Jag blev bemött av mäklaren på ett väldigt professionellt, trevligt och engagerat sätt genom hela processen. Mäklaren var lätt att få kontakt med, svarade snabbt på frågor och skapade en trygg känsla från första visningen till avslutad affär. Vi hade höga förväntningar på tydlig kommunikation, tillgänglighet och ett ärligt bemötande, och mäklaren levde verkligen upp till detta. Vi uppskattade särskilt att all information presenterades på ett tydligt sätt och att vi fick bra stöd och vägledning under hela köpet. Sammanfattningsvis...
Tobias Malving
Tobias Malving är mäklare på Fastighetsbyrån Karlskrona
.Tobias Malving har varit registrerad mäklare sedan 2008-07. Tobias Malving har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-08 och har fått 213 omdömen med ett betyg på 4.7. Tobias Malving har haft 40 försäljningar sen 2025-06 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2025-06 - 2026-05
213 omdömen om Tobias Malving
Många järn i elden men tid för oss alla👍😃
Snabb återkoppling , trevlig,......
Tobias är oerhört rutinerad och kunnig. Han var lyhörd för våra önskemål och behov. Utöver detta är Tobias tillgänglig långt över vad man kan förvänta sig.
Trevlig, professionell och svarade snabbt vid frågor.
Tobias was fast, to-the-point, constructive, professional, very service minded but most important easy to trust and very friendly - always nice to talk to. SwedBank was unfortunately unbelievable incompetent, but this was NOT to blame Tobias - but a challenge Tobias managed well.
Vi är väldigt nöjda med vår mäklare (Tobias Malving). Från första mötet kände vi oss trygga och väl omhändertagna. Mäklaren var professionell, engagerad och höll oss uppdaterade genom hela försäljningsprocessen. Kommunikationen fungerade utmärkt och vi fick bra råd kring både försäljning och prissättning. Försäljningen gick smidigt och slutpriset överträffade våra förväntningar. Vi kan varmt rekommendera denna mäklare till andra som ska sälja sin bostad.
Tobias var saklig och engagerad så jag känner fullt förtroende och han skötte affären väldigt bra.
Trevlig mäklare. Mycket kunnig och insatt. Hjälpte oss att köpa en bostad. Kändes tryggt.
Jag fick ett fint bemötande och bra kontakt med mäklaren. Var saklig och lugn vid informationen jag fick angående bostadsköpet. Janet Zettergren