Sabina Bjurhem

Sabina Bjurhem

Sabina Bjurhem är mäklare på Fastighetsbyrån Katrineholm & Vingåker

Sabina Bjurhem har varit registrerad mäklare sedan 2020-03. Sabina Bjurhem har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-02 och har fått 203 omdömen med ett betyg på 4.8. Sabina Bjurhem har haft 45 försäljningar sen 2025-07 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2025-07 - 2026-06

203 omdömen om Sabina Bjurhem

Sedan starten hos Reco 2021
Karl Johan Anders W
Sålde sitt hus med hjälp av Sabina Bjurhem en del av Fastighetsbyrån Katrineholm & Vingåker
Strandvägsområdet

Sabina upplevdes proffsig med oss säljare i fokus. Bra blick och känsla för det det som behöver göras vid en försäljning. Sabina är glad, positiv med mycket energi vilket gjorde att vi blev supernöjda.

Svar från Sabina Bjurhem

Tack snälla för fint omdöme och att jag fick förtroendet att hjälpa er med försäljningen. Mvh Sabina Fastighetsbyrån 🌸

Karin V
Laggarhult

Proffsig, kunnig, tillmötesgående och trevlig från första mötet till att huset var sålt. Jag kommer välja Sabina på nytt om jag i framtiden ska sälja ett objekt!

Svar från Sabina Bjurhem

Tack snälla Karin för dina fina ord och stort tack för att jag fick förtroendet att hjälpa dig med försäljningen av ditt fina hus. Mvh Sabina Fastighetsbyrån 🌸

Fredrik J
Köpte sitt hus med hjälp av Sabina Bjurhem en del av Fastighetsbyrån Katrineholm & Vingåker
Björkvik

Bra service, tillmötesgående snabb och smidig affär.

Svar från Sabina Bjurhem

Tack Fredrik för fint omdöme och stort lycka till med erat fina hus. Mvh Sabina Fastighetsbyrån🌸

Anna Katarina W
Bie

Hon är så bra :) hon gjorde ett kanon jobb

Svar från Sabina Bjurhem

Tack snälla Katarina och stort tack för att jag fick hjälpa till med din försäljning. Mvh Sabina Fastighetsbyrån🌸

Per-Erik H

Efter många visningar och kontakt med div mäklare kom jag i kontakt med Sabina som på många sätt utklassar alla tidigare kontakter. Redan vid första telefonkontakt visade Sabina ett engagemang utöver det vanliga. Hon ordnade en visning på fastigheten och la ner mycket tid på att visa fastigheten samt alla handlingar. Efter visningen var Sabina behjälplig med kontakt med rörfirma och värmepumpsleverantör för att räta ut vissa frågor jag hade. Hon återkommer med besked utan dröjsmål. Hela processen från första visning, alla...

Svar från Sabina Bjurhem

Tack snälla Per-Erik för så fint omdöme, det har varit så roligt att följa dig i din köpprocess. Stort lycka till med din nya fina bostad. Mvh Sabina Fastighetsbyrån🌸

Tony H

Affären gick så snabbt , av sig självt kan man säga innan fastigheten lades ut så vi hade väl inte så mycket kontakttillfällen men et väldigt trevligt bemötande vid de tillfällena.

Tack Tony för ditt fia omdöme. Mvh Sabina Fastightesbyrån🌸

Tomas Jan Erik A

Lättsam och trevlig. Kunnig med snabb återkoppling. Väldigt tydlig.

Svar från Sabina Bjurhem

Tack snälla för så fint omdöme och stort tack för att jag fick förtroendet att hjälpa till med försäljningen. Mvh Sabina Fastighetsbyrån 🌸

Håkan J

Saklig. Kunnig. Organiserad och strukturerad, har koll. Trevligt bemötande. Skapar tillit och förtroende. Bland de bästa mäklarna jag mött med flera husaffärer bakom mig.

Svar från Sabina Bjurhem

Stort tack Håkan för ditt fina omdöme, det värmer i hjärtat. Önskar dig stort lycka till med ditt fina hus. Sabina Fastighetsbyrån 🌸

Peter G
Uddens Fritidsområde

En väldigt bra mäklare . Snabb med svar , trevlig . Bra på att lyssna . En mäklare jag vill rekommendera

Svar från Sabina Bjurhem

Tack snälla Peter för fina ord, stort lycka till med erat fina fritidshus. Mvh Sabina Fastighetsbyrån 🌸

Göran H
Flodafors

Väldigt trevligt bemötande. Proffesionell och kunnig.

Svar från Sabina Bjurhem

Stort tack för fint omdöme och att jag fått hjälpa er med försäljningen Göran. Mvh Sabina Fastighetsbyrån🌸