Mårten Kindlund

Mårten Kindlund

Mårten Kindlund är mäklare på Fastighetsbyrån Karlskrona

Mårten Kindlund har varit registrerad mäklare sedan 2006-11. Mårten Kindlund har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-11 och har fått 478 omdömen med ett betyg på 4.7. Mårten Kindlund har haft 44 försäljningar sen 2025-04 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2025-04 - 2026-03

478 omdömen om Mårten Kindlund

Sedan starten hos Reco 2014
Anette A
Köpte sin lägenhet med hjälp av Mårten Kindlund en del av Fastighetsbyrån Karlskrona
Pantarholmen

Mårten är en mycket kompetent mäklare. Han är snabb med att informera och uppdatera, oavsett om man är köpare eller säljare. Han är noggrann och helt neutral mellan parterna. Helt nöjda med bägge våra bostadsaffärer och anlitar honom mer än gärna igen. Med vänlig hälsning, Anette o Janne Andersson Kottevägen

Svar från Mårten Kindlund

Hej Anette & Janne! Tycker att jag har haft en bra kontant med er, korrekt men ändå lättsamt, perfekt! Roligt att ni är lika nöjda säljare som köpare och har uppskattat båda upplevelserna genom mig & Fastighetsbyrån. Lycka till med lägenhetslivet, kommer att bli toppen! Med vänlig hälsning Mårten Kindlund Fastighetsbyrån Karlskrona marten.kindlund@fastighetsbyran.se

Frida W
Köpte sitt hus med hjälp av Mårten Kindlund en del av Fastighetsbyrån Karlskrona
Trummenäs

Min upplevelse är att vi blev mycket trevligt och professionellt bemötta både via mejl, sms och vid visning och kontraktsskrivning. Mårten var mycket tillgänglig och gav snabb återkoppling. Dessutom uppskattade jag ärligheten och tydligheten. Det kändes alltid tryggt och lugnt samt kunnig i sin sak.

Svar från Mårten Kindlund

Hej Frida! Härligt att höra! Tack för trevligt bemötande & smidig affär. Roligt att ni är nöjda med min del av affären. Är säker på att ni kommer att trivas i huset, ses igen efter sommaren! Med vänlig hälsning Mårten Kindlund Fastighetsbyrån Karlskrona marten.kindlund@fastighetsbyran.se

Pelle H
Trummenäs

Fantastisk från första kontakt till köp.

Svar från Mårten Kindlund

Hej Pelle! Tack för att du tog dig tid för en rekommendation, en fin sådan! Tack för väldigt trevligt bemötande och en genomgående trevlig & smidig affär för alla. Lycka till med det fina huset, vi ses efter sommaren på tillträdet! Med vänlig hälsning Mårten Kindlund Fastighetsbyrån Karlskrona marten.kindlund@fastighetsbyran.se

Fredrik S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Mårten Kindlund en del av Fastighetsbyrån Karlskrona
Trossö

Proffsig och snabb, en mycket bra mäklare!

Svar från Mårten Kindlund

Hej Fredrik! Roligt att höra att du är lika nöjd säljare som köpare en gång i tiden. Hoppas att våra vägar korsas igen i framtiden. Tack för väldigt trevligt och smidigt samarbete. Och snabbt & effektivt som du säger. Ha det fint så ses vi snart igen på tillträdet. Med vänlig hälsning Mårten Kindlund, Fastighetsbyrån Karlskrona marten.kindlund@fastighetsbyran.se

Elias K
Trossö

Väldigt snäll och serviceinriktad, svarar snabbt och är mycket behjälplig.

Svar från Mårten Kindlund

Hej Elias! Tack för din rekommendation! Du har varit väldigt smidig, flexibel och trevlig i affären. Lycka till med den fina lägenheten, vi ses snart på tillträdet! Med vänlig hälsning Mårten Kindlund, Fastighetsbyrån Karlskrona marten.kindlund@fastighetsbyran.se

Kristian D
Lindesnäs & Wämöstrand

Noggrann, saklig och hjälpsam.

Svar från Mårten Kindlund

Hej Kristian! Tack för detta! Har uppskattat vår trevliga och smidiga kommunikation. Lycka till med det spännande projektet i det vackra gamla huset, vi syns på sommarens tillträde! Med vänlig hälsning Mårten Kindlund Fastighetsbyrån Karlskrona marten.kindlund@fastighetsbyran.se

Håkan A
Sålde sitt hus med hjälp av Mårten Kindlund en del av Fastighetsbyrån Karlskrona
Torskors

Haft Mårten både som köpare och säljare. Proffsig, noggrann och kunnig. Rekommenderas.

Svar från Mårten Kindlund

Hej Håkan! Får säga att jag är väldigt tacksam för att ni ville anlita mig tack vare några bra visningar med mig när ni skulle köpa 2007, härligt att höra den historian! Har trivts bra med er från första stund. Enkelt, smidigt och lyhört från båda hållen kan jag tycka. Roligt att köparna ser fram emot att få ta över ert hus. Lycka till med ert nya boende! Ha det fint så ses vi på höstens tillträde! Med vänlig hälsning Mårten Kindlund Fastighetsbyrån Karlskrona marten.kindlund@fastighetsbyran.se

Emil H
Torskors

Professionell och svarar fort när man har behövt ta kontakt med honom. Hjälper till alla steg på vägen i affären.

Svar från Mårten Kindlund

Hej Emil! Tack för detta och för ett trevligt och smidigt samarbete i samband med ert första husköp. Ses på höstens tillträde! Med vänlig hälsning Mårten Kindlund Fastighetsbyrån Karlskrona marten.kindlund@fastighetsbyran.se

Kim O
Ringö

Professionell, tydlig,saklig. Kunnig kring områdena där vi köpte bostad samt tillgänglig.

Svar från Mårten Kindlund

Hej Kim! Härligt, tack för detta och för trevligt bemötande! Är säker på att ni kommer att trivas i det fina huset och i området. Ses på sommarens tillträde! Med vänlig hälsning Mårten Kindlund Fastighetsbyrån Karlskrona marten.kindlund@fastighetsbyran.se

Elina W
Ringö

Mårten har varit till stor hjälp i vår process att köpa hus. Han har varit tillgänglig och svarat tydligt på våra frågor.

Svar från Mårten Kindlund

Hej Elina! Roligt att jag har fått vara delaktig i er flytt till Karlskrona. Tack för fint lämnat omdöme, uppskattat! Har trivts bra med er och fått snabba & trevliga svar. Vi ses på sommarens tillträde! Med vänlig hälsning Mårten Kindlund Fastighetsbyrån Karlskrona marten.kindlund@fastighetsbyran.se