Fredrik Öjdahl
Fredrik Öjdahl är mäklare på Fastighetsbyrån Katrineholm & Vingåker
.Fredrik Öjdahl har varit registrerad mäklare sedan 2017-02. Fredrik Öjdahl har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-07 och har fått 210 omdömen med ett betyg på 4.8. Fredrik Öjdahl har haft 51 försäljningar sen 2022-06 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
2022-06 - 2023-05
210 omdömen om Fredrik Öjdahl
Sedan starten hos Reco 2017
köpte sin lägenhet med hjälp av Fredrik Öjdahl en del av Fastighetsbyrån Katrineholm & Vingåker
Fredrik var lugn och lyhörd. Var enkel att få tag på när frågor dök upp. Han var trevlig och lättsam.
Vänlig och tillmötesgående, inte för påträngande.
Väldigt bra bemött av Fredrik. Välkomnande och trygg. Känns så tryggt och att jag kunde slappna av med allt och att han skulle hjälpa mig om det var några frågetecken. Väldigt tillmötesgående och professionell.
köpte sitt hus med hjälp av Fredrik Öjdahl en del av Fastighetsbyrån Katrineholm & Vingåker
Fredrik är en trevlig kille som kan sin sak!
Han ställde upp och löste vårt husköp på ett väldigt snabbt och smidigt sätt!
Själva kontraktsskrivandet gick hur smidigt som helst!
Så vi är väldigt nöjda! -
Han var så ärlig person o han hjälpte till med alla frågor ,lätt att nå honom i telefonen eller möte honom till slut gick smidigt o lätt hus köpt.
sålde sin lägenhet med hjälp av Fredrik Öjdahl en del av Fastighetsbyrån Katrineholm & Vingåker
Passionerad i till sitt yrke, hängiven att få en bra affär för både köpare och säljare. Kan varmt rekommendera Fredrik.
Fick bra hjälp och snabba svar genom hela processen.
Bra med information, förklarade även del för del så även vi som förstagångs köpare förstår. Snabb återkoppling gällande både bud och annat. Trevligt bemötande. Kunnig.
sålde sitt hus med hjälp av Fredrik Öjdahl en del av Fastighetsbyrån Katrineholm & Vingåker
Fredrik har varit väldigt tillgänglig och varit ett hjälpsamt bollplank under hela säljprocessen. Lyhördhet, flexibilitet och kreativitet har kännetecknat kontakten med Fredrik. Han är lättsam och trevlig samtidigt som man känner att han väldigt professionell och seriös i sitt uppdrag. Vi är väldigt tacksamma för den fina hjälp vi fått av Fredrik, och vi har känt oss trygga och ”sedda” hela vägen.
Fredrik är jätteduktig mäklare med bra bemötande med respekt och jättebra service eller kontrakt. Han ger snabbt svar och lätt att kontakta honom i telefon.