Haidar Thamer

Haidar Thamer

Haidar Thamer är mäklare på Fastighetsbyrån Katrineholm & Vingåker

Haidar Thamer har varit registrerad mäklare sedan 2018-05. Haidar Thamer har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-09 och har fått 154 omdömen med ett betyg på 4.7. Haidar Thamer har haft 35 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.

2022-09 - 2023-08

154 omdömen om Haidar Thamer

Sedan starten hos Reco 2018
Håkan B
Köpte sitt hus med hjälp av Haidar Thamer en del av Fastighetsbyrån Katrineholm & Vingåker
Läppe

Han var lugn, saklig och trovärdig.

Raija Tuulikki M
Sålde sitt hus med hjälp av Haidar Thamer en del av Fastighetsbyrån Katrineholm & Vingåker
Hälleforsnäs Tätort

Vi blev vänligt och hjälpsamt bemötta samt med respekt för våra tankar och åsikter. Vår förväntning var att få huset sålt under en inte allt för lång tid och det uppfylldes. Han verkar erfaren och uthållig. Vi rekommenderar honom gärna. Han är en lättsam person att ha göra med.

Josefine W
Orrhammar

Trevligt bemötande. Ringt tillbaka när man sökt honom. Vid önskemål om extra besök innan tillträdet har det ordnats.

Gunilla M
Köpte sin lägenhet med hjälp av Haidar Thamer en del av Fastighetsbyrån Katrineholm & Vingåker
Forssjö

Saklig, kompetent, tillgänglig och trevlig.

Sven Anders U
Orrhammar

Marknadsläget var inte det bästa men han gjorde nog det som var möjligt

Rosita H

Alltid positivt bemötande, kan sitt jobb passar honom som handsken. Är supernöjda med all hjälp vi fått. Rosita o Anders ,

Lars-Olof K

Blev vänligt bemött på visning(ar) och svarade på mina frågor. Kändes erfaren som en mäklare. Haidar var även väldigt tydlig och utförlig då vi skrev köpekontraktet och tog sig tid, så jag är mer än nöjd. Den dag jag säljer kommer jag nog anlita honom. Ger aldrig full pott i betyg till någon/något, bör alltid finnas en förbättringspotential🙂

Barbro H
Orrhammar

Trevlig och bra information. Gick igenom alla handlingar på ett tydligt sätt.

Asta E
Brogetorp

Hej! Haidar är okej, kanske skulle han prata lite mer om det utvalda objektet men i övrigt ett vänligt och trevligt bemötande. Hälsar Asta och SvenOlov!

Felix P
Sålde sin lägenhet med hjälp av Haidar Thamer en del av Fastighetsbyrån Katrineholm & Vingåker
Djulö Backar

Alltid trevligt bemötande och positiv inställning. Svarar alltid eller ringer upp så fort han kan oavsätt tid på dygnet eller helg, detta uppskattade jag väldigt mycket. Kul att man själv känner att han verkligen gör vad han kan för att sälja objektet.