Jag är väldigt nöjd med Johan Fager. Han var professionell, tydlig och hjälpsam genom hela processen. Kommunikation var alltid snabb och jag fick bra information och stöd när jag behövde det. Jag kände mig trygg med honom som mäklare och kan varmt rekommendera honom.
Johan Fager
Johan Fager är mäklare på Fastighetsbyrån Katrineholm & Vingåker
.Johan Fager har varit registrerad mäklare sedan 2023-03. Johan Fager har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-04 och har fått 84 omdömen med ett betyg på 4.8. Johan Fager har haft 46 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 92% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
84 omdömen om Johan Fager
Jag blev bemött på ett mycket bra och professionellt sätt. Mäklaren var trevlig, hjälpsam och lätt att ha kontakt med. Vi förväntade oss tydlig information och bra kommunikation, och mäklaren levde verkligen upp till det. Han svarade snabbt på frågor och förklarade allt på ett enkelt och tydligt sätt. Min upplevelse var väldigt positiv. Allt gick smidigt och tryggt, och jag känner mig nöjd med hela processen. Jag kan rekommendera mäklaren vidare.
Vi upplevde Johan som mycket professionell från första mötet och hela vägen genom vår försäljning. Det var rakt och tydligt vilket vi uppskattade mycket. Vi kan varmt rekommendera Johan.
Enkelt, tydligt, bra kommunikation!
Johan har visat stort engagemang för vår fastighet och våra önskemål, återkopplat snabbt och löpande informerat oss under hela försäljningsprocessen, varför vi varmt kan rekommendera honom.
Johan är en mäklare som jag vill fortsätta att arbeta med nya objekt 🤗🥳
Han var informativ och hade bra koll på allting inom försäljningen.
Johan har levt upp till alla förväntningar. Serös och professionell på alla vis.
Johan har ett trevligt bemötande och tog snabbt reda på svar på frågor vi hade om saker som inte framgick av beskrivningen.
Vi har känt oss trygga med Johan genom hela försäljnings processen. Tydlighet genom alla steg och avtals hantering. Johan är ”het på bollen” och när han tog över försäljningen av vår bostad så fick vi snabbt till en försäljning trots sämre tider. Rekommenderar 👍🏻