Johan
Hej! Jag är väldigt nöjd med mäklaren! Jag blev bemött på ett trevligt och professionellt sätt och kände mig trygg genom hela processen. Mäklaren var engagerad, lätt att nå och höll mig uppdaterad hela tiden. Köpet av bostaden på Vetevägen 9 gick smidigt och jag kan varmt rekommendera mäklaren vidare. Mvh Homayon
Hej Homayon. Tack för din återkoppling och glädjande att höra att du upplever ditt fastighetsköp så positivt. Stort lycka till i ditt kommande boende, kommer bli toppen! På återseende och ha en fin höst! Med varma hälsningar Johan
Trevlig och tillmötesgående, bra information
Hej Maria. Tack för fint lämnat omdöme och jag önskar er lycka till med er nya lägenhet. Allt gott & på återseende! Med varma hälsningar Johan
Det är andra gången vi har Johan som mäklare. Han är duktig, påläst, pålitlig och erfaren. Kan varmt rekommendera honom till andra som mäklare.
Hej Lena! Tack så mycket för trevligt lämnat omdöme. Har varit ett smidigt och mycket trevligt samarbete i samband med er försäljning. Lycka till i ert kommande boende, kommer bli toppen det med! På återseende och ha en fin höst! Hälsa! Med varma hälsningar Johan
Väldigt proffsig och hjälpsam. Mån om att leverera bra kvalitet. Jag är väldigt nöjd!
Hej Anna. Härligt att höra att du är nöjd med mitt arbete och tack för fint samarbete i samband med försäljningen av din lägenhet. Ha nu en skön höst och på återseende! Med varma hälsningar Johan
Johan agerar bra som kontakt för både säljare och köpare. Lång erfarenhet vilket genomsyrar hela affären.
Hej Linn, Tack för ett fint lämnat omdöme och tack för ett smidigt och trevligt samarbete i samband med er försäljning. På återseende & allt gott! Med varma hälsningar Johan
Johan är mycket kunnig, kompetent och trevlig. Han upplevs som mycket trygg både för köpare och säljare och jag skulle absolut anlita honom igen.
Hej Erik! Tack så mycket för ett trevligt omdöme. Tack även för ett trevligt samarbete i samband med er försäljning. På återseende och ha en fin höst! Med varma hälsningar Johan
Mycket professionell mäklare – lugn, förtroendeingivande och alltid snabb på att svara. Vi kände oss trygga genom hela köpet.
Hej Annika. Tack för ett fint lämnat omdöme och glädjande att höra att ni känt er trygga i ert köp. Ett stort lycka till med ert kommande boende! På återseende. Med varma hälsningar Johan