Jonas har gjort processen väldigt smidig och har inga negativa synpunkter.
Jonas Kjellsson
Jonas Kjellsson är mäklare på Fastighetsbyrån Karlskrona
.Jonas Kjellsson har varit registrerad mäklare sedan 2012-10. Jonas Kjellsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-11 och har fått 512 omdömen med ett betyg på 4.8. Jonas Kjellsson har haft 53 försäljningar sen 2025-04 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
2025-04 - 2026-03
512 omdömen om Jonas Kjellsson
Vi är väldigt nöjda med vårt val av mäklare. Från första kontakt har allt fungerat smidigt, professionellt och tryggt. Jonas är lugn, engagerad och alltid tillgänglig för att svara på våra frågor.
Lugn och sansad som person, inte "pushig" som vi upplevt andra mäklare. Stor del i att vi valde Jonas. Vi hade egentligen ingen förväntning utan bara att det skulle gå snabbt och smidigt då vi behövde sälja på kort tid. Det löste sig bättre än förväntat. Inget att klaga på alls och vi fick den hjälp vi ville ha.
Trevlig, lättsam, lugn och bra.
Jag hade inte sålt vårt hus via Jonas ifall jag hade vetat om att våra köpare sålde tidigare en lägenhet med Jonas som mäklare! Vi hade sålt till det andra paret som visade intresse under hösten! Känns jävigt så summa sumarum försäljningen kändes stressat eftersom vi saknade denna information och vi ångrar tyvärr denna snabba försäljning.
Engagerad. Bra på att återkoppla & hålla oss som säljare uppdaterade.
Hej Helena. Tack för din rekommendation. Tack för ett trevligt, gott och smidigt samarbete så långt. Vi ses och hörs. Hälsningar Jonas Kjellsson, Fastighetsbyrån
Jonas var kunnig och noggrann. Väl förberedd till mötet med köparen. Alla pappren fanns med. VI blev välbemötta och fick svar på alla våra frågor. Nöjda med allt.
Hej Inger. Tack för er rekommendation, kul att ni är nöjda. Vi ses och hörs framöver. Hälsningar Jonas Kjellsson, Fastighetsbyrån
Proffsigt bemötande under hela försäljningen.
Hej Pelle. Tack för din rekommendation och tack för som vanligt ett gott samarbete. Hälsningar Jonas Kjellsson, Fastighetsbyrån
Trevlig och lättsamt, allt har gått smidigt. Proffsigt bemötande, ordning och reda. Med vänlig hälsning Mona
Hej Mona. Tack så hjärtligt. Tack själva för en trevlig och smidigt process med er så långt. Vi ses och hörs! Hälsningar Jonas Kjellsson, Fastighetsbyrån
Bra bemötande hela vägen. Snabb att svara på frågor och funderingar. Finns inget att klaga på. Rekommenderas.
Hej Christer. Tack för er rekommendation och tack för enkelt, rakt och gott samarbete hela vägen. Hälsningar Jonas Kjellsson, Fastighetsbyrån